canım koyduğum o resmi bulamadım şimdi =(ama o ultrason 9,5 haftalıkkendi ve dr umuzda bize 11 haftalıkken söyledi ben şimdi yinede inanmıyorum ama hayırlısı bakalım sanırım kıza çok alıştırdım kendimi=)ablamın bebeği içinde bende erkek olduğunu düşünmüştüm yani resimlerinden ama ablamın 3 oğlu var ve kız çok istiyorlardı e dr larda kesin bişey söylemeyince tereddüt yaşadık.2 li tarama testinde dr %80 kız demişti ama sonra yine netleşen bişi olmadı.artık ikimiznde netleince haber ederim.=)çok saol canım=)
arkadaşlar bu ultrasyon resmide ablama ait ablam şuan 19 haftalık hamile ama dr lar hala net birşey diyemiyorlar belki siz bişiler dersiniz.
Eki Görüntüle 979307 Eki Görüntüle 979306 Eki Görüntüle 979286 Eki Görüntüle 979300
kızlar ne olur cevaplayın=))
arkadaşlar bu ultrasyon resmide ablama ait ablam şuan 19 haftalık hamile ama dr lar hala net birşey diyemiyorlar belki siz bişiler dersiniz.
Eki Görüntüle 979307 Eki Görüntüle 979306 Eki Görüntüle 979286 Eki Görüntüle 979300
kızlar ne olur cevaplayın=))
Ben seninkine kiz diyorum. Cunku resmi buyutunce o gorunen baya havada kaliyo. Ve uc cizgi goruxoru. Bana kordon goruntusu gibi geldi.
Yanlis oldu. Ablaninki erkege benzettim. Seninki kiz. Yanlis alinti yapmisim..
2li taramada abkaninkinemi kiz dediler yuzde seksen?
Ogrenince yazarsan sevinirim. Baya karisik oldu :)))). Merak etim valla. Face koyfunuzmu?
3 hafta sonra renkli ultrasonu artık orada netleşir=)yazarım mıhakkak.face hangi sayfa ben bilmiyorum
Arkadaşım 12. haftasında bu görüntüden bebeğin cinsiyeti anlaşılabilir mi ki acaba?:44:
Eki Görüntüle 979446
Dr bi tahminde bulundumu
Eki Görüntüle 979474
Eger o pipi degilse kiz diyorum