dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

ben birazcık daha yorum istiyorum lütfennn.....

Eklentiler

• $20131226_170107.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $20131226_170023.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 66
Canim emin olmadiklarima demek istemiyrm ama sende pipi gibi gorunen bisi var ama o bacagida olabilir buyuk ihtimal kizsa eger nubu gorunmuyo

Teşekkürler yorumun için canım bende gördüm çıkıntıyı hatta yükleyemediğm fotolarda daha belirgin ama 13 haftalıkken bu kadar belirgin ve büyük pipi olurmu benim hala kızdan yana umudum var doktor bile erkeğe benziyor desede lütfen biraz daha yorum yazarmısın

1 hafta önce bu nub teorisinden yola çıktım kız nubuna o kadar benziyordu ki..benim içimde de oğliş isteği çok şükür bugün 11+6 ve doktorum pipisini de göstererek oğliş oldugunu söyledi maşaallah kuzuma Allah tan istemek yeterli dua edin kızlar

Canim emin olmadiklarima demek istemiyrm ama sende pipi gibi gorunen bisi var ama o bacagida olabilir buyuk ihtimal kizsa eger nubu gorunmuyo

zeynep 341 de yeni foto yükledim bunlara da bakar mısın yorum yapan arkadaşlar erkek dediler ama nedense hala kızdan yana umudum var yeşerip yeşerip duruyor gönlümden böyle geçtiği için mi acaba elbette her zaman hayırlısını diliyorum
bir daha bakıp yorumlar mısın lütfen

Ayni bu goruntu benim suanki kizimin ultrasonuna benziyor canim bendede bu haftada kesin erkek demusti sonrada kiz dedi Bence senin bebis de kiz olucak kesin haber ver sonucunu

Ayni bu goruntu benim suanki kizimin ultrasonuna benziyor canim bendede bu haftada kesin erkek demusti sonrada kiz dedi Bence senin bebis de kiz olucak kesin haber ver sonucunu

Benim ultrasonla ayni yeni koydugun kizin olucak insallh

Resimini facedeki arkadaalara gostereyim iznin olursa tecrubeli arkadaslar var onlar nr dicek

Tabi canım gösterebilirsin ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Dün akşam hemşire bi tanıdığa gösterdim ultrasonu kafası büyük genelde erkek bebeklerin kafası büyük olur dedi sen ne dersin doğruluk payı var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…