- 19 Şubat 2012
- 302
- 4
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.361
SADBUTTRUE canım teşekürler mesajın için vallahi ben gittim yanlızca burun ucu için ama başka şeylerde yapalım dedi benimde aklıma yattı nasılsa ameliyat olucam ilerde pişman olmaktansa ki ben çok kafama takarım kesinlikle olucam artık işallah istediğim gibi olur sanada sorayım ben ucunu kalkık istiyorum sence doktorum yani serdar bey yaparmı canım benim :) sanada geçmiş olsun canım benimmm işallah çok güzel olmuştur burnun canım hepimizin güzel olsun işallah:)
tamam tamam şifreli konuşucam heyecanlanma diye :) en güzelini yaptın hem karar vermekle hem daha fazla araştırmamakla. benim daha 17. günüm yüzüm şiş burnum şiş ama ona rağmen çok güzel yorumlar aldım serdar bey e bırak gerisini düşünme. bu arada bugün atamadım fotoğrafları bilgisayara yarın kesin aktarırım sana da atarım. ameliyatın sabah mı olcak saati belli mi gelip moral ve destek ünitesi olarak orada bulunabilrim :)
ZUHALCİM canım benim çok teşekürler mesajın için serdar beyin iyi bir doktor lduğundan inan hiç süphem yok ilk görüştüğüm doktorda kendisi ve kesin ona olucam günüm beli işte tek düşüncem şu fikrini söyleyebilrimisin ya yanlış anlama ben mesela canım hani herkes doğal burun istiyor ama ben ne bieyim hani petek dinçöz burnu gibi yani biraz kalkık ve minik bir burun istiyorum bilmiyorm ne kadar doğru yüzümde minyon gözlerim çenem yüz yapım küçük sence yaparmı yani ben söyledim evet sen kavisli istiyosun ufacık kaldırırız dedi sonra dedim ya düşerse çok korkuyorum bitanem
TEC canım teşekürkler mesajın için senin burun ucunu yapmış nasıl istedin sen canım kalkık mı istedin nasıl oldu sonuç memnunsun değil mi eminim çok güzel yapıcak serdar bey ama hani benim istediğim gibi yaparmı düşünüyorum yoksa burnum zaten küçük delikleri küçülecek ama kalkıkda olsun istiyorum farklı lsun die bakalım canım benim 1 ayım kaldı çok heyecanlıyım kızlarr :))
siz nekadar kavisli uçuk kaçık bir burun istenseiz de hoca yüzünüze oturmayacak bir burun yapmaz isteklerinize ve yüzünüze oturacak en güzel burun şeklini kendi tasarlıyor bunu yaparken de doğallığı bozmuyor, ben yüzüme oturacak ve estetik olduğu anlaşılmayacak bir burun istemiştim ve öyle yaptı da ameliyat süresinde iş ve arkadaş çevremle görüşmemiştim ve ameliyattan sonra beni görenler çok şaşırıyordu hiçkimse burnumu yaptırdığımı anlamadı hep bende bir değişiklik olduğunu söyleyip durdular buda hoşuma gitti tabiki, hatta kontrollere giderken klinikteki hastalar bile farketmedi sekreter benim de yaptırdığımı söyleyince çok şaşıranlar oldu, bu hafta içinde belki bir iki resim koyarım albüme sizde görümüş olursunuz (tabiki siz yinede istekleriniz anlatın doktora ameliyat öncesi o gerekni yapıyor zaten)
ZUHALCİM canım benim çok teşekürler mesajın için serdar beyin iyi bir doktor lduğundan inan hiç süphem yok ilk görüştüğüm doktorda kendisi ve kesin ona olucam günüm beli işte tek düşüncem şu fikrini söyleyebilrimisin ya yanlış anlama ben mesela canım hani herkes doğal burun istiyor ama ben ne bieyim hani petek dinçöz burnu gibi yani biraz kalkık ve minik bir burun istiyorum bilmiyorm ne kadar doğru yüzümde minyon gözlerim çenem yüz yapım küçük sence yaparmı yani ben söyledim evet sen kavisli istiyosun ufacık kaldırırız dedi sonra dedim ya düşerse çok korkuyorum bitanem
TEC canım teşekürkler mesajın için senin burun ucunu yapmış nasıl istedin sen canım kalkık mı istedin nasıl oldu sonuç memnunsun değil mi eminim çok güzel yapıcak serdar bey ama hani benim istediğim gibi yaparmı düşünüyorum yoksa burnum zaten küçük delikleri küçülecek ama kalkıkda olsun istiyorum farklı lsun die bakalım canım benim 1 ayım kaldı çok heyecanlıyım kızlarr :))
SADBUTTRUE canım aaa şimdi okudum evet benden bir gün sonra ameliyatın canım işallah herşey istediğimiz gibi olur ya resimlerine bakıcam canım bende eklerim ama şuan diil ameliyattan sonra öncesi ve sonrası:)
TEC canım evet serdar beyle görüştüğümde doğal bir burun yapacağını istiyorsam hafif bir kavis vereceğini söyledi seninkini kimsenin anlamamasıda çok hoş bende çalışıyorum insanlar anlarmı bilmiyorum benim derdim tam olarak şu burnum yani herkesi tenzih ederek söylüyorum benim burnum çok büyük yada kemikli diil yada çok geniş kemerli diil zaten küçük bir burnum var fakar burun deliklerim biraz büyük şimdi canım ameliyat oldum yani eğer çok büyük değişim olmazsa üzülürüm ama serdar bey dediki yanlızca burun deliklerini bile yapsak fark ediliri bir değişim olur dedi bakalım canım hayırlısı olsun işallah :)
ZUHALCİM canım petek petek diyorum da o bir örenk yani ondan ısrar etmemin nedenide şu mesela canım hani burnum büyük olur yada kemikli ameliyat olduğuma değer bi değişim olur şimdi çok azıcık fark edilir bir değişim diilde azıcık ucu kalkık minik bir burun olsun diyorum hayalim o bakalım nasıl olucak
bu arada kızlar bugün çok moralim bozuldu bir arkadaşımın kuzeni serdar beye ameliyat olmuş burnunun üst kısmında şişlik kalmış ve 1 yıl olmuş inmemiş kız başka doktora gitmiş doktor böyle kalır bu demiş arkadaşımda bence tunç safak a git dedi ya bende baktım tunç beyle ilgilide pek aman aman bilgi yok moralim bozuldu yani olur dimi böyle arada şeyler herkes böyle olucak die bişey yok ayyy günler yaklaştıkça heyecanım artıyor hepinizi öpüyorum :)
ELFEBA canım benim sen memnunmusun burnundan bende çok diil zaten hafifi bir kavis istiyorum oda yani iananki ameliyat olduğuma değsn die bakalım ne olucak canım :)
ELFEBA canım sanırm bu şişlikler ve burunun tam yüze oturması en az 6 ayı buluyor işallah sabredince güzel olucak :) burun ucu konusundada doktoruma kseinlikle söylicem kavis istediğimi ama eminim seninkide güzel olmuştur:)
ayyyy kızalr birde bişey sorucam çekiniyorum utanıyorum ama çok merka ediyorum ameliyata girerken üzeriimizi çıkarıyoruz ya iç çamaşırlada çıkıyormu acayip merak ediyorum dün düşünmekten uyuyamadım acil cevap lütfenn işallah yanlış anlamamışsınızdır biraz titizleniyorum biliyorum ama ben azıcık titizim bu konularda öpüyorum herkesi :)