Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

SADBUTTRUE ZUHAL TEC ELFEBA FATİHİM AKÇAA YOSUN MAELA VOCABULEİRE PYNSTSLA kızlarrrr nasılsınız ben daha iyiyim herkese iyi bayramlar hepinizi çok seviyorum öpüyorum kocamannnn :)))

Sana da iyi bayramlar fıstık :) Daha doğrusu herkese iyi bayramlaaaar :) Nasıl oldun daha iyi misin bakim :) Resim de bekliyoruz

SADBUTTRUE ZUHAL TEC ELFEBA FATİHİM AKÇAA YOSUN MAELA VOCABULEİRE PYNSTSLA kızlarrrr nasılsınız ben daha iyiyim herkese iyi bayramlar hepinizi çok seviyorum öpüyorum kocamannnn :)))

bereeeen nasıl oldun canım daha iyisindir inşallah..benim ağrı falan yok çok şükür işte morluk ve şişliklerle savaşıyorum maydonoz suyu bol su ve krem kullanıyorum onun dışında hala uyuyamyorum geceleri burnum tıkalı çünkü ,boğazım kuruo ona uyanıyorum sürekli ,sen nasılsın nasıl oldun canım ? bu arada aklıma takıldı yaa bizim dikişler eriyen dikişmi olacak yoksa hocamı alacak biliomusun sen ?

bi de bak ben resim koydum sadece arkadaşlarım görebiliyor sen de koyarsın belki ya da benimkilere bakmak istersin söleyim dedim :) bir de sağlıklı ve mutlu bayramlar canım öpüyorum çok

canım bi tarafa eriyen diğer tarafa da kalıcı dikiş koyuyor serdar bey.

hepimizin kurban bayramı ve 25 ekim dünya makarna günü kutlu mutlu olsun Bir makarnasever olarak günün anlam ve önemini yerine getirmek üzere mutfağa geçiyorum :)

hepimizin kurban bayramı ve 25 ekim dünya makarna günü kutlu mutlu olsun Bir makarnasever olarak günün anlam ve önemini yerine getirmek üzere mutfağa geçiyorum :)

canımm sana da iyi bayramlaaar bu arada makarna gününü de öğrenmiş oldum sayende yaa hehe hadi bakalım afiyet olsun o zaman makarna sever

kizlar ben de hepinizin bayramini kutluyorum, beren iyi olduguna çok sevindim daha da iyi olacaksin ins, vocabulaire bon appétit, ben de eskiden makarnayi çok severdim (annem yapardi) artik kendim yapiyorum ve nasil yapiyosam sogudum makarnadan :s burnumu halledeyim yemek yapmayi ogrenicem

PYNSTSLA canım benim çok iyiyim çok şükür teşekürler ediyorum resim konusunda çok kararsızım alçım çıkınca az iyileşince belki yanlızca sizlere gösterebilirim canım
vocabulaire canı yaa makarana günü olayına çok güldüm önce şaka sandım ama gerçekmiş ne hoş bişey yaa bende çok severim hatta bayılırımmm
maela canım çok iyiyim çok teşekürler burnunuda yaparsın makarnayıda biz hepimiz çok güzel güçlü yetenekli kızlarız uçan kaçan kulturlmaz bizden ayol :)

SADBUTTRUE canımmmmmm çok iyiym gerçekten maşalah diyeyim kendi kendime nazarım değicek seninde şişlikler morluklar geçicek allahın izniyle ama benim nasıl ind bu kadar çabuk anlamadım tamponlarım açıldığı günün ertesi günü normale döndüm sanki burun ameliyatı olmadım yanlızca bi alçı var burnumda sanki yüüzm çok normal yanlız gözümün alt kısmı çökük oda vardı zaten zayıflıktan :) annemlere diyorum ki çıkarmasınlar alçımı ben ona çok alıştımmmm özlerimmmm çıplak kalırım gibi diyorummmm :) canım ama şu oldu çarşamba gübü sabah burnumu temizlerken sol tarafın kapalı olduğunu fark ettim allahım yarebbimmmmmm bi ağlama bir üzülme bende doktoru aradım söyledim gel dedi ofisteyim bakayım bir gittik temizledi ödem oluşmuş sol tarafta iç kısmı şiş dedi geçicek yani rahatladım genel anlamda çok iyiym neler yaptım ama anlatayım şimdi tamponlarım çıktığı gün zaten rahatladım ama benimde hala ara ara boğazım kuruyor çok maydonoz suyu ve su içtim birde yatmaktan çok sıkıldığım için yattığım yerde ayak hareketleri yaptım omuzları ovdum sırt hareketleri yaptım kollarımla çok sıkılmıştım ama hafif hafif oda vucuduma iyi geldi yüzümü gül suyu ile temizliyorumm işte öyle bitaem dikiş konusundada inana hiç bir fikrim yok gidince sorarız canım benim pazartes 12 30 da açılacak allahın izniyle sende dikkat et kendine bebek gibi iyi bak canım benim :)

ayy kızlar birde kavis konusu dönüyor onu gösrdüm haddim olmadan bi kaç şey söylemek istiyorum burd bilenler bilir ben hep başından beri kalkık kavisli istiyordum ama çok korkuyordum serdar hoca hep doğal yapıyor yapmazmı filan die arkadaşlara bile sordum onun kavis konusunda korktuğu şey sonradan bozuluyormuş çok kavis yapınca hani tanyelinin burnuvarya afedersiniz bir nevi öyle oluyormuş ucu çok top duruyormuş ama hafifi kavis veriyor çok ısrar edince sadbuttrue beni gördü her ne kadar tombik tombik görsede ben minyon biriyim yüüzmde yuvarlak ve minyon uzun sivri hatların kendime yakışmıcanı düşündüm ama beğenirimde mesela bir hazal kayanın burnu güzel ama bana gitmez ben hocadan hani hokka derler ya öyle bir burun istedim ayyyyyy en baskılar neler hatta ameliyathaneye inerken güldürdü beni ağluyorum die ne baskılar yaptın bana dedi cansu dere sonra hande soral yer gök aşktaki bade sonra bade işçili filn burunlarını gösterdim benzerini istiyorum die aramalar sormalar çok şükür bana ameliyatta biitince sargılı halinin resmini çekmiş onu gösterdi çok beğendim tam istediğim gibi oldu işallah sizlerinde yle olur yani hoca ısrar ederseniz istediğiniz gibi bişey yapıyor ama onunda fikrini alın derim yüzünüze yakışmasıda önemli hepinizi seviyorummmmm öpüyorummmm

oh la la! merci bcp madame. C'est impossible de m'éloigner des pates pour moi! Makarnayı hayatımdan çıkarmak su içmeyi bırakmak gibi bir şey olur benim için

Her şey burnunuza mı bağlı :) siz öğrenin bence şimdiden. Sizin de doktorla görüşmenize az kaldı. Siz de olun ameliyat, alalım güzel haberlerinizi :)

canım maşallah diyelim 2mizede nazar değmesin o zamaan canım yalnız nacizane bi tavsiye maydonoz suyunu günde 2 bardaktan fazla ve toplamda 15 günden fazla içme bence bünyene dokunur,maydonoz kürleri bile bu şekilde yapılıyo birde ödem attıran birşey oldugu için fazlası böbreklerine zarar verebilir allah korusun canım.. bu arada çok geçmiş olsun yaa niye öle oldu ki kapandı derken nası kapandı delik mi kapandı canım anlamadım çünkü mesela bende hala nefes alamıyorum ve içine doğru baktım ışığın altında baya şiş içeriler acaba o tarz bi kapalı mı ben hiç aramadım çünkü doktoru :) canım geçmiş ya önemli olan o,pazartesi günü yine karşılaşabiliriz bu arada benimde alçı çıkcak..benim de şişlerim tam geçmesede baya azaldı morluklarım da yeşeriyor ama hala komik duruyorum :) ben de kuaförde yıkattım saçlarımı evdede duş aldım onun dışında cildimi falan tonikle siliyorum yani sorun yok çok şükür sadece sıkıldım canım ama çok yatmıyorum ben dolanıyorum evde haftaya da dışarı çıkarm diye düşünüyorum artık çok sıkıldımmm :) sen de çok dikkat et canım benim kendine pazartsi görüşürüz büyük ihtimalle :)

ogrenicem de yemek yapmayi asçi moduna girecegim zaman kafam rahat olsun istiyorum surda dokla gorursmeme iki hafta kalmis ondan sonraki iki hafta da zaten ankaradayim, ameliyat olursam bu sefer de iyileseyim oyle baslarim derim yani 1 yil sonra ins :) en fait j'aime pas cuisiner

:) Daha iyi olunca bol bol resimlerini koyarsın zor olanı atlatmışsın canım ne güzel.

Sadbuttrue canım ameliyatın c.tesi olmuştu alçın dun alınması gerekmıyormuydu neden uzadı ınsallah bır sorun yoktur canım bu arada birkac sorum olacak bu maydonoz kurunu nasıl hazırlıyorsun, burun delıklerınde daraltma yaptımı bana gereklıymış iz kalır dıye korkuyorum

Sadbutturue canım bişey daha soracagım serdar beye her gıttıgınde tampon, alçının cıkması fılan her seferınde ucret oduyormusun

bayanpolis evet cumartesi olmuştum sanırım araya bayram girdiği için böyle olmuştur ben doktor ne zaman gel dediyse gidiyorum :) yarın öğlen çıkacak alçım. Hayır her gidişte ücret ödeme falan yok. Ameliyata karar vermediğim zaman bile ödemiyordum zaten. MAydonozu annem hazırlıyor bi el boyutunda yıkanmış maydonozun üstüne işte 2 bardak su koyup kaynatıyor ama kaç dakika bilmiyorum öle uzun deil sanırım. Hafif yeşil bi su oluyor. Ben de daraltma yapılmadı. Eğer gerekliyse yapılmalı tabi merak etme birsürü krem var onlardan sürersin dikişlerine iz falan kalmaz korkma.

çok guldurdun beni ya :) guzel guçlu yetenekli bu çok hosuma gitti, uçan kaçan da :)) beni makarna konusunda çok motive ettin bu motivasyonla seneye makarna gununde makarna partisi bile yaparim hepinizi de davet ederim, burunlarinizi da getirin ama :13:

sadbuttrue canım alçını aldırdınmı ınan senın kadar merak edıyorum mumkunse resımlerını en kısa surede paylaşabılırmısın umarım hersey yolundadır ıstedıgın gıbı olmustur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…