dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Sanmiyorum canim hep kafalari buyuk cunku canim facede erkek doyen bi kisi oldu orkidem de ikinci koydugun fotoya buyuk ihtimal erkek ama pozisyondan dusunursek kiz olma ihtimalidr var dedi ilk resmini sonradan koydum daha gormedi

Sanmiyorum canim hep kafalari buyuk cunku canim facede erkek doyen bi kisi oldu orkidem de ikinci koydugun fotoya buyuk ihtimal erkek ama pozisyondan dusunursek kiz olma ihtimalidr var dedi ilk resmini sonradan koydum daha gormedi

O zaman ilk resim için yorum bekliyorum orkidem in yanıldığı oldumu umarım ikinci ihtimali çıkar tabiki hayırlısını diliyorum Rabb'imden ama insan gönlünden geçen olsun istiyo

merhaba ben tekrar resim ekliyorum diğerinde belli olmuyo demiştiniz yorumunuzu beklıyorum teşekkürler şimdiden

Eklentiler

• $963.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $907.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 49
11+3 haftalığz burda dr o zaman bisey demedi ama bugün erkeğe benzer bisey göremedim kıza daha yakn dedi tekrar bakın bakalm ben hala erkek hissediyorum 3 hafta sonra netlesecek bakalm yorum bekliyorum anlayan arkadaslardan

Eklentiler

• $20131226_170107-1.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 59
o beyazlık bacak kemiği mi nub mu sizce.haftaya belli olacak cinsiyeti .belli olunca geri dönerim.lütfen yorum yapın teyzeleri

yorum için teşekkürler zeynepzzz.eşim de o kadar dik nub olmaz kemik o demişti.bakalım haftaya öğreniriz inşallah cinsiyetini kız veya erkek sağlıklı olsun da .rabbim herkese nasip eder inşalllah bi evlat

yorum için teşekkürler zeynepzzz.eşim de o kadar dik nub olmaz kemik o demişti.bakalım haftaya öğreniriz inşallah cinsiyetini kız veya erkek sağlıklı olsun da .rabbim herkese nasip eder inşalllah bi evlat

Amin canim saglikla kucaginada al insallah annesine de el sallamis ogrenince haber ver icimden kiz gecti benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…