- 9 Ekim 2012
- 537
- 80
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.541
serdar bey mi yapicak cnm ameliyatını? öyleyse ön görüşmede muayene ücreti alıyor mu? sen görüştüysen eğer izlenimlerini paylaşırmısın?
Ben onayliyorum kesinlikle yüzüne giden doğal ve güzel bi burun oldu seninki canım
ben 6. ayımda kontrole gidemdm 9. ayımda gittim masajları bırak dedi çıkıntı için masaj gösterdi onu yapıyorum hafifledi biraz sen bi daha kontrole ne zaman gitcen o zaman geçmezse bi göster masaj falan verir belki
canım sana özelden gönderecem resminle ilgili yorumlarımı
bu arada sabah ameliyat olursan akşam üzeri 3-4 gibi çıkarsın hastanede kalmak zorunda değilsin
tec canim mailini aldim çok tesekkur ederim... Kizlar randevu aldim Serdar Bey'den bide bakarsiniz a aaa ameliyat olmusum bileaskimla gidicem gorusmeye ikimiz için ok olursa ertesi gun ameliyat olurum hem boylece haftalarca stres yapmam :13:
kızlar burun estetği yaptrmak istym serdar öztürk ü düşünyrm fiyat da anlaşanilrsk tabi.yardmcı olun bana nolur ameliyat süreci nasıl,memnun kaldınz mı
tec canim mailini aldim çok tesekkur ederim... Kizlar randevu aldim Serdar Bey'den bide bakarsiniz a aaa ameliyat olmusum bileaskimla gidicem gorusmeye ikimiz için ok olursa ertesi gun ameliyat olurum hem boylece haftalarca stres yapmam :13:
rica ederim,karar verdiğine sevindim,umarım istediğin sonuca ulaşırsın.
tec bugün görüşmem var hocayla,senin de müsaden olursa sölemek isterim yengenizin burnunu çok beğendiğimi. Dicem şekil olarak falan çok güzel olmuş benimkide olsun mu öle dicem
tatlım özeline msj atamyrm 100 msj sınırndan dolayı
çok tşk edrim serdar hocada karar verdim.hadi bakalm bende bi atlatsamda su takıntımdan kurtlsam senelrdir benim psikolojimi bozdu.aslında herkes hiç sorn yok yaptrmana degmez diyor ama ben cok taktm pisman olmak istemiyrm dogal olsun istyrm sadece.peki serdar bey fiyat konusunda hiç taviz vermiyormu?bütçemi aşyo çünkü bide özel hastanedmi yapyo noluur cvp verin bide serdar hocayla görüşcek olanlar deneyimini paylasabilir mi
canım iyileşme süreci nasıl hastanede kalıyor muyuz çalıştığım için geri dönmek zorundakalcam il dışından gelcem çünkü.yani 2 günde işe başlayabilir miyim yeniden
Arkadaşlar herkese merhaba,
Bugün nihayet dikişlerimi aldırdım :) Hiç hissetmedim bile :) çok rahat oldu. Serdar bey "dikişler kendini bırakmış zaten" dedi...
Gelelim bu meşhur "çıkıntı" konusuna. Benim ameliyatımdan 1 yıl geçmesine rağmen hala şişliklerin var dedi. bu çıkıntı da kıkırdak üzerinde oluşan bi ödemmiş. Bu zamanla inecek merak etme dedi. "zaten bazı hastaların iyileşmesi 2 yılı buluyor. Ama ille de hemen insin istiyorsan bi ilacı var, onu hazırlatıyoruz onu kullanıyorsun ama bence hiç acele etme zamanla geçecek o zaten" dedi.
ben çıkıntıyı herkesin fark ettiğini ve de burnumun eskiye dönmeye başladığını söyledim. kesinlikle öyle bir şey olmaz ve de geçecek dedi...
Böyle işte :)
dip not düşüyorum, elfeba ve sadbuttrue ile karşılaştım. İkisi de birbirinden güzel kızlar :) elfebanın burnu da güzel olmuş. darısı hepinize
Arkadaşlar herkese merhaba,
Bugün nihayet dikişlerimi aldırdım :) Hiç hissetmedim bile :) çok rahat oldu. Serdar bey "dikişler kendini bırakmış zaten" dedi...
Gelelim bu meşhur "çıkıntı" konusuna. Benim ameliyatımdan 1 yıl geçmesine rağmen hala şişliklerin var dedi. bu çıkıntı da kıkırdak üzerinde oluşan bi ödemmiş. Bu zamanla inecek merak etme dedi. "zaten bazı hastaların iyileşmesi 2 yılı buluyor. Ama ille de hemen insin istiyorsan bi ilacı var, onu hazırlatıyoruz onu kullanıyorsun ama bence hiç acele etme zamanla geçecek o zaten" dedi.
ben çıkıntıyı herkesin fark ettiğini ve de burnumun eskiye dönmeye başladığını söyledim. kesinlikle öyle bir şey olmaz ve de geçecek dedi...
Böyle işte :)
dip not düşüyorum, elfeba ve sadbuttrue ile karşılaştım. İkisi de birbirinden güzel kızlar :) elfebanın burnu da güzel olmuş. darısı hepinize
kızlar ameliyattan sonra ilk 3 gün özellikle tampon varken uyurken nasıl geçti başınızda birisi varmıydı sanırım sırtüstü uyumak gerekiyor kafamızın sağa sola düşmemesi gerekiyor nası geçirdiniz ben çünkü ailemin haberi olmadan olmayı düşünüyorum ameliyat sonrası düşündürüyor beni ? .. Ayrıyeten kızlar ameliyattan sonra burnunuzda hassaslık oluyormu ne biliyim üstünüzü giyinirken filan burun ucuna temasta filan acı veya hafif carpmalarda filan çok ağrı veya ağrı oluyormu bunlar benı düşündüren