-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.521
Biraaz dikkatli okursanız son sayfalarda yazmış tec isimli üyemiz yengesinin resimlerini koymuştu
Anlıyorum tabi ki zor bir süreç. Ben mail ortamında 2 doktorla yüzyüze ise sadece serdar beyle görüştüm ve karar verdim. Bence ankaradaysan git bi ön görüşme yap ücretsiz zaten. Hem orda örnek hastaların fotoğraflarını da görürsün bu forumda vocabularie dışında resim koyan yok çünkü. Benimkine 2 hafta var daha,e ameliyat olduktan sonra 2 haftada alçı ve bantların çıkması yani 1 aydan önce resim koyamam o da koyarsam tabi,açıkcası pek düşünmüyorum bakalım :)
arkadaşlar rahat olun gerçekten, hiç bir şey hissetmiyorsunuz zaten. Heyecanınızı anlıyorum ama sonra rahatlayacaksınız, uykularınızı boşuna kaçırmayınSadece çok ağır bir grip olmuş gibi hissedeceksiniz. Grip de en fazla 2 haftada geçer (benim öyle olur genellikle). 'hafta içinde psikolojiniz düzelmiş olarak hayata devam edeceksiniz hepsi bu
Serdar beyde cok dogalliktan yana :)
Ben gördüm, cok hos olmuslar, fakat karar vermek cokkk zor....
Serdar beye ameliyat olanlar, kac ayda veya yilda bir kontrole gidiyorlar, lütfen yardimci olun.
Bu benim icin cok önemli bir karar :)
Mrb kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir ve burnunuz sizi üzmüyordur... kasim ayinda gorusucem doktorla, karar verirsem hemen ameliyat olabilirim... aklima bisey takildi simdi, sabah ameliyat olunca ayni gun çikabiliyormuyuz hastaneden ?
Not : tec resmimi yolladim verdigin adrese...
canım,ameliyat olduktan sonra 2.gün tamponlar için gidiyorsun, 7.gün ilk alçı çıkması için gidiyorsun,15,gün ikinci plastik alçı atel için gidiyorsun,ondan sonra 1.ay masajlar için gitmen lazım,daha sonra da sorun varsa gidersin yoksa 3.ay ve 6.ayda gitmek lazımmış,ama şehir dışı hastaları için 15 günden sonra zorlamıyor telefonla destek veriyor,gelmek isteyen gelir, ben burda olduğum için sık sık gittim ama yengem için böyle olmayacak geçen hafta 1.ay kontorle geldi ve birdaha gelmeycek eğer bir sorun yaşamazsa,
zuhall, mail adresini göndermedin ?? :)
msn görüscektin hani :)
şimdi gönderdim canım kusura bakma ya unutuvermişim
vocabularie sen doktorla görüştün mü çıkıntıyı soracaktın birşey dedi mi doktor ?
aynen öle o kadar heyecan yapmayın zaten hiç bişey hissetmiyosunuz bu ameliyatın riskide yok o değilde ben hala nasıl narkoz verilince kendimden geçtim ona şaşıyorum o anı hatırlamazmı insan ya
ben en son fenerbahçe muhabbetini hatırlıyorum, sonra gözümü açtığımda odadaydım :)
Ben de ben de, aynen onu hatırlıyorum... Bi de Serdar Hocanın elimi tutup, ben uyumadan önce yanımda olduğunu ve beni sakinleştirdiğini... =)
Perşembe kaçta randevun tatlım??
5te canım. En erken 5te geliyormuş hocasen de mi geleceksin perşembe?
ben en son fenerbahçe muhabbetini hatırlıyorum, sonra gözümü açtığımda odadaydım :)
bu perşembe gidiyorum tatlım:)
ben 1 ay önce kontrole gittiğimde sormuştum geçecek demişti masaj göstermişti galiba geçmeye başladı masajla biraz daha hafiflediğini farkettim
evet ya o muhabbeti galiba herkese yapıyo aneztezi uzmanıçok matrak birine benziyo sana bi fenerbahçe kokteyli vercem dedi verdi en son lafım hani hiç bişey olmadıki demiştim sonrasını hatırlamıyorum
evet faydası oluyo. Beim de hafiflemişti ama 6.ayda bana masajı bırak kendi kendine insin dedikten sonra tekrar oldu bu çıkıntı