dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Canım, bence bebişin kız :nazar:

Teşekkür ederim umarım doğru çıkar yorumun önce hayırlısını diliyorum Allah'tan ama gönlüm kızdan yana diğer fotoları yükleyebilseydim daha iyi yorumlanabilirdi çünkü ben bir tanesinde bayağı dik bi çıkıntı gördüm gibi :). Diğer arkadaşlardan da yorum bekliyorum...

Teşekkür ederim umarım doğru çıkar yorumun önce hayırlısını diliyorum Allah'tan ama gönlüm kızdan yana diğer fotoları yükleyebilseydim daha iyi yorumlanabilirdi çünkü ben bir tanesinde bayağı dik bi çıkıntı gördüm gibi :). Diğer arkadaşlardan da yorum bekliyorum...
Bu fotoda nub çıkıntısı hep öne doğru, eğer yukarı olsaydı erkek derdik :)
Benim kızların da nub çıkıntısı bu şekilde, doktor kız dedi bana.. benzettiğim için yorum yaptım canım..
Allah gönlündekini versin inşallah..

benim bebişede bakarmısnız??? 11+2 olduk çok merak ediyorum cinsiyetini...

Eklentiler

• $20131226_170107.jpg
    $20131226_170107.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $20131226_170023.jpg
    $20131226_170023.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 68
benim bebişede bakarmısnız??? 11+2 olduk çok merak ediyorum cinsiyetini...
canım seninki daha çok minik, nubu da belli olmuyo çok ama ben yine de erkeğe benzettim..
bakalım diğer kızlar ne tahminde bulunacak :)

Bu fotoda nub çıkıntısı hep öne doğru, eğer yukarı olsaydı erkek derdik :)
Benim kızların da nub çıkıntısı bu şekilde, doktor kız dedi bana.. benzettiğim için yorum yaptım canım..
Allah gönlündekini versin inşallah..

Âmin canım Allah hepimizin gönlündekini verir inşallah hayırlısıyla çok teşekkür ederim yorumun için akşam diğer fotoyu da yüklemeye çalışırım ona da bakarsan sevinirim

$image.jpg . 16 haftalığız.ters ve oturuyo pozisyonda olduğu için dr göremedi.sizlerinde fikirlerini bekliyorum orkdm tecrübene güveniyorm : )

Bizim resmimiz buydu zeynepcim

Hatirladim aslinda bianda bakinca erkekk gibi duruyo dimi ama poposunu kaldirmus havaya onu dikkate almak gerekiyo iste ayni benim kizimin ultrasonu hatta benimki biraz daha dikti dr da erkek demisti 16.haftada kiz oldugu kesinlesti sanirim seninle ayni haftadayiz ben suan 19haftamdayim bide kac evladin var cinsiyetleri nedir benim bi tane 9aylik kizim var

Hatirladim aslinda bianda bakinca erkekk gibi duruyo dimi ama poposunu kaldirmus havaya onu dikkate almak gerekiyo iste ayni benim kizimin ultrasonu hatta benimki biraz daha dikti dr da erkek demisti 16.haftada kiz oldugu kesinlesti sanirim seninle ayni haftadayiz ben suan 19haftamdayim bide kac evladin var cinsiyetleri nedir benim bi tane 9aylik kizim var

21. Haftadayız 3.kızım gelecek Allah'ın izniyle biz alışverişe başladık hafif hafif sen ne yapıyorsun

21. Haftadayız 3.kızım gelecek Allah'ın izniyle biz alışverişe başladık hafif hafif sen ne yapıyorsun

Ben daha baslamadim alusverise teyzesi ya havalar soguk ya.valla dogsun istiyorum bian once goreyim yavrumu cunku sevincini yasayamiyorum 2.kizim diye elalem sevinmeme izin vermedi sagolsunlar icimden bisi yapmk gelmiyo

X