Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bende görüşmek isterim canım geldiğimde haberleşiriz görüşürz inş.

Şu forumlarda serdar öztürk kadar abartılan doktor görmedim,yaptığı burunları da asla güzel bulmam.

Son düzenleme:
Şu forumlarda serdar öztürk kadar abartılan doktor görmedim,yaptığı burunları da asla güzel bulmam.

o zaman sen yapmacık burunlardan hoşlanıyorsun herhalde güzel bulmadığına göre yada drla bi meseleniz var çamur atmaya çalışıyosun daha napsın doğal yapıyo burunları abartsaydık burda çıkıntıdanda bahsetmezdik görenler hiç ameliyat olduğun belli değil çok güzel bi burnun var demezlerdi ben doktoruda tanımadan burdaki yorumlara göre gidip tanıştım ilk doktorla ilk görüşmemdi ve görüşmeden sonra başka doktoru düşünmedim konuşmasıyla bilgisiyle resimlerle gtüvendim ona ve güvenim boşa çıkmadı şuan çok hafif çıkıntımızda var diyoruz onun içinde masaj yapıyoruz ama geçeceğine inanıyorum sen inanmıyosan bu sayfada yerin yokkkk...

Allah Allah sayfa senin tapulu malın herhalde..Bu forumlar bi insanı göklere çıkarmak için değil,sizin başka bi tarafınızdan anladığınız gibi.Bu forumlar olumlu olumsuz her türlü yorum için.Ve sizin bi insana beğeniyorum demeniz kadar, benim de beğenmiyorum deme hakkım var. Benim tanımadığım etmediğim insanla ne husumetim olur ya.Yaptığı burunları beğenmiyorum, çok kalın,üstelik burun kökünü de kukla gibi çok fazla içe gömdüğünü düşünüyorum.Siz komik görüntünüzden memnunsanız ben bir şey demedim size. Ben genel olarak doktorun tarzını beğenmediğimi söyledim. Hem sana ne oluyor,sanırım doktorun paralı reklam elemanlarındansın:) Burda daha fazla masum insanı oltaya takmaya çalışmayın,yaptığınızdan utanın.Akıl var mantık var burnu güzel olan sıradan bir hasta hayatına kaldığı yerden devam eder,böyle forumlarda gezmek aklına bile gelmez artık.O yüzden burnum güzel oldu,doktorum da şu diye buralarda gezinen insanların reklam için gezdiğini biliyoruz .Bizi salak sanma,ne sen ne başkası. Şimdi o pohpohçu basit hayatına da kaldığın yerden devam et....Allah akıl fikir versin,mutlu günler...

Son düzenleme:

1. si reklamcı birisi olsam burnumun sorunlu bi tarafından bahsetmezdim bunu anlıcak kapasite beklemiyorum senden... 2. burda yosun24 arkadaşımızı ziyaret edip ameliyat olan burnumu çıkıntımı göstermeye gitmezdim sen şimdi onada reklamcı dersin hazırsın zaten... ben adapazarındayım doktoru burdaki yorumlara dayanarak gittim ve tanıdım gösterdiği burnları beyenmeseydim ameliyat olmazdım ve şuan burnumu ben çok beyeniyorum çıkıntı olmasına rağmen beyeniyorum başkalarınında burnumu beyenmesi her insan gibi hoşuma gidiyo şimdi sen hala inanmıyosan hastane orda çağ hastanesi kayıtlarım yatış çıkış tarihim var adımı soyadımıda göğsümü gere gere veririm burda gidip bakmaya cesaretin varsa gider bakarsın dahada inanmıyosan o zaman sende sorun var demektir güle güle sana...

bende serdar hocayı bu siteden buldum ve 4.ayım oldu gayettte memnumun hiçbir sıkıntı yok,zaten doktorla görüşünce kendi kararınızı veriyorsunuz burdaki reklamlara gerek kalmıyor çünkü hoca işini ciddiye alan ve gerçekten doğallığı bozmayan mükemmel burunlar yapıyor,onun reklama zaten ihitiyacı yok günde 3-4 ameliyat yapan bir doktor, sizin bir sıkıntınız var gibi,sizin deyiminize göre madem biz burda paralı reklam yapıyoruz,ozaman sizin ne işiniz var bu sitede, demekki SİZDE başka kişilerin reklamı için burda BULUNUYORSUNUZ....

Zuhal arkadaşımız biraz sert çıktı diye ondan on beter ona karşılık vermenin ne anlamı var çözemedim. Doktor iyi ya da kötü dememiş zaten kimse. Kiminin tarzına uyar kimininkine uymaz yaptığı burunlar. Ben kimsenin reklam için burada olduğunu düşünmüyorum öyle olsa tabi ki kusurları da söylenmezdi, ya da kimsenin bir doktorla derdi olduğu için yaptığı burunları beğenmiyorum dediğini sanmıyorum. Saçmasapan şeyler üretip tartışmayın.

Niye çamur atsın ki? Burada herkes kendi fikirlerini paylaşabilir. Siz memnun kalmış olabilirsiniz, ben de Serdar Öztürk'e revizyon oldum ve hiç memnun değilim. Revizyon için doktor araştırıyorum şu an. O bahsettiğiniz çıkıntı bende bir buçuk yılı geçmesine rağmen inmedi üstelik bu sadece en küçük sorun benim burnum için.

fikirlerini paylaşabilir ama alaycı olarak değil burda reklamla suçlayamaz bizleri reklamcı olsak burda çıkıntı sorunundan bahsetmezdik ayrıca hastanede kayıtlarımız var ismimi soyismimi veririrm inanmayan gider bakar ayrıca ben burdaki yorumlarda ve araştırmamda çıkıntıdan başka bi sorun duymadım ki benim çıkıntım çok belli bile değil tabiki geçmesini istiyoruz sonuçta ...revizyon konusunda beyenmedm diyosunuz ilk sizden duyuyorum masajlarında önemi var ilk 6 ay düzenli masaj yapmak gerekiyo ben çıkıntım için yakın zamanda serdar beyin gösterdiği masaja başladım etkisini görüyorum biz doktor tamamen mükemmel demiyoruz her doktorun illaki bi takım eksikleri vardır ama ben serdar beye ameliyat olurken diğer doktorlara göre oldum

fikirlerini paylaşabilir ama alaycı olarak değil burda reklamla suçlayamaz bizleri reklamcı olsak burda çıkıntı sorunundan bahsetmezdik ayrıca hastanede kayıtlarımız var ismimi soyismimi veririrm inanmayan gider bakar ayrıca ben burdaki yorumlarda ve araştırmamda çıkıntıdan başka bi sorun duymadım ki benim çıkıntım çok belli bile değil tabiki geçmesini istiyoruz sonuçta ...revizyon konusunda beyenmedm diyosunuz ilk sizden duyuyorum masajlarında önemi var ilk 6 ay düzenli masaj yapmak gerekiyo ben çıkıntım için yakın zamanda serdar beyin gösterdiği masaja başladım etkisini görüyorum biz doktor tamamen mükemmel demiyoruz her doktorun illaki bi takım eksikleri vardır ama ben serdar beye ameliyat olurken diğer doktorlara göre oldum...

Tec, belli ki yeni üyesiniz. Ne güzel ki siz ameliyatınızı olduktan ve memnun kaldıktan sonra üye olanlardansınız. Ben ise neredeyse bi kaç senedir buradayım ve mütemadiyen doktor araştırmam var.
25 mesajınızın 25'i de Serdar Bey'den ne kadar memnun kaldığınız ile ilgili. Hatta ne kadar mükemmel, harika olduğu ile ilgili. Üstelik 4. ayda bu kadar memnun kalmışsınız, bu çok güzel bi durum çünkü eminim bi çok üye beni anlicaktır, hastalar genelde ilk 6 ayını panik halinde yaşarlar şişlik nedeniyle. Bende ve benim çevremde hatta kk'da gözlemlediğim durum bu.
Şahsen ben burnum ne kadar güzel olursa olsun insanlara ısrarla memnun kaldığımı, mutlaka kendi doktorumla görüşmesi gerektiğini söyleyemem çünkü bu bir risk. Bazen çok başarılı doktorlar bile istenmeyen sonuçlarla noktalanan ameliyatlar yapabiliyor. Buna en iyi örnek benim.

Şu da bir gerçek ki burun estetiği gerçekten güzel olmuş, başarılı ameliyat geçirmiş bir insan sürekli buraya girip ne kadar memnun olduğunu defalarca yazmaz bence. Ben bu sitede adından çok bahsedilen doktorların hastalarıyla tanıştım, memnun olanlar-olmayanlar gerçekten çok yardımcı oldu, sağolsun ilgilendiler. Ama o insanlar da sürekli girip doktorlarının ne kadar başarılı-başarısız olduklarından bahsetmediler.

Benim anlamadığım bi diğer nokta ise gayet normal bi şekilde kendi fikrini belirten ve tarzını sevmediğini söyleyen bi üyeye böyle bir üslupla cevap vermeniz. '' gerçekten doğallığı bozmayan mükemmel burunlar yapıyor,onun reklama zaten ihitiyacı yok günde 3-4 ameliyat yapan bir doktor, sizin bir sıkıntınız var gibi,sizin deyiminize göre madem biz burda paralı reklam yapıyoruz,ozaman sizin ne işiniz var bu sitede, demekki SİZDE başka kişilerin reklamı için burda BULUNUYORSUNUZ '' Siz nasıl doktorunuzun mükemmel burunlar yaptığına eminseniz ve bunu dile getirebiliyorsanız bir diğer üye de doktorunuzun tarzını sevmediğini söyleyebilir. Ve nasıl olur da bu kadar eminsiniz yapılan her burnun mükemmel olduğuna? Gördüğünüz gibi ben memnun değilim. Günde 3-4 ameliyat yapıyor olması benim memnun olmadığım gerçeğini değiştirmiyor.

Bunlar benim kişisel fikirlerim.

Son düzenleme:

Ben bu siteyi 3-4 yıldır takip ediyorum, ama üye değildim doğrudur,ben doğru dokturu bulup sonuçtan memnun kaldığım için siteye üye olup görüşlerimi belirttim, hem siteye hem de doktara karşı bir teşükkür mantığında yorum yazdım, dikkatinizi çekerim bu site sayesinde doğru karara vardığımı belirtmiştim bu sizi neden bu kadar rahatsız etti anlamış değilim,ayrıca benim 25 yorumumu bulup incelemeniz de çok düşündürücü doğrusu, burnumla ilgili memnun kaldığımı da tekrar ediyorum bu kadar kısa sürede iyileşmem, burnumun yerine oturması beni çok mutlu ediyor,bunu yazmakta hiçbir sakınca göremiyorum, istisnalar kaideyi bozmaz,siz memnun kalmamış olabilirsiniz ki buda birinci operasyonunuzun sonucu da olabilir..
Zuhalll e yazdığı yorumları iyice okursanız anlarsınız arkadaşınızın ne demek istediğini, tarzını nasıl açıkladığını anlayacaksınız ayrıca açık bir şekilde bizi reklam yapmakla suçluyor ben hiç kimse için reklam yapmam bunu da bilin,umarım daha iyi bir doktor bulur istediğiniz burna sahip olursunuz

Sizin adınıza gerçekten sevindim. Doktor araştırmak, ameliyat olmaya karar vermek gerçekten çok zor bi süreç. Teşekkür ederim, ben de öyle umuyorum.

Son düzenleme:

aynen dediklerine katılıyorum doktor seçmek zor iştir bunu bildiğimiz için başkalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz bizde yaşadık o karasızlığı sonuçta herkes özgür hangi doktora ameliyat olamak istiyosa olur burda kimse baskı yapmıyo ama sonuçta birinin önermeside önemli en azından gidilir görüşülür gidince zaten hemen ameliyat olunmuyo ben burdaki yorumlara dayanarak gittim görüştüm zaten görüştükten sonra asıl kararımı verdim doktor başarılı ama burda çıkıntı sorunundan da bahsettik ama çıkıntıda öle abartılı bişey değil en azından benim öle çok hafif belli belirsiz hatta yosun24 arkadaşımız ameliyat olduğu gün benim kontrol vardı onu ziyarete gittim oda aynı şeyi söledi serdar bey geçeceğini söledi ben inanıyorum geçeceğine çünkü masaj gösterdi onu yapıyorum ve biraz hafiflediğini gördüm artık ne zaman geçer bilemem ama serdar bey burun 2 senede oturur demişti belkide epey zaman alcak geçmesi

yorumları okudum ve gözlerime inanamadım. agresif davranmanın kimseye bir faydası yok. evet zuhalle bire bir tanıştım konuştum. gayet güzel doğal mükemmel bir buruna sahip olmuş .ama reklam yapıyorsun falan bunlar gerçekten çirkin şeyler. sizler memnun olmadığınızı nasıl dile geitriyorsanız o da memnuniyetini fazlasıyla dile getirebilir ki bunu hangi cümlelerle yapacağıda ona kalmıştır. bende üzerine basa basa aynı şeyi diyorum evet serdar öztürk mükemmel bir doktor ve ve ve bunun yanında mükemmel bir insan. şahsen ben doktorumun donuk fazlasıyla resmi bir adam olmasını istemezdim ki serdar bey tam tersi bir insan çok sıcak kanlı. sizlerde yaşadınız bu süreç psikolojik olarak insanı fazlasıyla yıpratıyor ve doktorunuzun her anlamda sizin yanınızda olması lazım. onlar bunları dile getirdiler diye reklamcı olarak nitelendirilemezler. bazıları için sadece doktorun işini nasıl yaptığı ilgilendirirken bazılarını her yönü ilgilendirir. ama kimse kimseyi yargılayamaz. eleştiride saygı çerçevesinde olmalı!

Ben de doktor araştırmalarım için bu siteye üye oldum ve bu sayede Serdar hocada karar kıldım, ameliyat öncesi ve sonrası sürecinde tecrübeli arkadaşlarım yardım ettiler bana, yanımda oldular. Ben de bu konuda tecrübeli bi insan olarak tedirgin arkadaşlara yardım etmek için girdim sonrasında. "Muhteşem bi burnum var!" demedim hiçbir zaman, burnumda çıkıntı sorunu olduğunu paylaştım hep ve bu tip sorunu olan arkadaşların gelişmelerini de takip etmek için burdayım aynı zamanda. Ara ara girip hem diğer doktorların yorumlarını hem de burdaki yorumları okuyorum, bazen yazıyorum.
Ve arkadaşlarımın da reklam için burda olmadıklarından eminim çünkü ben de onlardan biriyim, biz sadece ameliyat öncesi ve sonrası tedirginlikleri anlayabiliyor ve yardımcı olmaya çalışıyoruz.

kızlar SADBUTTRUETEC ZUHALCİM ben geldimmmm :) reklam filan neler oluyor ayol yani kim ne yaşadıysa onu paylaşmış tırstım şimdik biz ameliyat olunca bişey yazamıcakmıyız ayol ALLAHIM SANA GELİYORUM :) canlarım hocamı aradım bugün dedim hocam ben petek die tutturdum ama sanırım onun burnu çok kalkıkvazgçtim dedim hem kzıalrda beğenmiyorlar dedim :) zaten istesende yapmama dedi o zaman dedim emina saldalınki gibi olsa resim getir birlkte bakalım sen daha ne istediğini biliyorsun sonra bende görüşlerimi söylerim ortak bi yerde karar kılarız dedi saolsun birazcık moral verdi korkuyorum deyince çok iyi birisi gerçekten pazar pazar ilgilendi ameliyat saatim belli dilidi ayın 19 u saat 18 00 dua edin kızlarrrr vallahi bir heyecan dün gece 4 de yattım yemeden içeden kesildim daha 3 hafta var ayy kzıalr birde fotograf varmı bana atsanız mailden olurmu merak diyorum SADBUTTRUE canım sen sabah mı olucaksın ben kalıcam ya sabah amleiyata girmeden gelsene yanıma hem tanışırız çok güzel olur allahım hepimize hayırlısını versin dualarım sizinle öptüm :)

valla bende anlamadım ortalık karışmış ama hiç hoş değil. bende yazıyorum yazmayaçalışıyorum ne olup bittiğinide ve yazmaya da devam edicem kimsenin kimseyi kısıtlamak gibi bir lüksü yok. hiç korkma anlamıyorsun bile bir bakmışsın bitmiş. benim 23. günüm alçım bantlarım falan çıktı. arkadaşlarım benden fotoğraf bekliyor biliyorum ama çok şiş burnum biraz daha bekliyorum masajlarada başladım. şeklinide serdar hocama bırak derim ben. tabiki isteklerini belirt ama işin çoğunu ona bırak o en doğru kararı veriyor. ben her ne kadar hala kendime alışamamış olsamda gelen tepkiler şimdiden çok güzel. umarım sizin içinde herşeyn en iyisi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…