Zeyneppp benim bebişimede yorum yapar mısın lütfen 338.sayfada
Canim emin olmadiklarima demek istemiyrm ama sende pipi gibi gorunen bisi var ama o bacagida olabilir buyuk ihtimal kizsa eger nubu gorunmuyo
bence erkek canım ..ALLAH gönlünüze göre versin hayırlı ve sağlıklı olarak ta tabikiEki Görüntüle 910841 bide buna bakın lütfen biarada yükleyemiyorum nedense
ben birazcık daha yorum istiyorum lütfennn.....
Eki Görüntüle 910827 Eki Görüntüle 910833 yeni foto yükledim bide bunlara bakar mısınız lütfen
Nubu gözükmüyor canım
bence erkek canım ..ALLAH gönlünüze göre versin hayırlı ve sağlıklı olarak ta tabiki
Canim emin olmadiklarima demek istemiyrm ama sende pipi gibi gorunen bisi var ama o bacagida olabilir buyuk ihtimal kizsa eger nubu gorunmuyo
zeynep 341 de yeni foto yükledim bunlara da bakar mısın yorum yapan arkadaşlar erkek dediler ama nedense hala kızdan yana umudum var yeşerip yeşerip duruyor gönlümden böyle geçtiği için mi acaba elbette her zaman hayırlısını diliyorum
bir daha bakıp yorumlar mısın lütfen
zeynep 341 de yeni foto yükledim bunlara da bakar mısın yorum yapan arkadaşlar erkek dediler ama nedense hala kızdan yana umudum var yeşerip yeşerip duruyor gönlümden böyle geçtiği için mi acaba elbette her zaman hayırlısını diliyorum
Eki Görüntüle 910841 bide buna bakın lütfen biarada yükleyemiyorum nedense
Resimini facedeki arkadaalara gostereyim iznin olursa tecrubeli arkadaslar var onlar nr dicek