- 15 Şubat 2014
- 2
- 0
- 34
Bence yanilmamistr emin olmassydi kesin olmadgini belirtirdi
Hosuma gidiyo burda minik minik bidiklarin fotolarini gormek...gercekten yuzumu gulduruyooo..hem bu nubu oyrenmek istiyorummm ondan...
benimkinin burda 1kiz 1erkek 1de once kiz sonra erkeye donen yorum var....bizim topikdese 2kiz yorumu vaarr.ama biz biliyoruz dimi ne oldugunuuuuu
demin kocis diyooo %90kiz %10erkek benceee...simdiye kadar hayirlisi olsun diyip gecistiriyordu hic tahmin soylememisdiii
Eki Görüntüle 981428 fatoş bide benim kuzuma bakarmsın
%99 diyince yine ikilemde bıraktı beni :) umarım yanılmamıştır.
Eki Görüntüle 981428 fatoş bide benim kuzuma bakarmsın
Kilar sizzce cinsiyet nedirr tahmine Eki Görüntüle 981598 . 12+3 haftalik cok merak ediyorum m :))
Kilar sizzce cinsiyet nedirr tahmine Eki Görüntüle 981598 . 12+3 haftalik cok merak ediyorum m :))
Yuzde dokkandokuzun neeresinde ikilemede kaldin bacim?
Kiz bence(tahmin) :))
Goremedim bacim ben anlamadim
Canim cok net bi ultrason goruntusu zten elimde yok yalnizca bu var malesefBunalik cekmissin daha net cekebilirmisin?
Erkek bebeginz bence haftasini yazmadiniz ama erkkEki Görüntüle 981428 fatoş bide benim kuzuma bakarmsın
Erkek bebeginz bence haftasini yazmadiniz ama erkk
Erkek bebeginz bence haftasini yazmadiniz ama erkk
13 haftalık ultrason görüntüsü sizce nedir kızlar :) bana kız gibi geldi ama çıkaramadım hala göstermiyo zaten :)
Bacim burda 13 haftalikmi yoksa daha once mi cekildi? Kucuk geldi gozume 10-11 haftalik gibi. Ultrasondanda olabilir heralde. O yuzden ben anliyamadim nubunungoremedim.
yok cnm ya 13+1 çekildi bi de düşün burası özel hastane ultrason bu halde :) neyse benim kuzucuk bekletecek beni galiba :)