dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Arkadaşlar bakıyorum bakıyorum anlayamıyorum bi yorum yapın nolur. Tontişim 12+2 bugün. Bu foto da bugun çekildi. Sizce kız mı oğlan mı?

Dr bugun kiz dedi dogrumudur.erken degilmi kiz demesi..13.haftadayim ya.. anlamadim bende

Ben de 13 ncu haftadayim bugun doktor mumkunn deil belli olmaz dedi.tarana testind ebasa bi diktor bakti ama goremedim dedi. Ben e cok merak ediyorum ama sanirim doktorlar bakip cok net goruyorlar kiz mi erkek mi

Nuba gore herkez erkek dedi. Dr bugun kiz dedi acaba erkenmi... ama herkez erkwk demisti siz ne diyosunuz

Facede tek kiz diyen bendim senin fotona lam in ultrasonu gordunmu sayfa 319da filandi faceyede koysana canim budr orkidem gorsun benim kizima 11haftalikken kiz demislerdi onceden bilebildiler ama yanilma ihtimalide yuksek

Dr bugun kiz dedi dogrumudur.erken degilmi kiz demesi..13.haftadayim ya.. anlamadim bende

Ben de 13 ncu haftadayim bugun doktor mumkunn deil belli olmaz dedi.tarana testind ebasa bi diktor bakti ama goremedim dedi. Ben e cok merak ediyorum ama sanirim doktorlar bakip cok net goruyorlar kiz mi erkek mi

benim 13 haftada oğlumu doktor anlamıştı yumurtalıkları yukarda bu erkek bence dedi
ama çoğu doktor yanılabiliyo
oğlumun nubuna benzediği için erkek gibi dedim ama yanılmış olabilirim canım bi tahmin sonuçta
doktor da bu haftalarda yanılabilir

Kızlar lütfen yardım edin. Ben cınsıyet belirleyemedim . Sızce nedır ?

Eklentiler

• $image.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…