Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben 6. ayımda kontrole gidemdm 9. ayımda gittim masajları bırak dedi çıkıntı için masaj gösterdi onu yapıyorum hafifledi biraz sen bi daha kontrole ne zaman gitcen o zaman geçmezse bi göster masaj falan verir belki

yarın gideceğim canım. Eğer sorularıma düzgün cevap verirse, buradaki birçok kişi de cevap bulmuş olacak. :)

canım sana özelden gönderecem resminle ilgili yorumlarımı

bu arada sabah ameliyat olursan akşam üzeri 3-4 gibi çıkarsın hastanede kalmak zorunda değilsin

tec canim mailini aldim çok tesekkur ederim... Kizlar randevu aldim Serdar Bey'den bide bakarsiniz a aaa ameliyat olmusum bile :KK1: askimla gidicem gorusmeye ikimiz için ok olursa ertesi gun ameliyat olurum hem boylece haftalarca stres yapmam :13:

tec canim mailini aldim çok tesekkur ederim... Kizlar randevu aldim Serdar Bey'den bide bakarsiniz a aaa ameliyat olmusum bile :KK1: askimla gidicem gorusmeye ikimiz için ok olursa ertesi gun ameliyat olurum hem boylece haftalarca stres yapmam :13:

Canım sevindim seni adına hayırlı olsun şimdiden. Serdar Beyle görüşüp de ameliyat kararı almadan odadan çıkacağını sanmıyorum zaten :KK1: inşallah programı boş olurda hemen gün verebilir sana merak ettim bizi de bilgilendir burdan :KK34:

rica ederim,karar verdiğine sevindim,umarım istediğin sonuca ulaşırsın.

tatlım özeline msj atamyrm 100 msj sınırndan dolayı
çok tşk edrim serdar hocada karar verdim.hadi bakalm bende bi atlatsamda su takıntımdan kurtlsam senelrdir benim psikolojimi bozdu.aslında herkes hiç sorn yok yaptrmana degmez diyor ama ben cok taktm pisman olmak istemiyrm dogal olsun istyrm sadece.peki serdar bey fiyat konusunda hiç taviz vermiyormu?bütçemi aşyo çünkü bide özel hastanedmi yapyo noluur cvp verin bide serdar hocayla görüşcek olanlar deneyimini paylasabilir mi

tatlım özeline msj atamyrm 100 msj sınırndan dolayı
çok tşk edrim serdar hocada karar verdim.hadi bakalm bende bi atlatsamda su takıntımdan kurtlsam senelrdir benim psikolojimi bozdu.aslında herkes hiç sorn yok yaptrmana degmez diyor ama ben cok taktm pisman olmak istemiyrm dogal olsun istyrm sadece.peki serdar bey fiyat konusunda hiç taviz vermiyormu?bütçemi aşyo çünkü bide özel hastanedmi yapyo noluur cvp verin bide serdar hocayla görüşcek olanlar deneyimini paylasabilir mi

doğal burun istiyorsan doğru adrestesin, fiyatlara da takılma derim,hoca esnek davranıyor,ameliyat özelde oluyor,ağırlıkta çağ hastanesinde yapıyor,kiliniğe yakın diye..

canım iyileşme süreci nasıl hastanede kalıyor muyuz çalıştığım için geri dönmek zorundakalcam il dışından gelcem çünkü.yani 2 günde işe başlayabilir miyim yeniden

canım iyileşme süreci nasıl hastanede kalıyor muyuz çalıştığım için geri dönmek zorundakalcam il dışından gelcem çünkü.yani 2 günde işe başlayabilir miyim yeniden

akcaa en azından tamponlar çıkmadan hatta ilk alçı çıkmadan başlama bence (1.hafta ilk alçı,2.hafta 2.alçı çıkıyor,tamponlarda 3 gün çıkıyor)
. Hoca rapor verebiliyor istersen. Sabah erkenden olursan akşam kalmazsın yoksa 1 gece kalıosun hastanede.

Arkadaşlar herkese merhaba,
Bugün nihayet dikişlerimi aldırdım :) Hiç hissetmedim bile :) çok rahat oldu. Serdar bey "dikişler kendini bırakmış zaten" dedi...
Gelelim bu meşhur "çıkıntı" konusuna. Benim ameliyatımdan 1 yıl geçmesine rağmen hala şişliklerin var dedi. bu çıkıntı da kıkırdak üzerinde oluşan bi ödemmiş. Bu zamanla inecek merak etme dedi. "zaten bazı hastaların iyileşmesi 2 yılı buluyor. Ama ille de hemen insin istiyorsan bi ilacı var, onu hazırlatıyoruz onu kullanıyorsun ama bence hiç acele etme zamanla geçecek o zaten" dedi.

ben çıkıntıyı herkesin fark ettiğini ve de burnumun eskiye dönmeye başladığını söyledim. kesinlikle öyle bir şey olmaz ve de geçecek dedi...

Böyle işte :)

dip not düşüyorum, elfeba ve sadbuttrue ile karşılaştım. İkisi de birbirinden güzel kızlar :) elfebanın burnu da güzel olmuş. darısı hepinize :KK70:

kızlar ameliyattan sonra ilk 3 gün özellikle tampon varken uyurken nasıl geçti başınızda birisi varmıydı sanırım sırtüstü uyumak gerekiyor kafamızın sağa sola düşmemesi gerekiyor nası geçirdiniz ben çünkü ailemin haberi olmadan olmayı düşünüyorum ameliyat sonrası düşündürüyor beni ? .. Ayrıyeten kızlar ameliyattan sonra burnunuzda hassaslık oluyormu ne biliyim üstünüzü giyinirken filan burun ucuna temasta filan acı veya hafif carpmalarda filan çok ağrı veya ağrı oluyormu bunlar benı düşündüren :KK43:

Bugün nihayet dikişlerimi aldırdım :) Hiç hissetmedim bile :) çok rahat oldu. Serdar bey "dikişler kendini bırakmış zaten" dedi...
Gelelim bu meşhur "çıkıntı" konusuna. Benim ameliyatımdan 1 yıl geçmesine rağmen hala şişliklerin var dedi. bu çıkıntı da kıkırdak üzerinde oluşan bi ödemmiş. Bu zamanla inecek merak etme dedi. "zaten bazı hastaların iyileşmesi 2 yılı buluyor. Ama ille de hemen insin istiyorsan bi ilacı var, onu hazırlatıyoruz onu kullanıyorsun ama bence hiç acele etme zamanla geçecek o zaten" dedi.

ben çıkıntıyı herkesin fark ettiğini ve de burnumun eskiye dönmeye başladığını söyledim. kesinlikle öyle bir şey olmaz ve de geçecek dedi...

dip not düşüyorum, elfeba ve sadbuttrue ile karşılaştım. İkisi de birbirinden güzel kızlar :) elfebanın burnu da güzel olmuş. darısı hepinize :KK70:

keşke banada böle şeyler söleseydi bana direk çıkıntı deri birikmesi orayı 3 seansta inceltiyoruz bidahaki geldiğinde ilk seansa başlayalım dmeişti :KK43:

eveeet ben de vocabularie ve elfeba ile tanıştım ikisi de çok güzel çok tatlı kızlar,ayrıca çok yardımcı oldular bana sağolsunlar :KK16:

kızlar ameliyattan sonra ilk 3 gün özellikle tampon varken uyurken nasıl geçti başınızda birisi varmıydı sanırım sırtüstü uyumak gerekiyor kafamızın sağa sola düşmemesi gerekiyor nası geçirdiniz ben çünkü ailemin haberi olmadan olmayı düşünüyorum ameliyat sonrası düşündürüyor beni ? .. Ayrıyeten kızlar ameliyattan sonra burnunuzda hassaslık oluyormu ne biliyim üstünüzü giyinirken filan burun ucuna temasta filan acı veya hafif carpmalarda filan çok ağrı veya ağrı oluyormu bunlar benı düşündüren :KK43:

canım bende aileme haber vermeden oldum ameliyatımı ayrıca şehir dışından git gel yaptım ben tek gittim ankaradada akrabam vardı ama sölemedim onlara çünkü kimseye sölemek istemedm yani ameliyata tek girdim yanımdada kimse yoktu ben akşam oldum ameliyatı ertesi gün öğlende çıktım 3. gün tampon çıkacağı için git gel yapmıyayım diye orda bi yer ayarladm kaldım tabi dediğin gibi sırt üstü yatmak gerekiyo ve ben hiç sırtüstü yatan biri değilim zor oldu o yzden bana ama yaklaşık 3 hafta sırtüstü yatman yeterli ameliyattan sonra hiç ağrım olmadı benim ama illaki hassas oluyo burun ucuna değince ağrın oluyo haliyle ama öle ilk zamanlar burnunu oyun hamuru gibi görebilirsin:KK1: yani özellikle ilk zamanlar dikkat et mesela giyinirken saçını yıkarken öne eğilmeden yıkaman gerek ilk 1 ayı atlatınca her şey zamanla düzene girmeye başlar ama ilk 1 ay şikayet etmiceksin çünkü şişlik yamukluk buruntıkanıklığı gibi durumlar olabiliyo ben bile umutsuzluğa düştüm yamuk görünüyodu burnum tıkalıydı ama bunların hepsi geçici unutma:nazar:

X