dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Aslında erkek bebeğin cinsiyeti daha erken belli oluyormuş kızlar Nazlı olduğu için daha geç gösteriyor galiba :) arkadaşım 5,5 aylıkken öğrendi kızının cinsiyetini İnşallah bizler bir an önce öğreniriz :)
İnşallah canım ben bugün öğrendim:KK52:
Eki Görüntüle 1100867

Arkadaşlar benim bebişim de 11 haftalık doktor 15 gün sonra gel o zaman öğrenirsin cinsiyeti dedi sizce ne olabilir cinsiyeti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
erkek galiba arkadaşım

Banada kimse yorum yapmadı kendim bari yapayım erkek galib:KK53:Eki Görüntüle 1097057
bende kendime bu yorumu yapmıştım ve bilmişim erkekmişşşşş:KK9::KK9:

Canım senin cinsiyet belli oldu mu :) ben de merakla bekliyorum kimse yorum yapmadı ben de çok anlayamadım
I

evet bugün öğrendim banada kimse yorum yapmadı kendim bakıp bakıp yorumladım tutturmuşum erkekmiş sanki senin ki kız gibi bidaha ki kontrolün ne zaman

Son düzenleme:
bence buda kız ama 17 haftalık diyo öğrenmedin mi canım daha

Canim 13 haftada erkek dediler.bir hafta oncede %90 kiz dedi doktor amcamiz.yinede belli olmaz 6.aya kdr bise alma bebegine dedi.bgn yine gidiyorum test sonucum icin.o aradada yine baktiricam :) hayirlisi olsunn

Canım senin cinsiyet belli oldu mu :) ben de merakla bekliyorum kimse yorum yapmadı ben de çok anlayamadım

pardon tuğçecim yanlış redime baktım senin kide erkek gibi:KK34:

Canim 13 haftada erkek dediler.bir hafta oncede %90 kiz dedi doktor amcamiz.yinede belli olmaz 6.aya kdr bise alma bebegine dedi.bgn yine gidiyorum test sonucum icin.o aradada yine baktiricam :) hayirlisi olsunn
hadi bakalım inşallah öğrenirsin

pardon tuğçecim yanlış redime baktım senin kide erkek gibi:KK34:

Canım benim teşekkür ederim tahminin için :) İnşallah en kısa kesinleşir de öğrenirim cinsiyetini o kadar heyecanlıyım ki çok sıkıntılar çektik bebeğimin ve benim hayati tehlikemiz vardı gebeliğimi sonlandıracaklardı 11 hafta bana bir yıl gibi geldi çok şükür ben de bebeğim de kurtulduk şimdi de heyecanla cinsiyetini merak ediyorum bakalım kader arkadaşım kız mı erkek mi :)

Canım benim teşekkür ederim tahminin için :) İnşallah en kısa kesinleşir de öğrenirim cinsiyetini o kadar heyecanlıyım ki çok sıkıntılar çektik bebeğimin ve benim hayati tehlikemiz vardı gebeliğimi sonlandıracaklardı 11 hafta bana bir yıl gibi geldi çok şükür ben de bebeğim de kurtulduk şimdi de heyecanla cinsiyetini merak ediyorum bakalım kader arkadaşım kız mı erkek mi :)l

çok şükür rabbime bidaha yaşatmasın öyle günleri inşallah öğrenirsin bekliyo olucam haberini:KK16:

çok şükür rabbime bidaha yaşatmasın öyle günleri inşallah öğrenirsin bekliyo olucam haberini:KK16:

Âmin canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi cinsiyetini öğrenince haber vericem İnşallah :)

$10314768_10203977689632245_1833348895644041157_n.jpg $10176127_10203977689832250_2881583747551493365_n.jpg
Merhabalar bebeğim burda 16+3 günlük sizce çıkıntı pipisi mi yoksa kordon bağı olabilir mi ?Eki Görüntüle 1100792 Eki Görüntüle 1100791

16+3 dük burda sizce çıkıntı pipisimi yoksa kordon olabilir mi ?

Yani bu konuda profesyonel değilim çok da anlamıyorum açıkçası ama erkeğe benzettim ben :) hayırlı olsun kaç haftalık

13 haftalık :) benimde tahminim bebeğimi ilk hissettiğim andan beri erkek olduğu ama tabi en başta hayırlısı ile sağlıklı bir bebiş olması :nazar::emir_bebek:

13 haftalık :) benimde tahminim bebeğimi ilk hissettiğim andan beri erkek olduğu ama tabi en başta hayırlısı ile sağlıklı bir bebiş olması :nazar::emir_bebek:

Âmin canım tabi ki herşeyin hayırlısı ya ben de hep erkek hissediyorum hatta hep erkek kıyafetlerine bakıyorum :) hatta eşim de hep oğlum diye seviyor kızıyorum ben de ona :) ama senin 13 haftalıkmış benim doktorum 13. Haftada söylycem cinsiyetini demişti seninki bi tahminde bulunmadı mı

Âmin canım tabi ki herşeyin hayırlısı ya ben de hep erkek hissediyorum hatta hep erkek kıyafetlerine bakıyorum :) hatta eşim de hep oğlum diye seviyor kızıyorum ben de ona :) ama senin 13 haftalıkmış benim doktorum 13. Haftada söylycem cinsiyetini demişti seninki bi tahminde bulunmadı mı

geçen hafta 12+2 günlükken tarama testi için gittim bir sonraki kontrolüm 16. haftaya denk geliyor ozaman kesin söyler tabi bebiş gösterirse :)

X