Eki Görüntüle 979474
Eger o pipi degilse kiz diyorum
Doktor da % 85 kiz demiş ama ordaki uzun şey ne ki orda liseden beri arkadaşız bildim bileli kız isterdi o da hayirlisi olsun da ilk çocuğu olacak inş.
Henüz 12. Hafta da bu kadar yüksek ihtimalle tahminde bulunmasi beni de sasirttigindan buraya koyma fikri aklıma geldi % 85 kiza benziyor demişErkek :))) mi. Yuzde seksen irkekndiyom
Iste sornda bu.. yakinlastieinca pipi var gibi. Ama ultrasonda bazen net cikmiyo cikintili duruyo. Pipiye benziyo evet ama altinda tesisleri gozukmuyo. O yuzden pipi degilse kiz dedim.
Allah llah nasil resimse erkege dsha cok benziyo yaa.
Bende görünce nasil kiz diye evirdim cevirdim resmi, erkek değilse bile bu resimde o kadar net bi tahmin vermesi şaşırtıcı
Hayirlisibsaglikli olsunda ama insanda catliyo. Daha dogrusu karnini kizimmm yada ogglum diye sevmek istiyo. Ogrendiginde yazinya merak ettim. Erkee cok benzettim
Bende erkek diyorum nubu uzun hani geri cekip klitoris olacak gibi durmuyo.. ama tabii bu sadece bi tahmin. Bu haftakarda hepsi ayni oluyo. Bi resimde dik birinde ise paralel durmus. Ama uzun geldi bana
Ooooooo nesneesssiiiinnn tosunumu gelmis bu topigeeeeeeeeoyy yerim ben onu yaaa cok tatli masallahhhhh...
Cnm benim onceki sayfalari ben cok okudum...anladigim kadariyla senin sipa ilk bakista kiza benziyo cunki paralel ama nubu buyuk oldugu icin erkeye donenlerden diye anlatiyorlar boyle bebisleriiii...yani ben okuduklarimdan boyle oyrendimm.hem dk erkek demis cnm alisverisine basla artikkkk
Paralel ama buyuk yani erkk
Dogru demis nun gayet yukrda
arkadaşlar, benim bebişim hakkındada yorum yapın lütfen..konuyla ilgili sayfaları hep gezdim forumda. yanılmadığınızı gördüğüm için merakla bekliyorum.lüfen yazar mısınız? :)
Canim goruntu net degil..o yuzden icerdeyim ama yorum yapmiyorum. Anlasilmiyo.. hayirli olsun bebisin
Hosuma gidiyo burda minik minik bidiklarin fotolarini gormek...gercekten yuzumu gulduruyooo..hem bu nubu oyrenmek istiyorummm ondan...kızlar çok teşekkür ediyorum...valla doktor diyince bile bu kadar duygulanmamıştım. ben çok inandım bu nub teorisine çünküüüü.
hepinizeeee ayrı ayrı teşekkür ederimmmmmmmmmm
eceeeee senle burda karşılaşmak çok güzel şekercim...senin miniş teoriye göre ne çıkıyor.
Merhabalar,
Daha önce bebeğimizin 10+2 günlük fotosunu koymustuk ancak daha çok küçük olduğu için bir fikir yürütülememişti. Şimdi 11+2 günlük fotosunu koyuyoruz. Burada da küçük ama belki bir fikir yürütebilirsiniz. Bebeğimiz adına şimdiden çok teşekkür ederiz:))))
Eki Görüntüle 979347
arkadaşlar bu ultrasyon resmide ablama ait ablam şuan 19 haftalık hamile ama dr lar hala net birşey diyemiyorlar belki siz bişiler dersiniz.
Eki Görüntüle 979307 Eki Görüntüle 979306 Eki Görüntüle 979286 Eki Görüntüle 979300
kızlar ne olur cevaplayın=))
bana kendinizin ve eşinizin doğum tarihlerini gün-ay-yıl olarak gönderip hamile kaldığınız tarihi de söylerseniz ben size bebeğinizin cinsiyetini hemen söylerim.
Sürekli fotograf koyuyoruz. Bu da bebeğimizin 11+2 günlük fotoları. Bir fikriniz var mı acaba? Teşekkürler.Eki Görüntüle 980164 Eki Görüntüle 980163 Eki Görüntüle 980164 Eki Görüntüle 980163
merhabalar.. formunuza yeni katıldım. şuan 19 haftalık hamileyim. 12+1 de iken ikili testte genital nub paralel idi doktor kıza benziyor dedi. geçen hafta doktorum da %99 kız dedi. sizce yanılma ihtimali olabilir mi? yardımlarınızı bekliyorum :)