Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ameliyat olalı 1 yılı geçti ama inanırmısınız daha serdar beyden fotoğraflarımı almadım.hatta serdar beyinde dikkatini çekmişti niye fotoğraflarını almak istemiyosun demişti.nedense hiç içimden gelmedi almak.kendi çektiğim fotoğraflardada birinde belli birinde belli değil birinde güzel birinde kötü duruyo.yani kendi fotolarımdada sizi yanlış yönlendirmiş olurum.bi daha gittiğimde serdar beyden alcam artık fotoğrafları.ayrıca gittiğim gün ve saatide yazarım denk gelirsek canlı görmüş olursunuz

öncelikle tşk ederim canım bilgilendirdiğin için aynen bende senın gibi düşünüyorum ailemden habersiz olmayı ve ilk süreçleri yalnız geçirmeyi çünkü aileme sölesem karşı çıkacaklar gerek yok diyecekler belkide kızacaklar o yüzden olsun bitsin istiyorum :) ... şimdi canım burnunla ilgili bir sorunun var mı burun üstünde cıkıntı tarzı ( bazı arkadaşlar yazmıs ya ) senın kaç ay oldu ve hassasiyet nasıl durumda birdee ilk 3 gün yalnız kaldım diyosun ya zorluk yasadın mı yoksa gene olsa gene yalnız mı yaşardın bu süreci ?? :)

canım bende bunla ilgili yorum yazdım benimde var çıkıntı ama çok değil benim ameliyat olalı 11 ay olcak ben 1 ay önce kontrole gittim önceki yaptığım mesajları bırakmamı söledi çıkıntı içinde bi masaj gösterdi sabah akşam onu yapıyorum bu masajla çıkıntımın hafiflediğini farkettim burun ucundaki delikleri ayıran kıkırdak var ya orası hassas oluyo diğer yerlere değince ağrımıyo ama oraya elinde biraz bastırsan ağrıyodu şuan eskisi gibi ağrısı yok hafif var yani... ben ilk 3 gün öle çok sıkıntı çekmedim yani yanımda birisi olmasına gerek yoktu hastaneye yakın bi yurt ayarladım orda 2 gün kaldım yani tekrardan ameliyat olcak olsam yine yalnız olabilirdim çok şükür öle önemli bi sorun yaşamadm yani burnun ilk bir ay kapalı olunca yemek yerken uyurken sıkıntı çekiyosun oda geçici bi süre onun dışında her şey gayet iyidi

Kızlar aranızda sigara kullanıp da narkozdan uyanırken sorun yaşayan var mı? Bir hafta önce bırak içme dedi doktor bana,ben çok azalttı ama tam bırakamadım. Narkozdan uyanırken kusma vs olur diye korkuttu annem yaa :18: son 4 gün kaldı ağzıma sürmicem artık korkudan.

Kızlar aranızda sigara kullanıp da narkozdan uyanırken sorun yaşayan var mı? Bir hafta önce bırak içme dedi doktor bana,ben çok azalttı ama tam bırakamadım. Narkozdan uyanırken kusma vs olur diye korkuttu annem yaa :18: son 4 gün kaldı ağzıma sürmicem artık korkudan.

canım sona yaklaşmışsınız,şimdi heyecanın da artmıştır, sigarayı bugünlerde içmesen iyi olur, birde tamponlar varken ağızdan nefes alacağın için boğazın baya yanar o dönemde...

canım sona yaklaşmışsınız,şimdi heyecanın da artmıştır, sigarayı bugünlerde içmesen iyi olur, birde tamponlar varken ağızdan nefes alacağın için boğazın baya yanar o dönemde...

Haklısın canım biliyorum tabi hiç içmemeliyim ama stres de etkiliyor tabi bugün 1 tane içtim :KK17: son 5 gün hiç içmicem inşallah ::KK17:

Bundan sonra içmemeye çalis canim, sigara içenlerde anestezi komlikasyonlari daha fazla oluyormus.. Ayrica sigara bagisiklik sistemini zayiflattigi için iyilesme surecin de daha uzun surebilir, yaralarinda enfeksiyon olabilir o yuzden ameliyat sonrasi da mumkun oldugunca içmemeye çalis...
Ne çabuk geçiyor zaman sadece 4 gun kalmis, umarim her sey yolunda gider... psikoloji çok onemli unutma hep pozitif dusun :KK55:

maela çok haklısın yazdıklarında sonrasında zaten içmem de su son 4 gün de artık içmicem..gerçekten su gibi akıp geçti zaman ilk başta 1.5 ay vardı şimdi son 4 gün :KK1:

maela çok haklısın yazdıklarında sonrasında zaten içmem de su son 4 gün de artık içmicem..gerçekten su gibi akıp geçti zaman ilk başta 1.5 ay vardı şimdi son 4 gün :KK1:

ameliyat sonrası içinde aynı şeyi sölicen bak bana kasımda inş. 1 senem olcak buda geçer canım merak etme riskli bi ameliyatta değil zaten hiç bişeyde hissetmiyosun boş yere heyecan yapma sigara konusunda bencede içmemelisin bende kusma oluyo diye biliyorum yani içmememn en iyisi strese girme öle ben son 1 2 gün kala heycan yapmıştım ama yersiz bi heycn olduğunu görceksin:21:

fıstıklarr tec sadbuttrue canlarım burdayım isler yoğun giremedim ameliyatım yarın serdar hocayla konustuk heyecanlanma sakin diyor asırı stresliyim vallahi sadbuttrure sen nasılsın bitanem ALLAH yardımcımız olsun

bereeeeen nerelerdesin merak etttim ben de :44:

berenin ameliyatı yarın benimki de öbürsü gün :KK52:

canım,sakin ol heyacanlanma ameliyata girince hemen seni uyuturlar,uyandığında inanki hiçbir şey hissettemeyeceksin,yarın firma dışında olacağım neti kullanamam sana şimdiden bol şans diliyorum,umarım herşey istediğin gibi olur...

fıstıklarr tec sadbuttrue canlarım burdayım isler yoğun giremedim ameliyatım yarın serdar hocayla konustuk heyecanlanma sakin diyor asırı stresliyim vallahi sadbuttrure sen nasılsın bitanem ALLAH yardımcımız olsun

bir anda kaybolunca merek ettik seni,sana da bol şans diliyorum hocanın dediği gibi sakin ol ve hiç heyecan yapma inanki herşey çok güzel olacak, bir kaç gün sonra bize buşuna strese girdiğini yazarsın inanki
ben saat 4e kadar işyerinde çalıştım, sonra gidip hastane girişimi yaptım, 6 da ameliyata girdim,ve tek başıma yani korkmanıza gerçekten gerek yok, sende sadbuttrue de şimdiden geçmiş olsun ikinize...

beren bende hocayla sürekli irtibat halindeyim sağolsun çok ilgili o da :KK42: ben de heyecan vardıda şu an pek yok alıştım artık bugün kendime evde koymak için buz torbası aldım falan :KK1: ha ama o an gelince gerilirim biraz çünkü kan verirken bile fena oluyorum o damar yolu açılırken ne bileyim önlüğü giyerken ya da sedyeyle götürürlerken falan ister istemez bi duygusallık olur ama artık olsun bitsin istiyorum bu merak bu heyecan daha kötü gibi yaa :KK1: burdaki herkes o kadar yardımcı oldu ki bana ne kadr teşekkür etsem azdır..

tec,zuhal,yosun24,vocabularie,elfeba herbirinize şimdiden tekrar tekrar teşekkür ederim. vocabularie,elfeba,yosun24 yüzyüze tanışıp konuştum çok tatlı çok güzel insanlar. zuhaal zaten benim için msne girdi mikrofonum olmadıgı halde sabırla anlattı dinledi, tec ile mailleştik çok yardımcı oldu resimlerini yolladı.. Kızlar hepiniz çok iyi kalpli çok güzel çok düşünceli insanlarsınız sizler olmasanız bu süreç böyle gitmezdi o yüzden teşekkür ederim tekrar tekrar :KK16::KK19:

ayy vallahi okudukça duygulanıyorum bende başta sadbuttrue zuhal yosun elfeba tec ve diğer bütün kızlara teşekurler ediyorum hep yanımızda ve destek oldunuz ben zaten fazla duygusal ve heyecanlı bir tipim isallah rabbim bahtımızı sansımızı hepimizin açık etsin

ayyyy gecgn panorada gezerken serdar hocayı gördum eşiyle çok tatlı bir kadın ayrıca gerçekten sadbuttrue nin dediği gibi serdar hoca çok ilgili ve sabırlı bana bile dayandı yani işillah herşey guzel olur allah yardımcımız olsun

[SUP][/SUP]
ayy vallahi okudukça duygulanıyorum bende başta sadbuttrue zuhal yosun elfeba tec ve diğer bütün kızlara teşekurler ediyorum hep yanımızda ve destek oldunuz ben zaten fazla duygusal ve heyecanlı bir tipim isallah rabbim bahtımızı sansımızı hepimizin açık etsin

ayyyy gecgn panorada gezerken serdar hocayı gördum eşiyle çok tatlı bir kadın ayrıca gerçekten sadbuttrue nin dediği gibi serdar hoca çok ilgili ve sabırlı bana bile dayandı yani işillah herşey guzel olur allah yardımcımız olsun

Canım amiiiiiiin :) inşallah sorunsuz bir şekilde atlatıcaz ve istediğimiz gibi olucak herşey..ve tabi herkesin de gönlüne göre olsun diyorum..hadi yaa gezerken karşılaştınız demek..acaba eşinin burnunu yapmış mıdır serdar bey merak ettim bak :KK1::KK1:

beren bende hocayla sürekli irtibat halindeyim sağolsun çok ilgili o da :KK42: ben de heyecan vardıda şu an pek yok alıştım artık bugün kendime evde koymak için buz torbası aldım falan :KK1: ha ama o an gelince gerilirim biraz çünkü kan verirken bile fena oluyorum o damar yolu açılırken ne bileyim önlüğü giyerken ya da sedyeyle götürürlerken falan ister istemez bi duygusallık olur ama artık olsun bitsin istiyorum bu merak bu heyecan daha kötü gibi yaa :KK1: burdaki herkes o kadar yardımcı oldu ki bana ne kadr teşekkür etsem azdır..

tec,zuhal,yosun24,vocabularie,elfeba herbirinize şimdiden tekrar tekrar teşekkür ederim. vocabularie,elfeba,yosun24 yüzyüze tanışıp konuştum çok tatlı çok güzel insanlar. zuhaal zaten benim için msne girdi mikrofonum olmadıgı halde sabırla anlattı dinledi, tec ile mailleştik çok yardımcı oldu resimlerini yolladı.. Kızlar hepiniz çok iyi kalpli çok güzel çok düşünceli insanlarsınız sizler olmasanız bu süreç böyle gitmezdi o yüzden teşekkür ederim tekrar tekrar :KK16::KK19:

Sağol canım. sende çok tatlısın. eminim ameliyatın çok iyi geçiçek ve çok güzel olacak burnun zaten çok güzelsin sen. şimdiden çok geçmiş olsun diyorum ameliyattan sonrada konuşuruz yine burdan.hiç merak etme o ameliyat gününü anlamıyosun bile .damar yolu falan açılırken bir sıkıntı yaşıcağını sanmıyorum o an onları düşünmüyo insan çünkü

çok geçmiş olsun canım şimdiden. herşey çok güzel olcak merak etme sen rahat ol. ameliyat sonrasındada istediğin zaman istediğin şeyi sorabilirsin. ben ve burdaki arkdaşlar seve seve yrdımcı oluruz.

X