dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

kızlar benim bebişe de bakıp yorum yapar mısınız:KK9::KK9:
kız mı erkek mi benim yavrukuşum:KK53::KK53:

$bebiþ.jpg $bebiþ 2.jpg

ben 2 hafta sora gidicem benim ozman 15 haftalık olacak bakalım yine foto eklicem..

Merhaba sanırım vanda yaşıyorsunuz özelden mesaj nasıl atılıyor bilmiyorum sizden birkaç konu hakkında bilgi almak istiyorum eşimin işi dolayısıyla hakkarideyim burda özel hastane olmadığıdan dolayı van a gidip geliyoruz. Bir kaç sorum olacak yardımcı olurmusunuz teşekkürler?

Son düzenleme:
:KK43:(( ya aslında şimdi belli olmuştur benimki ama kesin olsun diye haftaya gideceğim doktora

$b_zpsf8594503.jpg :nazar:

$b4_zps079c5b37.jpg :nazar:

$b3_zps731a5a11.jpg :nazar:

bunlardan nub a göre tahmin istiyorum kızlar

$b1_zps6e5d52db.jpg :nazar:

$b2_zps5edae0d6.jpg :nazar:

bunlarda 4d bi çıkıntı var ama göbek kordonumu değilmi yoksa kızda bizmi yanlış yoruyoruz karar veremedik :KK14:

Erkek bu erkek annesi bence

ayy saol cnm. babası benden çok bakıyor buraya nub paralel kıza benziyor diyor doktorda ultrasonda baktı cinsiyet görünüyormu dedim kıza benziyor derken cümlesini bitirmeden bak yan döndü şimdide erkeğe benziyor %60-70 erkek dedi. sonra tahlil sonuçlarını gösterirken bidaha baksak olmazmı dedim söyledikya erkek diye %90 erkek dedi bu seferde kafam karıştı iyice. 4d usg de bi çıkıntı var alt tarafta ama nub a bakarsak oda paralel duruyo :KK53:

Merhaba sanırım vanda yaşıyorsunuz özelden mesaj nasıl atılıyor bilmiyorum sizden birkaç konu hakkında bilgi almak istiyorum eşimin işi dolayısıyla hakkarideyim burda özel hastane olmadığıdan dolayı van a gidip geliyoruz. Bir kaç sorum olacak yardımcı olurmusunuz teşekkürler?

sorabilirsin canım...
ne sormak istiyorsan cevaplayaym.sanırım dr la alakalı.
biz de vandan yeni geldik.istr dayz şimdi..

X