dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

geçen hafta 12+2 günlükken tarama testi için gittim bir sonraki kontrolüm 16. haftaya denk geliyor ozaman kesin söyler tabi bebiş gösterirse :)

Hmm evet büyük ihtimal söyler... zaten erkekse gösterir bence 16. Haftada canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım ya net değil resimler anlayamadjm onun için

canım en net resmi bu var daha net çekmeye çalıştım.
tekrar yorum yapabilirmisin ?
çok teşekkürler... $10273748_10203999166649157_6926980030857694676_n.jpg

tesekkür ederim doktor da erken dedi ama bakalım hanginizin dediği acaba çok merak içindeyim 11+2di şimdi 12+0 oldu erken mi acaba? :emir_bebek:

Aslında erken gibi ama 10 haftalıkken cinsiyet öğrenen arkadaşlar var forumda bi arkadaş 10+4 haftalıkken öğrenmiş cinsiyeti :)

erkek çocuk olması için neler yapılmalı benimde kızım var ikinci erkek olsun istiyorum eşimde erkek istiyo sölemesede yöntemleri varsa banada anlatın lütfen

Kizlar fotolari net atamdm ama anladgm kadar erkek ogrenrsem yazarm tutup tutmadigini biraz dikce duruyo:))

erkek çocuk olması için neler yapılmalı benimde kızım var ikinci erkek olsun istiyorum eşimde erkek istiyo sölemesede yöntemleri varsa banada anlatın lütfen

Öncelikle Allah hayırlı evlatlar versin; ben veteriner hekimim ve bir süre sperma üretim ve döl kontrol laboratuvarında çalıştım; bi kere cinsiyeti belirleyen ilk faktör genetik faktördür; yani erkeğin spermasının büyük çoğunluğu y kromozomu taşıyorsa erkek olma ihtimali yüksek; bi de y kromozomu taşıyan sperma daha frajil yani vajina asidik ortam olduğu için y kromozomu daha erken ölüyor.. Yani ovulasyon gününde gebe kalırsan erkek olma ihtimali yüksek ama tabi yine kesinliği yok :) bi de duyduğum kadarıyla erkek bebek isteyen anne baba adayları bi kaç ay önceden özel beslenme programı uyguluyormuş yani beslenmenin cinsiyetle ilişkisi var onu da araştır istersen ama yine de Allah ne verirse hayırlısını versin demek lazım;

Öncelikle Allah hayırlı evlatlar versin; ben veteriner hekimim ve bir süre sperma üretim ve döl kontrol laboratuvarında çalıştım; bi kere cinsiyeti belirleyen ilk faktör genetik faktördür; yani erkeğin spermasının büyük çoğunluğu y kromozomu taşıyorsa erkek olma ihtimali yüksek; bi de y kromozomu taşıyan sperma daha frajil yani vajina asidik ortam olduğu için y kromozomu daha erken ölüyor.. Yani ovulasyon gününde gebe kalırsan erkek olma ihtimali yüksek ama tabi yine kesinliği yok :) bi de duyduğum kadarıyla erkek bebek isteyen anne baba adayları bi kaç ay önceden özel beslenme programı uyguluyormuş yani beslenmenin cinsiyetle ilişkisi var onu da araştır istersen ama yine de Allah ne verirse hayırlısını versin demek lazım;

ovulasyon tarihinden kastımız adettten nekadar sonra ben bunu doktorlamı hesaplamalımıyım doktoro gidip erkek bebek mi istiyorum dicem adam güler bana:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ovulasyon tarihinden kastımız adettten nekadar sonra ben bunu doktorlamı hesaplamalımıyım doktoro gidip erkek bebek mi istiyorum dicem adam güler bana:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

canım ovulasyon gününü hesaplayabilirsin yani normalde adet gününden 14 gün önce gerçekleşiyor; ama düzensizse adetin hesaplaman zor olabilir... ovulasyon kiti var ben kendim de kullandım; normal idrar testi yapıyosun tıpkı gebelik testi gibi yapılıyor.. ovulasyon günümü hesaplamıştım o şekilde hamile kaldım

canım ovulasyon gününü hesaplayabilirsin yani normalde adet gününden 14 gün önce gerçekleşiyor; ama düzensizse adetin hesaplaman zor olabilir... ovulasyon kiti var ben kendim de kullandım; normal idrar testi yapıyosun tıpkı gebelik testi gibi yapılıyor.. ovulasyon günümü hesaplamıştım o şekilde hamile kaldım

ben hap kullanıyom yazz bide o kiti nerden alabilirim

ben hap kullanıyom yazz bide o kiti nerden alabilirim

Canım ben internetten aldım ovulasyon kiti yazarsan bi çok markanın ürünü çıkar zaten hatta kadınlar kulübünde de böyle bi konu vardı Ordan detaylı öğrenebilirsin iyice araştır; bunlar bildiklerim, duyduklarım.. Ovulasyon gününü hesapla, beslenmeni ayarla onu internetten de araştırabilirsin, en önemlisi de dua et hayırlıysa Rabbim nasip eder zaten benim ilk bebeğim olduğu için pek ilgilenmemiştim cinsiyet olayıyla :)

Merhaba kızlar bende 12 haftalık hamileyim geçen doktora gittim cinsiyeti sordum illede birsey duymak istiyorsanız kız dedi zaten ekran da hiç birşey göremedim doktor hemen nasıl anladı benim ultrasyon çıktısı da hicbirsey görünmüyor Sizinkiler maşallah çok net. Sizce cinsiyeti değişir mi emin konuştu sanki

merhaba benim bebişiminde arkdaşlar ciniyetini soyliyebilirmisinz bn pek anlamadım kendisini göstermiyor yaramazEki Görüntüle 110894 burda 12. haftalık alttaki resim yorumlarınızı bekliyorum :) $20140510_114518.jpg buda 20.haftalık suan :)

Eklentiler

• $20140510_114256.jpg
    $20140510_114256.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar merhaba burada bebişim 13 haftalık sizce nedir.Bu arada şimdi 15+1 im

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400064908856.jpg
    $1400064908856.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 104
X