Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Biraaz dikkatli okursanız son sayfalarda yazmış tec isimli üyemiz yengesinin resimlerini koymuştu

Serdar beyde cok dogalliktan yana :)
Ben gördüm, cok hos olmuslar, fakat karar vermek cokkk zor....

Serdar beye ameliyat olanlar, kac ayda veya yilda bir kontrole gidiyorlar, lütfen yardimci olun.
Bu benim icin cok önemli bir karar :)

Evet, serdar beyin yaptigi burunlari henüz göremedim, tec haric :)
burda paylasmak istemeyen mail atabilirler bana: demet_e_ 06@hotmail.com
Cok tskler :)

Kizlar, ameliyat sonrasi, genel olarak yilda kac defa kontrole gidilmeli??
Yilda 1,2,3???
Yada hic???
Cok önemli benim icin, ben her yil ankaraya geliyorum, fakat izmirde dr. secimimi yaparsam, zorlancam galiba.
Lütfen yardiiimm!!!

..buarada kizlar albüm yaptim.
Sizce Serdar bey bu kocaman burnumdan ne cikarir :))
Yorumlarinizi bekliyorum....

vocabulaire, arkadaslik istegimi kabul edermisin?
Fotolarini merak ettim, Serdar beyi arastiriyorum suan :)
Simdiden tskler..

canım,ameliyat olduktan sonra 2.gün tamponlar için gidiyorsun, 7.gün ilk alçı çıkması için gidiyorsun,15,gün ikinci plastik alçı atel için gidiyorsun,ondan sonra 1.ay masajlar için gitmen lazım,daha sonra da sorun varsa gidersin yoksa 3.ay ve 6.ayda gitmek lazımmış,ama şehir dışı hastaları için 15 günden sonra zorlamıyor telefonla destek veriyor,gelmek isteyen gelir, ben burda olduğum için sık sık gittim ama yengem için böyle olmayacak geçen hafta 1.ay kontorle geldi ve birdaha gelmeycek eğer bir sorun yaşamazsa,

canım sana özelden gönderecem resminle ilgili yorumlarımı

bu arada sabah ameliyat olursan akşam üzeri 3-4 gibi çıkarsın hastanede kalmak zorunda değilsin

Canim, cok tsk ederim.
Buarada senin fotolarida görebilirmiyim?
istersen mail at: demet_e_06@hotmail.com

aynen öle o kadar heyecan yapmayın zaten hiç bişey hissetmiyosunuz bu ameliyatın riskide yok o değilde ben hala nasıl narkoz verilince kendimden geçtim ona şaşıyorum o anı hatırlamazmı insan ya

ben en son fenerbahçe muhabbetini hatırlıyorum, sonra gözümü açtığımda odadaydım :)

ben en son fenerbahçe muhabbetini hatırlıyorum, sonra gözümü açtığımda odadaydım :)

evet ya o muhabbeti galiba herkese yapıyo aneztezi uzmanı çok matrak birine benziyo sana bi fenerbahçe kokteyli vercem dedi verdi en son lafım hani hiç bişey olmadıki demiştim sonrasını hatırlamıyorum

evet ya o muhabbeti galiba herkese yapıyo aneztezi uzmanı çok matrak birine benziyo sana bi fenerbahçe kokteyli vercem dedi verdi en son lafım hani hiç bişey olmadıki demiştim sonrasını hatırlamıyorum

herkese aynı numarayı yapıyor demekki :) bana bi de anestezist için " bu adama amca mı dersin abi mi dersin" diye sordu serdar bey

evet faydası oluyo. Beim de hafiflemişti ama 6.ayda bana masajı bırak kendi kendine insin dedikten sonra tekrar oldu bu çıkıntı

ben 6. ayımda kontrole gidemdm 9. ayımda gittim masajları bırak dedi çıkıntı için masaj gösterdi onu yapıyorum hafifledi biraz sen bi daha kontrole ne zaman gitcen o zaman geçmezse bi göster masaj falan verir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…