Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım benim.
Nub paralel gibi,benim fikrim kız.
kızlar bugün 3. bir dr annemin doğum dr ona gittim 16 hafta 2 günlük bebeğimin şu anda belli olmadığını bacakları kapalı gözükmüyor bu haftalarda zor olduğunu söledi kafam çok karıştı ilk dr um 12 haftalıkken erkek 13 haftalıkken 2. dr kıza benzettiğini söledim bana benzetme olmaz ya kızdır ya erkek atmışlar okadar küçükken belli olmaz dedi bu arada 16 haftanın 4 aylık olduğunu sanıyordum bana 3.5 aylık olduğunu 18 haftalıken 4 aylık olduğunu söledi öylemidir ya ay sizin söledikleriniz son dr söledikleri kafam çok karıştı yardım lütfen(
bende yoruldum artık kızımla hamileyken gittiğim dr pratisyen ve gene 16 haftalarda söyledi cihazlarıda sıradandı şimdi gittiği yaşını başını almış yılların tecrübesi olan bir kadın ama belli olmaz bu haftalarda diyor, kendisi annemin doğum dr kardeşlerimi o doğurtmuştu cihaz içinde bunların çok ince hesaplayanı var belki onlarda çocuğun pozisyonuna göre belli olur ama 16 haftalıkken belki, 11 12 13 haftalarda kesinlikle bilemezsiniz diyor kafam çok karıştırdı ultrasondan değil yani şu an bile çok küçük anlaşılması zor nerde kaldı okadar küçükken sölemek diyor offfffff kafam çok çok karıştı...
kızlar bugün 3. bir dr annemin doğum dr ona gittim 16 hafta 2 günlük bebeğimin şu anda belli olmadığını bacakları kapalı gözükmüyor bu haftalarda zor olduğunu söledi kafam çok karıştı ilk dr um 12 haftalıkken erkek 13 haftalıkken 2. dr kıza benzettiğini söledim bana benzetme olmaz ya kızdır ya erkek atmışlar okadar küçükken belli olmaz dedi bu arada 16 haftanın 4 aylık olduğunu sanıyordum bana 3.5 aylık olduğunu 18 haftalıken 4 aylık olduğunu söledi öylemidir ya ay sizin söledikleriniz son dr söledikleri kafam çok karıştı yardım lütfen(
Eki Görüntüle 511266
inşallah yüklemişimdir. videodan foto çektim kızlar bebeğim 12+ 4 te. cinsiyeti hakkında tahminde bulunursanız sevinirim. :44::44:
Merhaba Arkadaşlar,
Benim ufaklıgın bu cumartesi çekilen resimleri 11+3
Sizce cinsiyeti ne??
Eki Görüntüle 507015
Eki Görüntüle 507325 ATTACH=CONFIG]507326[/ATTACH] merhabalar arkadaşlar benimkinden bakabilirsiniz tskrlr
merhaba 17 haftalık hamileyim bu ikinci bebeğim olacak inşallah ilk gözağrım kız aslında bunun cinsiyeti ne olursa olsun başımın tacı ama ben hep tüp bebek tedavisiyle hamile kalıyorum yani anlayacağınız bu son şansım olabilir............ben nasıl kızımla herşeyi paylaşa bileceksem eşiminde aynı şekilde bir erkek bebek sahibi olup onunla herşeyini paylaşmasını istiyorum......en son kontrolümde doktor arkası dönük kıza benziyor ama kesin değil değişebilirde dedi,eşim çok sevindiğini söyledi hatta isim bile buldu ama ne bileyim sanki biraz üzüldü gibime geldi.......... bende size nub u en belirgin ultrasonları gönderiyorum yorumlarınızı bekliyorum ben kıza benzettim bakalım sizler ne diyeceksiniz özellikle bu işin uzmanı orkidecim....ilk iki foto 8hafta 5günlük... diğer ikisi 13 hafta 1 günlük
Eki Görüntüle 507591 Eki Görüntüle 507592 Eki Görüntüle 507593 Eki Görüntüle 507594
Eki Görüntüle 508510 Eki Görüntüle 508512 Merhaba arkadaşlar benimde bebeğime bakarmısınız:) dün çekildi 12+5 dedi doktor ama cinsiyetini söylemedi kesin olsun öyle söylerim dedi. Cinsiyeti benim için hiç önemli değil ilk olacak kuzum benim ama merak işte :) Çıkıntısına göre bana kız gibi geldi bebişim birde size sormak istedim
bebeginin kiz olma ihtimali daha vazla canim nub cok asagida ve yeterince dik degil ama yinede belli olmaz
Eki Görüntüle 512801
canım zorlada olsa ekledim kızlar sizlerde bi bakın orkidem gelince oda bakar :))))))))
canım maalesef yok dört gözle beklediğim randevudan çıkan resimde bu . bebeğin o kadar net görüntüleri varken bize en tuhaf durduğu andaki çıktıyı verdi.değiştirecem bu doktoru ya hevesimi kursağımda bırakıyor her defasında.sağol cvp vrediğin için ben ayağını indirdiği anda yukarı doğru çıkıntı görmüştüm erkeğe benzettim senin topiği çok sıkı incelemiştim sende kız dedin ben yine alışveriş yapamıcam.ilk bebeğim kız erkek hiççççç farketmez ama çok merakta ediyordum.burdan baktım herkese kaç kare çıktı vermiş doktorları.