- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.421
kızlar SADBUTTRUETEC ZUHALCİM ben geldimmmm :) reklam filan neler oluyor ayol yani kim ne yaşadıysa onu paylaşmış tırstım şimdik biz ameliyat olunca bişey yazamıcakmıyız ayol ALLAHIM SANA GELİYORUM :) canlarım hocamı aradım bugün dedim hocam ben petek die tutturdum ama sanırım onun burnu çok kalkıkvazgçtim dedim hem kzıalrda beğenmiyorlar dedim :) zaten istesende yapmama dedi o zaman dedim emina saldalınki gibi olsa resim getir birlkte bakalım sen daha ne istediğini biliyorsun sonra bende görüşlerimi söylerim ortak bi yerde karar kılarız dedi saolsun birazcık moral verdi korkuyorum deyince çok iyi birisi gerçekten pazar pazar ilgilendi ameliyat saatim belli dilidi ayın 19 u saat 18 00 dua edin kızlarrrr vallahi bir heyecan dün gece 4 de yattım yemeden içeden kesildim daha 3 hafta var ayy kzıalr birde fotograf varmı bana atsanız mailden olurmu merak diyorum SADBUTTRUE canım sen sabah mı olucaksın ben kalıcam ya sabah amleiyata girmeden gelsene yanıma hem tanışırız çok güzel olur allahım hepimize hayırlısını versin dualarım sizinle öptüm :)
hoşgeldin canım evet birileri canımızı sıktı inanmayan gider çağ hastanesi orda bizim yatış çıkış saatlerimizde var burdan ismimi soyimimide veririm hiç korkmam sonuçta bizde geçtik bu zorluklardan doktor seçimi kolay değildir ameliyat sonuçta bunu bildiğimiz için başkalarına yardım etmeye çalışıyoruz biz sonuçta doktorumuz mükemmel demiyoruz öle olsa çıkıntı sorunundan bahsetmezdik her doktorun bi takım eksikleri vardır mutlaka ben bu sitedeki yorumlara bakarak gittim serdar beyin yanına diğer doktorlara göre daha başarılı bulduğum için gittim gittiğimdede anladım zaten kendine güvenen başarılı bi doktor en önemlisi deneyimli olmasıydı çok şükür 10 ayım oldu ameliyat olalı çok hafif bi çıkıntım var oda belirsiz zaten masajla geçeceğine inanıyorum onun dışında burnumu çok beyeniyorum görenlerde aynı şeyi sölüyo bende akşam oldum canım hiç korkma bende heyecanlıydım bide tek başımaydım aileme sölememiştim onun verdiği rahatsızlıkda vardı bende ama hiç bişey hissetmiyosun zaten mışıl mışıl uyuyosun riskli bi yanıda yok şimdiden dert etme doktora güven sen ben buraya foto koymayı düşünmüyorum ama bi kaç arkadaşım msnden gördü beni istersen özelden mail adresimi verim ekle bi gün akşam ordan konşlm görmş olursun bende merak ettm burnunu bende görürüm