Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canım anlatsana nasıl tek gittin ,oldun ? Seni görünce ailenin tepkisi nasıl oldu ?

canım iyileşme süreci nasıl hastanede kalıyor muyuz çalıştığım için geri dönmek zorundakalcam il dışından gelcem çünkü.yani 2 günde işe başlayabilir miyim yeniden

1 gece hastanede kalıyorsun,2.günde de tamponları çıkartıyor hoca sonra işe de gidebilirsin şehir dışına da ama 2 gün ankarada kalman lazım,eğer imkanın varsa 1 hafta izin al çünkü şişlik ve morluk olursa rahatsız olursun çevreden ilk haftayı evde geçirmen daha doğru bence , ağrı-sızı hiç olmuyor sadece tampon çıktıktan sonra burnunda hafif bir sarımsı akıntı olacak.

mrb canım, dün görüşmen nasıl geçti hocayla?

Görüşme gayet güzel geçti,birkaç örnek resim gösterdim hani bölemi olucak buna mı benzer diye, hoca onlar kaydetti benzeyecek kısımları söyledi. Sonra nasıl olacağını konuştuk tekrar, çok az bi kavis gider dedi yüzüne ben de siz nasıl uygun görürseniz sadece çok ufak kalmasın suratımda dedim çünkü yüzüm köşeli ve minyon suratlı biri değilim. Bi de çok kalkık olmasın dedim o da yok ama ilk açıldıgında biraz olcak dedi :) Bir de dedim ben kimin burnunu çok beğendim biliomusunuz die,sonra işte anlattım sizin isminizi verip yengesi dedim oda ismini söyledi yengenizin bir de gerçekten çok güzel iyileşen bi hastamız biz de çok şaşırdık hatta derisi yağlı ve kalın oldugu için normalden de uzun sürer sanıoduk ama 1 ayda bile çok güzel oldu dedi :) bi de şaşırdı sen nerde gördün onun burnunu diye Bu arada sizinle,yosun24 ile,zuhaaal ile,vocabularie ile konuşup görüştüğümüzü söyledim şaşırdı ama hoşuna gitti tabi :) işte onun dışında kaçta geliyim en son kaçta yemek yiyim vs tarzı sorular sordum. Zaten çok fazla duramadım her zamanki gibi bekleyenler vardı

Son düzenleme:
20 sinde randevum var ama işte şu rapor işi nasıl olcak bilşmyrm.kamuda çalşyrm il dışında olduğu için sevk gerekyrmş.oda en yakn ile olyomus ve özel hastaneye olmuyormuş.ammaaan bende şans olsa sasrdm.genede konscam belki doktor da beni yönlndiiir.napcam konusunda.iznim henüz yok yeni işe girdim.bakalm eğer çözümlersem şu sevk işini hemen olcam,eğer sevk işi olmazsa izin hakettğmde artk.bu şekilde benm gibi memur olpta il dışndan sevk alıp gelen ameliyt oln varmı nasıl bi yol izlemelym bilmyrm.çok heveslendm insallah kursağımda kalmaz:)

Canım anlatsana nasıl tek gittin ,oldun ? Seni görünce ailenin tepkisi nasıl oldu ?

canım ben adapazarının bi ilçesindeki hastanede çalışıyorum ailemde konyada onlara sölemdm çünkü izin vermceklerini biliyodum ama ben kararlıydım çünkü bunu ben çok uzun zamandır düşünüyodum hastaneye atandım ben ve atanır atanmazda gittim görüşmeye ve ameliyat olcağım günü kararlaştırdık burda kimseyi tanımıyorum ankaradada teyzemler var ama sölemedm onlara desem bizimkilere sölyebilirlerdi ameliyat günü gittim akşam oldum ameliyatı ertesi gün çıktım 3. gün tampon alıncağı içinde orda bi yer ayarladm tamponlarım alınınca geri döndüm bu arada annemle telde konuşurken haliyle burnum kapalı olduğundan grip oldum dedim bi tek abime söledm ameliyat olduktan sonra oda kızdı tabi annemede belli bi zaman sonra söledm oda kızdı bayağı ama kızsalarda iş işten geçmişti vee eve gittim ben tabi bi heyecan bi heyecan çünkü babam ve diğer abilerim bilmiyo (bu arada 3 abim var:))) ama onlar hiç farketmedi bile sanki burnumu hep böle biliyolarmış gibi bende diyemedm ameliyat oldum diye ama hala onun şaşkınlığındayım çünkü öle farkedilmicek bi burnum yoktu ve hala demedm onlara annemle bir abim biliyo anlıcağın

Ay canım valla iyi cesaret etmişsin :) tek başına ameliyata girmek zor olmalı tabii .
Biz kadınlar kafamıza koyduğumuzubir şekilde yapıyoruz işte.

Çok çok sevindim senin adına . Keşke benim de öyle bir durumum olsa ,gidip gizli saklı halletsem :) ne iyi olurdu vallaha .

ay çok hoşsuun.bayıldım cesaretine.ama ilginç olan nasıl farkedilmediii

Cesaretinden dolayı tebrik ederim seni canım.ben saglık Ocağı'na bile yalnız gidemem:):):)

kızlar teşekkür ederim ama şöle diyeyim artık içime o kadar dert olmuşki ancak işe başlayınca uygulayabilirdim ben bunu liseden beri takıntı haline getirdim kendime özgüvenim yoktu sanki herkes burnuma bakıyodu çok şükür güvenim geri geldi mutluyum inş. sizlerinde istediğiniz gibi bi burnuşunuz olur

bende aynen liseden beri takıntı yaptım.bi foto çekilcek olsa kesinlkle yan profil duramam.biri yan tarftan bakcak diye ödüm kopydu.ön kısımdan yüzümü begenyrm ama aynaya gecip sürekli burnumu düzeltip söle olsa demekten sıkıldım.yaptrmakta kararlıym ama işte maddi sebeplerden ertlydm.şimdi işim var izin yok.halltsm dünyalar bnm olcak sanki yptrdktan snra daha ck takıntmdan kurtlcgmdan ve psikolojimin düzelceğinden dolayı memnun olcam.anlıyosunuz değilmiiii??? :===(

öncelikle tşk ederim canım bilgilendirdiğin için aynen bende senın gibi düşünüyorum ailemden habersiz olmayı ve ilk süreçleri yalnız geçirmeyi çünkü aileme sölesem karşı çıkacaklar gerek yok diyecekler belkide kızacaklar o yüzden olsun bitsin istiyorum :) ... şimdi canım burnunla ilgili bir sorunun var mı burun üstünde cıkıntı tarzı ( bazı arkadaşlar yazmıs ya ) senın kaç ay oldu ve hassasiyet nasıl durumda birdee ilk 3 gün yalnız kaldım diyosun ya zorluk yasadın mı yoksa gene olsa gene yalnız mı yaşardın bu süreci ?? :)

Tatlım gelecektim perşembe, ne güzel karşılaşmış da olacaktık ama kursum vardı hoca ek ders koydu, pazartesi gidicem ben de... =(
Bana ne diyecek acaba?? Çok merak ediyorum şu aaannn... :18:

keşke gelebilseydin kalabalıkça görüşmüş olurduk :) Değişik bir duyguymuş, sanal alemde tanışıp gerçekte görüşmek :)

bilmiyorum cnm ama benim moralim iyice bozuluyo çıkıntı iyice belirginleşti kötü duruyo

Ben de çok merak ediyorum burnunu... Eskisini, ilk ameliyat olduğun halini ve şimdikini koyabilir misin burnunun?? Sadece burnunu da koyabilirsin tüm fotoğrafını koymak istemezsen... Ne dersin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…