- 11 Şubat 2008
- 369
- 39
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.621
SADBUTTRUE ZUHAL TEC ELFEBA FATİHİM AKÇAA YOSUN MAELA VOCABULEİRE PYNSTSLA kızlar nasılsınız ben bugün daha iyiyim allaha şükürler olsun dün tamponlarım alındı sadbuttrue de ordaydı tanıştık çok tatlısın yaa anende öyle canım seninde tamponlar alındı nasılsın şimdi merak ediyorum kızlar ben ilk günler hatta dünde baya kötüydüm ama bugün daha iyiyim okyanus suyumu kremimi kullanıyorum maydonoz suyu ve bol suya hala devam ama sürekli afedersiniz wc deyim :)) yaa bilmiyorum evet çok mutluyum ameliyat oldum ama bir daha allah yaşatmasın çok zormuş neyse SADBUTTRUE canım biz zor olanı atlattık çünkü bence ne ameliyat nede bu günler en zor ilk 3 ve 4. günler sonrası daha rahat ve iyi birde düz yatmaktan popom acıdı yahuu dönemiyoumda korkuyorum gözlerimde hafifi bir kızarma yüzündede şişlikler kaldıama göz altlarım hala mor işallah geçicek SADBUTTRUE canım burdan yaz bana o gün pek konuşamadık ikimizde halsizdik birde ben hala narkozun etkilerini taşıyorum sersem gibiyim seni merak ediyorum öpüyorum kızlar hepinizi ve bu arada burnumun ameliyathanede resmini çekmiş serdar bey gösterdi ben çok beğebdim gerçekten istediim cansu dere burnunu yaptı bana :) hemşire bile kanamaları silerken açtı cansu dere modeli dedi :) hepinizi öpüyorum
canım benım bende evdeyım yaa ayy nasıl sıkılıyorum ya yatmak bana göre diilmiş hiç vallahi ama olsun allah başka dert vermesin iyiym çok şükür bitanem bende senin olduğunu hissetim orda ama hani bi sürü hasta geliyo şimdi bozulurum filan die cesaret edemedims enmisin demeye neyse iyi oldu ama görüştüğümüzü çok sevindim senin olduğuna :) canım ben çubuğun pamuklu kısmından biraz daha fazlasıyla temizliyorum hoca yarısına kadar giricek filan dedi ama yinede çok cesaret edemiyorum aynene dedeiğin gibi benimde nefes problemlerim var akıntım var ama o bezi kullanmıyorum elimde bez geziniyorum öyle çok bunalıyorum çünkü takınca ama gece taktım yine boğazaım kupkuruydu suyu bol bol iç hem sindirim açısındadanda faydalı olur çünkü benim metabolizmam bile yavaşladı mı nedir :) çok şükür zor kısmı gitti şimdi dahada iyi olucaz güzelleşicez gülücez bu günlere burdaki arkadaşlara tavsiyelerde bulunucaz işallah oturmaktan bunaldığım için bende internete girdim iyikide burdasın seni çok öpüyorum bu arada şişlerin indi mi canım benim bu arada KIZLARR geçmiş olsun dilekerinize çok teşekürler
Ben de bozulmaktan korktum ama sonra dayanamayıp sormak istedim iyi ki de sormuşum :) ben de tamnponlar çıkınca akıntı geçer sandım ama maşallah akıo baya yaa silmekten yoruldum tekrar yapıştırdım bende :) evet canım bol içiyorum suyu zaten hala burnumdan almadıgım için kuruo boğazım.. canım şişlerim inmedi hala tombik surat ve minik gözllüyüm ama zamanla inecek tabi hele sabah uyandıgımda daha da şişti..
bu arada 2 tane resim koydum kızlar merak eden olursa... ama telefonla çektiğimi koymadım ki korkmayın diye mroluklar çok fazla çünkü..ama bi fikir olur şekil açısından :)
Kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmmdün tamponlar çıkınca rahatladım biraz ama tıkalı şu an bide korkuyorum sanki nefes almaya :) zaten burnun altına yine ufak bişey koydum sızıntı oluyor baya çünkü. Bunlar dışında yüzüm tombik tombik oldu bi de morluklar var baya cildimle alakalı sanırım baya bi morardı gözlerim :) ama çok şükür 2.güne göre iyiyim 2.gün ağrılarım çoktu çünkü..şu an temizliğe başladım ama o kadar kibar kibar yapıorum ki korkudan bi işe yarıomu bilemiyorum :)
maydonoz suyu içiyorum 2 bardak falan işte eğilmiyorumçok sert şeyler yemiyorum falan..burnumun ucu da haliyle kalkık şu an ama inecek tabi..bir de alçı olsa bile kavisli olduğu belli valla nası bişey çıkcak merak ediyorum.
,bu arada berenlede tanıştık dün canım o da şişmiş morarmış benim gibi inşallah daha iyidir o da :)
SADBUTTRUE ZUHAL TEC ELFEBA FATİHİM AKÇAA YOSUN MAELA VOCABULEİRE PYNSTSLA kızlar nasılsınız ben bugün daha iyiyim allaha şükürler olsun dün tamponlarım alındı sadbuttrue de ordaydı tanıştık çok tatlısın yaa anende öyle canım seninde tamponlar alındı nasılsın şimdi merak ediyorum kızlar ben ilk günler hatta dünde baya kötüydüm ama bugün daha iyiyim okyanus suyumu kremimi kullanıyorum maydonoz suyu ve bol suya hala devam ama sürekli afedersiniz wc deyim :)) yaa bilmiyorum evet çok mutluyum ameliyat oldum ama bir daha allah yaşatmasın çok zormuş neyse SADBUTTRUE canım biz zor olanı atlattık çünkü bence ne ameliyat nede bu günler en zor ilk 3 ve 4. günler sonrası daha rahat ve iyi birde düz yatmaktan popom acıdı yahuu dönemiyoumda korkuyorum gözlerimde hafifi bir kızarma yüzündede şişlikler kaldıama göz altlarım hala mor işallah geçicek SADBUTTRUE canım burdan yaz bana o gün pek konuşamadık ikimizde halsizdik birde ben hala narkozun etkilerini taşıyorum sersem gibiyim seni merak ediyorum öpüyorum kızlar hepinizi ve bu arada burnumun ameliyathanede resmini çekmiş serdar bey gösterdi ben çok beğebdim gerçekten istediim cansu dere burnunu yaptı bana :) hemşire bile kanamaları silerken açtı cansu dere modeli dedi :) hepinizi öpüyorum
canım tekrar geçmiş olsun, zor aşamalar bitti akıntılar da bir kaç güne kadar biter,ama temizliğe dikkat et, ve sürekli yapmaya çalış hafif kanamlarda olsa korkma normal onlar, ucun pamuklu kısmını burnun dibine boğazına doğru yarıya kadar ittir,hiçbir şey olmuyor,kanallar açılınca daha çok nefes alırsın rahatlarsın baya..güzel haberlerini bekliyoruz yine..
Kızlar ben yan yatmayı sordum valla yatabilirsin dedi doktor. ben de hatta yamuluomuş ama internette öle yazıolar dedim güldü doktor öle bişey yok burnunu bi yere değdirmeden dikkatlice yan yatabilirsin dedi..
akcaa teşekkür ederim öncelikle..benim ameliyatım ayılma süreci ile birlikte 2 saat falan sürdü ama kişiye göre değişebilir tabi..benim deliklerim çok ufak değil ama büyük de değildi normaldi hoca küçültmeye gerek görmedi ben de müdahele etmedim. İlk başlarda kesin düz burun sırtı diye düşünüodum ama sonra hem doktorun yüzüne belli belirsiz bi kavis gider demesi hem de burda resmini gördüğüm arkadaşlar olsun azcık kaviste karar kıldık..Ama dediğim gibi ben aslında hocaya resim falan götürdüm hatta sonra mail bile attım ama hep size bırakıorum siz daha iyi bilirsiniz dedim o da hafif kalkık (eski burun ucum düşüktü) belli belirsiz kavisi olan bir burun yaptı..hocayla konuşarak karar ver bence en önemlisi sakin ol..
10 günlük bi süreç yeter ama biraz rahat etmek açısından 2haftaya tamamlayabilirsen bantların çıkmış bi halde gidersin ama sen bilirsin tabi..sersemlik falan çoktan geçmiş olur canım takma kafana aklına gelen bişey olrsa yaz yardımcı olmaya çalışırım
çok şanslısın cnm.ben birazcık kavis olsun dediğim halde olmaz demişti.
çok şanslısın cnm.ben birazcık kavis olsun dediğim halde olmaz demişti.
Kızlar hocanın kavisten kastı belli belirsiz bir kavis o yüzden nasıl gözükeceğini ben de bilemiyorum şu an,alçı oldugu için anlayamıyorum da bakalım haftaya pazartesi alçı çıkıp atel takıldıgında anlaşılır belki biraz .[
yuzunu daha net gorunce biraz kavisli sana yakisir diye dusundum, ayrica hoca hakliymis sana kesinlikle kibar bi burun gider minyon tiplisin çunkuumarim benim kemige dokunmak gerekmez, kikirdak deri falan neyse de... hepiniz ameliyat oldunuz sira ben de, bazen kafamda hersey çok net bazen kafam çok karisiyo, biran once olsa bitse çok guzel olacak... doktorla gorusutukten sonra herhangi bi sebepten fikir degistirip ameliyat olmazsam diye korkuyorum, hayal kirikligina ugrarim snifff
bana da kesinlikle ben kavisli burun yapmam demişti. Tarzını, gelen talepler doğrultusunda değiştiriyor olabilir...