Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kız sen bizi niye duygulandırıyon şimdi böyle:) Her şey gönlünce olsun canım. Ameliyattan sonra da süreçlerini yaz bize tamam mı. Ne güzel araştırdın. ve şimdi her şey çorap söküğü gibi gelecek. Sorunların olursa yaz bize :)

heheh duygulanmayın yaa ben son gün oldugu için duygusalım zaten duygusal değil de heyecanlıyım diyelim karnıma ağrılar girio biraz biraz.. yazarım tabiki de yazmaz olur muyum..cumartesi akşam evde olurum ama hemen yazamayabilirim kızlar merak etmeyin ama kendimi iyi hissettiğim ilk an mutlaka yazarım söz

Teşekkür ederim canım benim o sening güzelliğin konuşuruz tabi istesem de uzak kalamamki burdan ben :) ama ilk 1-2 gün yazamayabilirim sadece sakın merak etmeyin olur mu :) valla iğne acıtsın umrumda olmaz hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde atlatayım da başka birşey istemiyorum

beren cim canım şimdiden geçmiş olsun dileklerimi sunar Allahtan acil şifalar dilerim canım akşam giriyordun sen :) heyecan yapma sakin ol uyandıgında da dikkat et kendine :) zaten yarın sabah da ben giriyorum görüşürüz mutlaka aynı süreçleri yaşıcaz

canım ilk 2-3 gün bilgisayarla çok fazla ilgilenme. Yatarak dinlen. Sonra zaten ayrılmazsın bilg başından :) Bugüne kadar yeterince heyecan yaşadın, artık rahat ol biraz. Hem çok istediğin bir şey gerçekleşecek. Tatlı heyecanlar bunlar :) Bol şans sana:)

Teşekkür ederim canım yaa tamam o zaman 2-3 gün ses çıkmazsa merak etmeyin :) evet ondan sonra sıkılırım artık bilgisayar başına geçerim en azından tamponlar bi çıksın..valla heyecanı engelleyemiyorum ama olsun bitsin istiyorum artık.. Görüşmek üzere kızlarr herkese tekrar tekrar teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin

geçmis olsun, kendine çok iyi bak biran once iyiles :13:

2 gun ugramadim foruma hepiniz ameliyat olmussunuz :) geçmis olsun guzelim, umarim biran once iyilesirsin ve yeni burnunu çok seversin..

Kızlar teaekkur ederim evde dinleniyorum bieaz morluk ve sislik var,gozlerim biraz fazla morardı onun dısında iyiyim,sonra yine yazarım: )

Kızlar teaekkur ederim evde dinleniyorum bieaz morluk ve sislik var,gozlerim biraz fazla morardı onun dısında iyiyim,sonra yine yazarım: )

merak etme hepsi geçecek:) en zor kısmı bitti artık yavaş yavaş iyileşeceksin :) çok geçmiş olsun canım. Şişlikleri ve morlukları düşünüp panikleme, hepsi geçiyor :)

çok çok geçmiş olsun,stresli böülümü atlattın artık bundan sonra iyileşme sürecine bak morluklara takılıp üzülme, fazla da aynalara bakma hepsi gececek,şişlikler için moydonoz suyu içebilirsin,baya fazdası oluyor...
yarın tamponların çıkınca baya baya rahatlaycaksın.

Kızlar vallahı sızler ıcın gırdım foruma burnumun ucu agrıyo bırde yuzum cok sıs gozlerım morardı ısallah gecer bı an once.

Kızlar vallahı sızler ıcın gırdım foruma burnumun ucu agrıyo bırde yuzum cok sıs gozlerım morardı ısallah gecer bı an once.

çok geçmiş olsun, forma girip kendini yorma dinlenmene bak,tamponlar çıktıktan sonra baya rahatlarsın şişlikler morluklar hepsi geçer biraz sabır gerekli, ağrı kesici hap vermedimi hoca parol yazmıştı bana olmazsa ondan iç ağrın biraz diner ve sana da söyleyim maydonuz suyu iç şişliklere çok iyi geliyor...

beren_06 ve sadbuttrue çok çok geçmiş olsun ikinize de...
Çok mutlu olursunuz inşallah yeni burnuşunuzla... =)

kızlar slm ameliyat olan arkdaslar cümleten geçmiş olsun.bende bu hafta sonu serdar hocayla görüşmeye gittim.muhtemelen kasım ayı içinde ameliyat olcam.yalnız fiyat konusunda daha net bşy sölemedi.ameliyat oln arkadslrm nekdara oldunz bana yardımcı olurmusnz bu konuda?bide iyilşeşme 10günde olurmu rapor alcam nasipse 10gün sonra işe dönemeyeek kadar morluğum olurmu?aceleeee cvvvp:)

Çok morluk kalmaz 10.günde, benimki geçmek üzereydi,çok azdı sararmıştı artık, onu da fondötenle rahatça halledebilirsin... Ben 14.günde çok rahat dışarı çıkmıştım yüzüme hiçbir şey sürmeden...

beren_06 ve sadbuttrue tekrar geçmis olsun size, akcaa ben de kasim ayinda serdar hocaya ameliyat olmayi dusunuyorum, henuz kendisiyle yuzyuze gorusemedim ama kasim ayinda gorusup ardindan hemen ameliyat olabilirim... fiyat tam rinoplasti için 6000 tl genelde tabi bu burundan buruna degisiyo hocayla gorus derim, iyilesme için ise en geç 11 gun sonra alçimin çikmasi lazim benimde, hoca 11 gun çok iyi bir sure 11 gunde alçi falan çikmis olur dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…