dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Haha yuzde elliyi herkes biliyo banada kiz gibi geldi ama nubu gorunmuyo bacak arasi bos gibi ondan dedim pipisi varsa bacagin hizasinda kalmis olabilir face koysana yada koyayim ben

Allah allah benmi yanlis goruyom acaba banada bacak arasinda bisi varmis gibi geldi :)))

Amam zeynebim dikkat et..

Valla 15-16 haftadinda olanlar iyi dayaniyonuz haaa benim dr gormese baska dra giderim bikereligine. Derim icim rahat etsin diye geldim iki dr ds bakdin duye filan felan :)))

Haha yuzde elliyi herkes biliyo banada kiz gibi geldi ama nubu gorunmuyo bacak arasi bos gibi ondan dedim pipisi varsa bacagin hizasinda kalmis olabilir face koysana yada koyayim ben

sevgili zeyneppp face grubuna koyarsan çok sevinirim. ben de kabul edildim gruba ben de deneyeceğim, belki beceremem diye senden de rica ediyorum. çok teşekkürler yorumlarınız için.

kızlar tecrübeli arkadaşlardan yorum rica ediyorum. doktorum%85-90 erkek dedi. henüz 12. haftamdayım.

şimdiden teşekkür ederim..

kızlar tecrübeli arkadaşlardan yorum rica ediyorum. doktorum%85-90 erkek dedi. henüz 12. haftamdayım. Eki Görüntüle 977889

Eki Görüntüle 977890

şimdiden teşekkür ederim..
Ooooooo nesneesssiiiinnn tosunumu gelmis bu topigeeeeeeee oyy yerim ben onu yaaa cok tatli masallahhhhh...
Cnm benim onceki sayfalari ben cok okudum...anladigim kadariyla senin sipa ilk bakista kiza benziyo cunki paralel ama nubu buyuk oldugu icin erkeye donenlerden diye anlatiyorlar boyle bebisleriiii...yani ben okuduklarimdan boyle oyrendimm.hem dk erkek demis cnm alisverisine basla artikkkk

Paralel ama buyuk yani erkk

arkadaşlar bu ultrasyon resmide ablama ait ablam şuan 19 haftalık hamile ama dr lar hala net birşey diyemiyorlar belki siz bişiler dersiniz.

kızlar ne olur cevaplayın=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…