- 11 Şubat 2008
- 369
- 39
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.621
Kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm dün tamponlar çıkınca rahatladım biraz ama tıkalı şu an bide korkuyorum sanki nefes almaya :) zaten burnun altına yine ufak bişey koydum sızıntı oluyor baya çünkü. Bunlar dışında yüzüm tombik tombik oldu bi de morluklar var baya cildimle alakalı sanırım baya bi morardı gözlerim :) ama çok şükür 2.güne göre iyiyim 2.gün ağrılarım çoktu çünkü..şu an temizliğe başladım ama o kadar kibar kibar yapıorum ki korkudan bi işe yarıomu bilemiyorum :)
maydonoz suyu içiyorum 2 bardak falan işte eğilmiyorumçok sert şeyler yemiyorum falan..burnumun ucu da haliyle kalkık şu an ama inecek tabi..bir de alçı olsa bile kavisli olduğu belli valla nası bişey çıkcak merak ediyorum.
,bu arada berenlede tanıştık dün canım o da şişmiş morarmış benim gibi inşallah daha iyidir o da :)
maydonoz suyu içiyorum 2 bardak falan işte eğilmiyorumçok sert şeyler yemiyorum falan..burnumun ucu da haliyle kalkık şu an ama inecek tabi..bir de alçı olsa bile kavisli olduğu belli valla nası bişey çıkcak merak ediyorum.
,bu arada berenlede tanıştık dün canım o da şişmiş morarmış benim gibi inşallah daha iyidir o da :)