dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Doktor da % 85 kiz demiş ama ordaki uzun şey ne ki orda liseden beri arkadaşız bildim bileli kız isterdi o da hayirlisi olsun da ilk çocuğu olacak inş.

Iste sornda bu.. yakinlastieinca pipi var gibi. Ama ultrasonda bazen net cikmiyo cikintili duruyo. Pipiye benziyo evet ama altinda tesisleri gozukmuyo. O yuzden pipi degilse kiz dedim.

Bende görünce nasil kiz diye evirdim cevirdim resmi, erkek değilse bile bu resimde o kadar net bi tahmin vermesi şaşırtıcı

Hayirlisibsaglikli olsunda ama insanda catliyo. Daha dogrusu karnini kizimmm yada ogglum diye sevmek istiyo. Ogrendiginde yazinya merak ettim. Erkee cok benzettim

Hayirlisibsaglikli olsunda ama insanda catliyo. Daha dogrusu karnini kizimmm yada ogglum diye sevmek istiyo. Ogrendiginde yazinya merak ettim. Erkee cok benzettim

Biraz burayı karıştırdım 12. haftadan sonra yanlış hatırlamıyorsam erkeğin nub denilen şeyi dik açıyla, kızın da paralel bir duruşa sahip oluyormuş ve genelde doktorlar da 12. haftadan sonra bir tahminde bulunabiliyormuş net olarak, %85 baya yüksek bir tahmin olmuş, vardır bir bildiği herhalde, dediğiniz gibi merak sadece, yoksa sağlıklı ve hayırlı olması herşeyden önemli, 2 hafta sonra tekrar gidicek bakalım, haberini alır almaz yazarım hemen.

merhaba, sizden çok rica ederek benim bebeğimin resminide yorumlamanızı bekliyorum.. 12.haftasındaki görüntü. doktor bişey söylemedi...ütfen zahmet olmazsa bakar mısınız? teşekkür ediyorum şimdiden...

Son düzenleme:
Bende erkek diyorum nubu uzun hani geri cekip klitoris olacak gibi durmuyo.. ama tabii bu sadece bi tahmin. Bu haftakarda hepsi ayni oluyo. Bi resimde dik birinde ise paralel durmus. Ama uzun geldi bana

Paralel ama buyuk yani erkk

Dogru demis nun gayet yukrda

kızlar çok teşekkür ediyorum...valla doktor diyince bile bu kadar duygulanmamıştım. ben çok inandım bu nub teorisine çünküüüü.
hepinizeeee ayrı ayrı teşekkür ederimmmmmmmmmm

eceeeee senle burda karşılaşmak çok güzel şekercim...senin miniş teoriye göre ne çıkıyor.

arkadaşlar, benim bebişim hakkındada yorum yapın lütfen..konuyla ilgili sayfaları hep gezdim forumda. yanılmadığınızı gördüğüm için merakla bekliyorum.lüfen yazar mısınız? :)

arkadaşlar, benim bebişim hakkındada yorum yapın lütfen..konuyla ilgili sayfaları hep gezdim forumda. yanılmadığınızı gördüğüm için merakla bekliyorum.lüfen yazar mısınız? :)

Canim goruntu net degil..o yuzden icerdeyim ama yorum yapmiyorum. Anlasilmiyo.. hayirli olsun bebisin

Canim goruntu net degil..o yuzden icerdeyim ama yorum yapmiyorum. Anlasilmiyo.. hayirli olsun bebisin

İşlerimi yarım bırakıp heyecanla cevabınızı bekliyordum.Çok emindim ikisinden birini söyleyeceğinize ama yine cevapladığınız için teşekür ediyorum:))

Hosuma gidiyo burda minik minik bidiklarin fotolarini gormek...gercekten yuzumu gulduruyooo..hem bu nubu oyrenmek istiyorummm ondan...
benimkinin burda 1kiz 1erkek 1de once kiz sonra erkeye donen yorum var....bizim topikdese 2kiz yorumu vaarr.ama biz biliyoruz dimi ne oldugunuuuuu

demin kocis diyooo %90kiz %10erkek benceee...simdiye kadar hayirlisi olsun diyip gecistiriyordu hic tahmin soylememisdiii

Bizim bebişimiz hakkında fikir sahibi olan yok mu acaba? Foto ters yüklendi bir türlü düzeltemedim.

merhabalar.. formunuza yeni katıldım. şuan 19 haftalık hamileyim. 12+1 de iken ikili testte genital nub paralel idi doktor kıza benziyor dedi. geçen hafta doktorum da %99 kız dedi. sizce yanılma ihtimali olabilir mi? yardımlarınızı bekliyorum :)

Bence yanilmamistr emin olmassydi kesin olmadgini belirtirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…