Daha yenimi belli oldu canim ne demistk hayirli olsun
Canimm herkes erkek demisti bi sen kiz demistin :)
Canimm herkes erkek demisti bi sen kiz demistin :)
Nasilsin fatosum simdi farkettim bende insallaha cvp atiyorum diye yazdim sana yazmisim bu telden cok karisok oluyo ya.nasilsin keyifler nasil senin
Ne iltihabi olmys gecmis olsun bn ilk hamileleigimde mantar olmustm cok kotuydu busefer oyle bi sikayet olmadi sukurIyiyim canim sagol sen nasilsin?
Iltihap olmus bir hafta antibiotik kullanacam en korktugum sey su iltihap.. sanada oldumu?
Ne iltihabi olmys gecmis olsun bn ilk hamileleigimde mantar olmustm cok kotuydu busefer oyle bi sikayet olmadi sukur
Su iltihap idrardanmi tespit olundu fatos? Benim fecinin fecisiiii kasintim vardi o kadar ki dusun kasintidan kanamaya sebep oluyordu ben de bebeye bisey olmus kanamam olmus derken kasimaktan kanattigimi anliyordum..bunlari yazdigim icin ozur dilerim sadece boyutunu anlata bilmem icin dedim..dk.um sorum bobreyinden grlen iltihap dedi 2 3haftalik tedavi onla beraber tum ic camasirlarimi degistim...gunluk pedi cop posetine attim ic camasiri da gunde 2 3defa degismekle hepsi pamuktan...inanki hicbiseyim kalmadi...hem o manyak kasinti gitti sukurler olsun..hem de bugun idrar sonucum cok guzel cikti ohhhh rahatladim..darisi basinaa cok zormusssIyiyim canim sagol sen nasilsin?
Iltihap olmus bir hafta antibiotik kullanacam en korktugum sey su iltihap.. sanada oldumu?
Su iltihap idrardanmi tespit olundu fatos? Benim fecinin fecisiiii kasintim vardi o kadar ki dusun kasintidan kanamaya sebep oluyordu ben de bebeye bisey olmus kanamam olmus derken kasimaktan kanattigimi anliyordum..bunlari yazdigim icin ozur dilerim sadece boyutunu anlata bilmem icin dedim..dk.um sorum bobreyinden grlen iltihap dedi 2 3haftalik tedavi onla beraber tum ic camasirlarimi degistim...gunluk pedi cop posetine attim ic camasiri da gunde 2 3defa degismekle hepsi pamuktan...inanki hicbiseyim kalmadi...hem o manyak kasinti gitti sukurler olsun..hem de bugun idrar sonucum cok guzel cikti ohhhh rahatladim..darisi basinaa cok zormusss
Benim mantarimda neo penotran fitil ile gecti hamilelikte vucut daha savunmasiz oldugu icin hemen kapiliyormus
Kızlar benim de baştan beri idrar tahlilimde kan bulunuyor. Detayli bakıldı ama hiçbirşey bulunamadı. Ve benim de hiç bir şikayetim yok. Şimdi erken doğum falan denilince korktum.
Bisi yok deniliyosa yoktur. Ayakksrini sicak tut belinide. Bol ama bol su ic. Dr demesede idrarinizi her kntrlde baktirin. Benim ikizlerdi ikiz gebelik riskli zaten. Bide iliskiye girmiyoruz. Bebek gelene kadarda girmicez. Nolur nolmaz
Fatos ne ikizi kiz
Benim 4 yasimda kizim var 2009 dogumlu. 2012 de ikizlere hamile kalfim iki kizim daha ola akti. Isimleri pelin ilr selin. Fakat selinim uc ay yasadi ve oldu. Tr ye getirdi esim ve aile mezarina gomuldu. Cok.guzel cenazesi oldu.. pelinim simdi bir bucuk yasinda. Olacagin onune gecilmiyor. Corap hic sevmezdim evde. Hirkami asla giymezdim. Simdi bicorap bi patik var sirtimds hirka. Suyu icmedigim kadarniciyorim. Hamile oldugumu duydugumdan beri. Ama gecende usuttum ondan olavilir iltihap. Rabbim meleklerimizi korusun..
Nub teorisine gore bebegin cinsiyeti yaz bebegin eksik galibaselam arkadaşlar facebookdan grubunuza ulaşmaya çalışıyorum fakat bir türlü olmuyor. grubu nub teorisine göre cinsiyet diye taratıyorum fakat çıkmıyor. bilmediğim bir şey varsa lütfen bilgi verirmisiniz teşekkükker
Kızlar benim bebişime de bakarmısınızz lütfen defnem34 cok iyi anlıyor galiba bütün forumu kkıdum ve aranıza yeni katıldım
Nub teorisine gore bebegin cinsiyeti yaz bebegin eksik galiba