- 10 Ekim 2013
- 251
- 3
- 34
Nubu bi yerde paralel biyerde bariz dik duruyo pozisyonu da onemli bence erkek kesin demek istemiyorum cunku dedigim olmzsa uzuluyorum buyuk buyuk ihtimal erkek insallh annesi sen ne istoyosunayy saol cnm. babası benden çok bakıyor buraya nub paralel kıza benziyor diyor doktorda ultrasonda baktı cinsiyet görünüyormu dedim kıza benziyor derken cümlesini bitirmeden bak yan döndü şimdide erkeğe benziyor %60-70 erkek dedi. sonra tahlil sonuçlarını gösterirken bidaha baksak olmazmı dedim söyledikya erkek diye %90 erkek dedi bu seferde kafam karıştı iyice. 4d usg de bi çıkıntı var alt tarafta ama nub a bakarsak oda paralel duruye o
benimde bebişim 12 haftalık..lütfen cinsiyetine yorum alabilirmiyimEki Görüntüle 923096
Merhaba sdf82 ,yok canım.malesef istanbulda değilim..ilk hamileliğimde istanbuldaydım..ümraniye erdeme gidiyordum..şimdi vandayım...keşke sen de gidebilsen bana 11 6 da kız dedi..hem de çok emin konuştu..şaşırıyorum gerçekten..12 de bile sölüyomuş hem de doğru tespit ediyormuş..istanbul hastanesinden ali koray bayramoğlu na gidiyorum..
inşallah senin dr un da söyler.bi de şu ikil testler de temiz çıkar inşallah herşeyden önemlisi...
Baska yokmu resim kiz buyuk ihtimal
Baska yokmu resim kiz buyuk ihtimal
Annesi bunun kolu bacagi bile tam olusmamis seysi hicten yoktur
Buyuk ihtimal kiz bu face koyalimmi yinede yaniltici cunku nubu cok yukardan basliyoarkadaşlar bebeğimle ilgili bi tahmininiz var mı :)
Eki Görüntüle 926345 Eki Görüntüle 926344 Eki Görüntüle 926346
Eki Görüntüle 926074 kızlar lütfen yorumlayın nub mu bacak mı ben anlayamadım
Buyuk ihtimal kiz bu face koyalimmi yinede yaniltici cunku nubu cok yukardan basliyo
ben face de grup da değilim ama siz koyup sorarsanız sevinirim tabi ki :)
Tmm koyayim sana haber ederim[/QUOT
teşekkür ederim
Eki Görüntüle 926074 kızlar lütfen yorumlayın nub mu bacak mı ben anlayamadım
arkadaşlar bebeğimle ilgili bi tahmininiz var mı :)
Eki Görüntüle 926345 Eki Görüntüle 926344 Eki Görüntüle 926346