dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

ilk foto kiza yatkin olsada erkkk gibii

Cevapladigin icin tesekkur ederim 12 hafta resmine doktor bisi demedi ben kiz dedim13 14 ve 15 haftalarda doktor erkek gibi dedi 5 mayista kesin konusurum dedi16 haftam olacak kiza donme ihtimali olurmu ki? Yabanci sitelerde kiz resimlerinde Nub icine yerlesirken diklesiyor sanki?

çok teşekkürler tecrübeli doktorlar 4 boyulu ultrasonla anlıyorlar söylüyorlar benim kızım olacağını Hasan yıldız izmirde 4 boyutlu ultrason da söylemişti bana doğruda çıktı, o biraz doktorun tecrübesine ve ultrason aletinin son sistem olmasına da bağlı bence

Buda bnm şu an iki yaşında kiz gibi aynı burda

htc ile

Eklentiler

• $1399101394789.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 96
Canım kaç haftalık bebişin sanki küçük görünüyo :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
burda 11 haftalık şuan 13 bidahaki doktor kontrolünde 14 olucsk inşallah o zaman söyler cinsiyetini ilk oğlumda 13 girdiğim gün öğrenmiştim

Nye kimse yorum yapmiyo bna kac kere yukledim fotoyu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399148782690.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 73
burda 11 haftalık şuan 13 bidahaki doktor kontrolünde 14 olucsk inşallah o zaman söyler cinsiyetini ilk oğlumda 13 girdiğim gün öğrenmiştim

Aslında erkek bebeğin cinsiyeti daha erken belli oluyormuş kızlar Nazlı olduğu için daha geç gösteriyor galiba :) arkadaşım 5,5 aylıkken öğrendi kızının cinsiyetini İnşallah bizler bir an önce öğreniriz :)

Merhabalar bebeğim burda 16+3 günlük sizce çıkıntı pipisi mi yoksa kordon bağı olabilir mi ?

Arkadaşlar benim bebişim de 11 haftalık doktor 15 gün sonra gel o zaman öğrenirsin cinsiyeti dedi sizce ne olabilir cinsiyeti

Nye kimse yorum yapmiyo bna kac kere yukledim fotoyu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

7-8 haftalık usg lerde bebek kesenin içinde sağa doğruysa kız sola doğruysa erkek oluyormuş. 7 haftalık usg bi bak istersen

orkideeeeeee
nerelerdesin
hic yazma sen
oyle olsun unuttun ablani
nerde takiliyosun sen

Yaa ne olur benim bebişime de yorum yapınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…