dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

evet ilk bebek olacak

hayırlısı olsun inşallah. Rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısı ise versin. Benim ikinci bebeğim olacak nasipse. İlki kız. Onu çok seviyorum bu sefer de bir oğlum olsun diye çok istiyorum. Ama Rabbim ne derse o. Kızım olursa iki kız kardeş olacaklar onlar için çok iyi olacak. erkek olursa ben farklı bir cinsiyeti tadacağım. Dediğim gibi her koşulda çok güzel duygular. Benim çarşamba randevum var. doktora soracağım. umarım öğrenirim. çünkü benim fotodan çoğu kişi çıkaramadı cinsiyetini. Bakalım doktor ne diyecek. Bu arada ben de 12+2 deyim...

Canim onlar minik ayaklari bebisimin dedigin gibi gostermiyo :s dr kiz diyo buyuk ihtimal yuzde yuz konusmasi tereddutte kaldim cok sagol canimbenim Allah herkesin bebegini saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin hayirlisiyla:)

Canim onlar minik ayaklari bebisimin dedigin gibi gostermiyo :s dr kiz diyo buyuk ihtimal yuzde yuz konusmasi tereddutte kaldim cok sagol canimbenim Allah herkesin bebegini saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin hayirlisiyla:)

amin canım öğrenmişsin ne güzel...darısı başıma benim de yarın belli olabilir...

Beniki oğlan çıktı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…