yorumlarınızı bekliyorum sabırsızlıklaEki Görüntüle 908824 yüklendimi acaba
Canım, bence bebişin kız
Bu fotoda nub çıkıntısı hep öne doğru, eğer yukarı olsaydı erkek derdik :)Teşekkür ederim umarım doğru çıkar yorumun önce hayırlısını diliyorum Allah'tan ama gönlüm kızdan yana diğer fotoları yükleyebilseydim daha iyi yorumlanabilirdi çünkü ben bir tanesinde bayağı dik bi çıkıntı gördüm gibi :). Diğer arkadaşlardan da yorum bekliyorum...
canım seninki daha çok minik, nubu da belli olmuyo çok ama ben yine de erkeğe benzettim..benim bebişede bakarmısnız??? 11+2 olduk çok merak ediyorum cinsiyetini...
Bu fotoda nub çıkıntısı hep öne doğru, eğer yukarı olsaydı erkek derdik :)
Benim kızların da nub çıkıntısı bu şekilde, doktor kız dedi bana.. benzettiğim için yorum yaptım canım..
Allah gönlündekini versin inşallah..
Canım, bence bebişin kız
yorumlarınızı bekliyorum sabırsızlıklaEki Görüntüle 908824 yüklendimi acaba
Yok annesi gorunmuyor daha erken haftalardaki ultrasonu yokmuEki Görüntüle 909919 . 16 haftalığız.ters ve oturuyo pozisyonda olduğu için dr göremedi.sizlerinde fikirlerini bekliyorum orkdm tecrübene güveniyorm : )
Bizim resmimiz buydu zeynepcim
Resim gorunmuyoBenimkinedevyorum yapar mısınız çok merak ettim
Hatirladim aslinda bianda bakinca erkekk gibi duruyo dimi ama poposunu kaldirmus havaya onu dikkate almak gerekiyo iste ayni benim kizimin ultrasonu hatta benimki biraz daha dikti dr da erkek demisti 16.haftada kiz oldugu kesinlesti sanirim seninle ayni haftadayiz ben suan 19haftamdayim bide kac evladin var cinsiyetleri nedir benim bi tane 9aylik kizim var
Yok annesi gorunmuyor daha erken haftalardaki ultrasonu yokmu
21. Haftadayız 3.kızım gelecek Allah'ın izniyle biz alışverişe başladık hafif hafif sen ne yapıyorsun
Buda pek kucuk kiz dr tahminde bulunmadimi sanaEki Görüntüle 910347 . Rica etsem bunada bakabilir