bence kuz canım hsyırlı olsunrica etsem benimkine de yorum yapar mısınız?
bence buda kız ama 17 haftalık diyo öğrenmedin mi canım dahaNye kimse yorum yapmiyo bnakac kere yukledim fotoyu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence buda kız ama 17 haftalık diyo öğrenmedin mi canım daha
İnşallah canım ben bugün öğrendimAslında erkek bebeğin cinsiyeti daha erken belli oluyormuş kızlar Nazlı olduğu için daha geç gösteriyor galiba :) arkadaşım 5,5 aylıkken öğrendi kızının cinsiyetini İnşallah bizler bir an önce öğreniriz :)
erkek galiba arkadaşımEki Görüntüle 1100867
Arkadaşlar benim bebişim de 11 haftalık doktor 15 gün sonra gel o zaman öğrenirsin cinsiyeti dedi sizce ne olabilir cinsiyeti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende kendime bu yorumu yapmıştım ve bilmişim erkekmişşşşşBanada kimse yorum yapmadı kendim bari yapayım erkek galibEki Görüntüle 1097057
evet bugün öğrendim banada kimse yorum yapmadı kendim bakıp bakıp yorumladım tutturmuşum erkekmiş sanki senin ki kız gibi bidaha ki kontrolün ne zamanCanım senin cinsiyet belli oldu mu :) ben de merakla bekliyorum kimse yorum yapmadı ben de çok anlayamadım
I
bence buda kız ama 17 haftalık diyo öğrenmedin mi canım daha
pardon tuğçecim yanlış redime baktım senin kide erkek gibiCanım senin cinsiyet belli oldu mu :) ben de merakla bekliyorum kimse yorum yapmadı ben de çok anlayamadım
hadi bakalım inşallah öğrenirsinCanim 13 haftada erkek dediler.bir hafta oncede %90 kiz dedi doktor amcamiz.yinede belli olmaz 6.aya kdr bise alma bebegine dedi.bgn yine gidiyorum test sonucum icin.o aradada yine baktiricam :) hayirlisi olsunn
pardon tuğçecim yanlış redime baktım senin kide erkek gibi
çok şükür rabbime bidaha yaşatmasın öyle günleri inşallah öğrenirsin bekliyo olucam haberiniCanım benim teşekkür ederim tahminin için :) İnşallah en kısa kesinleşir de öğrenirim cinsiyetini o kadar heyecanlıyım ki çok sıkıntılar çektik bebeğimin ve benim hayati tehlikemiz vardı gebeliğimi sonlandıracaklardı 11 hafta bana bir yıl gibi geldi çok şükür ben de bebeğim de kurtulduk şimdi de heyecanla cinsiyetini merak ediyorum bakalım kader arkadaşım kız mı erkek mi :)l
çok şükür rabbime bidaha yaşatmasın öyle günleri inşallah öğrenirsin bekliyo olucam haberini
Merhabalar bebeğim burda 16+3 günlük sizce çıkıntı pipisi mi yoksa kordon bağı olabilir mi ?Eki Görüntüle 1100792 Eki Görüntüle 1100791
tatlım ya net değil resimler anlayamadjm onun içinEki Görüntüle 1104238 Eki Görüntüle 1104240
16+3 dük burda sizce çıkıntı pipisimi yoksa kordon olabilir mi ?
Sayfayi ziyaret eden ark dan youm bekliyorum
Yani bu konuda profesyonel değilim çok da anlamıyorum açıkçası ama erkeğe benzettim ben :) hayırlı olsun kaç haftalık
13 haftalık :) benimde tahminim bebeğimi ilk hissettiğim andan beri erkek olduğu ama tabi en başta hayırlısı ile sağlıklı bir bebiş olması
geçen hafta 12+2 günlükken tarama testi için gittim bir sonraki kontrolüm 16. haftaya denk geliyor ozaman kesin söyler tabi bebiş gösterirse :)Âmin canım tabi ki herşeyin hayırlısı ya ben de hep erkek hissediyorum hatta hep erkek kıyafetlerine bakıyorum :) hatta eşim de hep oğlum diye seviyor kızıyorum ben de ona :) ama senin 13 haftalıkmış benim doktorum 13. Haftada söylycem cinsiyetini demişti seninki bi tahminde bulunmadı mı