- 7 Şubat 2013
- 213
- 24
Nubu gözükmüyor canım
Canim 335 te bnim bebisim var
kimse yorum yapmadi bakarmsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nubu gözükmüyor canım
Tabi canım gösterebilirsin ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Dün akşam hemşire bi tanıdığa gösterdim ultrasonu kafası büyük genelde erkek bebeklerin kafası büyük olur dedi sen ne dersin doğruluk payı var mı
Sanmiyorum canim hep kafalari buyuk cunku canim facede erkek doyen bi kisi oldu orkidem de ikinci koydugun fotoya buyuk ihtimal erkek ama pozisyondan dusunursek kiz olma ihtimalidr var dedi ilk resmini sonradan koydum daha gormedi
O zaman ilk resim için yorum bekliyorum orkidem in yanıldığı oldumu umarım ikinci ihtimali çıkar tabiki hayırlısını diliyorum Rabb'imden ama insan gönlünden geçen olsun istiyo
Gutbet de sana kiz dediPek yanildigi olmuyo isin ehli ama bakalim bida cvp attiginda yazarim hemen
erkeeeeeeeeeeeeeeeekkkk
kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cinsiyetimizi öğrendik doktrumuz erkek olduğunu soyledı :)Kiza benziyor canim
cinsiyetimizi öğrendik doktrumuz erkek olduğunu soyledı :)
sorun degil yanilma payi olur illaki drlar bile yaniliyor :)Teşekkür ederim cevap için. Kaç gündür bekliyorum bir tek siz yanıt verdiniz. Sağ olun :)
sorun degil yanilma payi olur illaki drlar bile yaniliyor :)
kiz olabilir cnm tam cikinti yok
Eki Görüntüle 917962 o beyazlık bacak kemiği mi nub mu sizce.haftaya belli olacak cinsiyeti .belli olunca geri dönerim.lütfen yorum yapın teyzeleri
yorum için teşekkürler zeynepzzz.eşim de o kadar dik nub olmaz kemik o demişti.bakalım haftaya öğreniriz inşallah cinsiyetini kız veya erkek sağlıklı olsun da .rabbim herkese nasip eder inşalllah bi evlat