dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

herkese merhaba, bebeğim burada tam 12 haftalık. ikili test için gittiğimde alındı bu görüntü. doktor %50 kız %50 erkek dedi sağolsun. buradan okuduklarım kadarıylada nub göremedim sanki bacak arasında kalmış gibi geldi. çok da merak eiyorum. yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 976147
Haha yuzde elliyi herkes biliyo banada kiz gibi geldi ama nubu gorunmuyo bacak arasi bos gibi ondan dedim pipisi varsa bacagin hizasinda kalmis olabilir face koysana yada koyayim ben

herkese merhaba, bebeğim burada tam 12 haftalık. ikili test için gittiğimde alındı bu görüntü. doktor %50 kız %50 erkek dedi sağolsun. buradan okuduklarım kadarıylada nub göremedim sanki bacak arasında kalmış gibi geldi. çok da merak eiyorum. yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 976147

Allah allah benmi yanlis goruyom acaba banada bacak arasinda bisi varmis gibi geldi :)))

Melegin seni cennette beklicek annesi duygusala bagladim yine bugunlerde hep aglamak var gecmedi biturlu ben hic dikkat etmiyorum kendime ilkte deli gibi kosturdum calistim hamile olmama ragmen kendimi ise adamistim resmen simdide kizimla ugrasiyorum zaten hic inmiyo kucagimdan yanimda uyuyo butun gece tekmeliyo resmen sonrada uzuluyorum kendime dikkat etmiyorum bebege ya bisi olursa diye

Amam zeynebim dikkat et..

Valla 15-16 haftadinda olanlar iyi dayaniyonuz haaa benim dr gormese baska dra giderim bikereligine. Derim icim rahat etsin diye geldim iki dr ds bakdin duye filan felan :)))

Haha yuzde elliyi herkes biliyo banada kiz gibi geldi ama nubu gorunmuyo bacak arasi bos gibi ondan dedim pipisi varsa bacagin hizasinda kalmis olabilir face koysana yada koyayim ben

sevgili zeyneppp face grubuna koyarsan çok sevinirim. ben de kabul edildim gruba ben de deneyeceğim, belki beceremem diye senden de rica ediyorum. çok teşekkürler yorumlarınız için.

kızlar tecrübeli arkadaşlardan yorum rica ediyorum. doktorum%85-90 erkek dedi. henüz 12. haftamdayım. $2014-02-12 18.18.41.jpg

$2014-02-12 18.19.02.jpg

şimdiden teşekkür ederim..

kızlar tecrübeli arkadaşlardan yorum rica ediyorum. doktorum%85-90 erkek dedi. henüz 12. haftamdayım. Eki Görüntüle 977889

Eki Görüntüle 977890

şimdiden teşekkür ederim..
Ooooooo nesneesssiiiinnn tosunumu gelmis bu topigeeeeeeee:KK9::KK9::KK9::KK9: oyy yerim ben onu yaaa cok tatli masallahhhhh...
Cnm benim onceki sayfalari ben cok okudum...anladigim kadariyla senin sipa ilk bakista kiza benziyo cunki paralel ama nubu buyuk oldugu icin erkeye donenlerden diye anlatiyorlar boyle bebisleriiii...yani ben okuduklarimdan boyle oyrendimm.hem dk erkek demis cnm alisverisine basla artikkkk:nazar:

Ooooooo nesneesssiiiinnn tosunumu gelmis bu topigeeeeeeee:KK9::KK9::KK9::KK9: oyy yerim ben onu yaaa cok tatli masallahhhhh...
Cnm benim onceki sayfalari ben cok okudum...anladigim kadariyla senin sipa ilk bakista kiza benziyo cunki paralel ama nubu buyuk oldugu icin erkeye donenlerden diye anlatiyorlar boyle bebisleriiii...yani ben okuduklarimdan boyle oyrendimm.hem dk erkek demis cnm alisverisine basla artikkkk:nazar:
Paralel ama buyuk yani erkk

ya 1 ay evvel yine koymuştum buraya ultrason resmini sizde kız demiştiniz ve dr umuzda kız demişti 11 haftalıkken ama bugun gittiğim 3 dr da erkek dedi ve bende çok büyük tereddüte düştüm ama kendi dr uma gidemedim ve o söylemeden inanmıcam.hakkımızda hayırlısı olan o kadar kıyafete olacak=(

ya 1 ay evvel yine koymuştum buraya ultrason resmini sizde kız demiştiniz ve dr umuzda kız demişti 11 haftalıkken ama bugun gittiğim 3 dr da erkek dedi ve bende çok büyük tereddüte düştüm ama kendi dr uma gidemedim ve o söylemeden inanmıcam.hakkımızda hayırlısı olan o kadar kıyafete olacak=(
Suan kacinci haftasin kesin erkek canim ya pipisi var esyalari erken mi aldin

kiz dedigimiz resmi tekrar koyabilirmisin merak ettim

arkadaşlar bu ultrasyon resmide ablama ait ablam şuan 19 haftalık hamile ama dr lar hala net birşey diyemiyorlar belki siz bişiler dersiniz.
$bebeke4.jpg $bebeke3.jpg $bebeke1.jpg $bebeke2.jpg

kızlar ne olur cevaplayın=))

X