dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

canım koyduğum o resmi bulamadım şimdi =(ama o ultrason 9,5 haftalıkkendi ve dr umuzda bize 11 haftalıkken söyledi ben şimdi yinede inanmıyorum ama hayırlısı bakalım sanırım kıza çok alıştırdım kendimi=)ablamın bebeği içinde bende erkek olduğunu düşünmüştüm yani resimlerinden ama ablamın 3 oğlu var ve kız çok istiyorlardı e dr larda kesin bişey söylemeyince tereddüt yaşadık.2 li tarama testinde dr %80 kız demişti ama sonra yine netleşen bişi olmadı.artık ikimiznde netleince haber ederim.=)çok saol canım=)

Senin ilkmi yoksa evladin varmi hayirli saglikli evlat olsunlar insallah

Merhabalar,
Daha önce bebeğimizin 10+2 günlük fotosunu koymustuk ancak daha çok küçük olduğu için bir fikir yürütülememişti. Şimdi 11+2 günlük fotosunu koyuyoruz. Burada da küçük ama belki bir fikir yürütebilirsiniz. Bebeğimiz adına şimdiden çok teşekkür ederiz:))))

Ben seninkine kiz diyorum. Cunku resmi buyutunce o gorunen baya havada kaliyo. Ve uc cizgi goruxoru. Bana kordon goruntusu gibi geldi.

Yanlis oldu. Ablaninki erkege benzettim. Seninki kiz. Yanlis alinti yapmisim..

Ben seninkine kiz diyorum. Cunku resmi buyutunce o gorunen baya havada kaliyo. Ve uc cizgi goruxoru. Bana kordon goruntusu gibi geldi.

Yanlis oldu. Ablaninki erkege benzettim. Seninki kiz. Yanlis alinti yapmisim..

Valla suan bende kiz diyorum =)bizim ilk bebegimiz henuz her ikisinede hasretiz.ablam icin sizde erkek diyorsunuz yani

evet ama sonradanda başka bir dr erkek dedi sonra göstermiyor dendi bir sürü dr gittik=)

3 hafta sonra renkli ultrasonu artık orada netleşir=)yazarım mıhakkak.face hangi sayfa ben bilmiyorum

Zeynep yazmisti biyere ama emin degilim galiba nub teorisine gore bebegin cinsiyeti diye aratioysun. Benimnface olmadigi icin bilmiyorum tsm. Denesene bi. Orda anladigim kadariyla baya iyi anlayanlar var. Ama tabii kesin diye bakmamak lazim. Dr bile anlamadiysa bire bire ultrasondan. Tahmininiyi olan arkadaslar var

sanırım buldum şimdi üyelik için teklif yolladım kabul edildiğinde de resmi paylaşıcam=)

Face koysa daha tecubeli arkadaslar var bu nubdan iyi anlayan ben ikisinide benzetigimnicin bintahminde bulumamadim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…