-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.421
kızlar SADBUTTRUETEC ZUHALCİM ben geldimmmm :) reklam filan neler oluyor ayol yani kim ne yaşadıysa onu paylaşmış tırstım şimdik biz ameliyat olunca bişey yazamıcakmıyız ayol ALLAHIM SANA GELİYORUM :) canlarım hocamı aradım bugün dedim hocam ben petek die tutturdum ama sanırım onun burnu çok kalkıkvazgçtim dedim hem kzıalrda beğenmiyorlar dedim :) zaten istesende yapmama dedi o zaman dedim emina saldalınki gibi olsa resim getir birlkte bakalım sen daha ne istediğini biliyorsun sonra bende görüşlerimi söylerim ortak bi yerde karar kılarız dedi saolsun birazcık moral verdi korkuyorum deyince çok iyi birisi gerçekten pazar pazar ilgilendi ameliyat saatim belli dilidi ayın 19 u saat 18 00 dua edin kızlarrrr vallahi bir heyecan dün gece 4 de yattım yemeden içeden kesildim daha 3 hafta var ayy kzıalr birde fotograf varmı bana atsanız mailden olurmu merak diyorum SADBUTTRUE canım sen sabah mı olucaksın ben kalıcam ya sabah amleiyata girmeden gelsene yanıma hem tanışırız çok güzel olur allahım hepimize hayırlısını versin dualarım sizinle öptüm :)
kızlar SADBUTTRUETEC ZUHALCİM ben geldimmmm :) reklam filan neler oluyor ayol yani kim ne yaşadıysa onu paylaşmış tırstım şimdik biz ameliyat olunca bişey yazamıcakmıyız ayol ALLAHIM SANA GELİYORUM :) canlarım hocamı aradım bugün dedim hocam ben petek die tutturdum ama sanırım onun burnu çok kalkıkvazgçtim dedim hem kzıalrda beğenmiyorlar dedim :) zaten istesende yapmama dedi o zaman dedim emina saldalınki gibi olsa resim getir birlkte bakalım sen daha ne istediğini biliyorsun sonra bende görüşlerimi söylerim ortak bi yerde karar kılarız dedi saolsun birazcık moral verdi korkuyorum deyince çok iyi birisi gerçekten pazar pazar ilgilendi ameliyat saatim belli dilidi ayın 19 u saat 18 00 dua edin kızlarrrr vallahi bir heyecan dün gece 4 de yattım yemeden içeden kesildim daha 3 hafta var ayy kzıalr birde fotograf varmı bana atsanız mailden olurmu merak diyorum SADBUTTRUE canım sen sabah mı olucaksın ben kalıcam ya sabah amleiyata girmeden gelsene yanıma hem tanışırız çok güzel olur allahım hepimize hayırlısını versin dualarım sizinle öptüm :)
ya kızlar benim burun ucum çok kalkık geliyo bana tabi çok yeni daha 1 ay bile olmadı ama bir an geliyo moralim bozuluyo sonra iner diyorum offff. sizinkiler nasıldı ilk zamanlar?
Tatlım benimki de kalkık geliyordu ilk zamanlar ama iniyor, 1 aya kadar gözüne çarpmayacak seviyeye bile iner, merak etme hiç, sıkma canını... =)
inşallah fazla takıldım bu duruma çünkü. çok teşekkür ederim rahatlattın içimi çok sağol :)
ya kızlar benim burun ucum çok kalkık geliyo bana tabi çok yeni daha 1 ay bile olmadı ama bir an geliyo moralim bozuluyo sonra iner diyorum offff. sizinkiler nasıldı ilk zamanlar?
canım şuan moralini hiç bozma daha çok erken,biraz sabırlı olur 1.ay dan sonra inmeye başlar kalkıklığı ve gün gün değişirsin,elinden geldikçe fazla aynalara takılıp burnunu inceleme derim,aynı sıkıntıları bende yaşadım,ama şuan sonuç çok farklı,hatta SADBUTTRUE MSN den resimlerimi gördü aradaki farkı o anlatsın bence,ben anlatınca diğer üyeler reklam yaptığımı sanıyorlar,yine yanlış anlaşılmalara yol açmayım...
KIZLAR YARDIM LUTFEN ARASTIRDIM BENIM ISTEDIGIM BURUN KALKIK DIIL KAVISLI BURUN AMA GOZLE GORULECEK KADAR YANI BELIRGIN BIR KAVIS ISTIYORUM YAPARMI SIZCE SERDAR HOCA BUGUN GATAYA GIDICEM YANINA SORUCAM FORUMDA OKUDUM KAVISLI YAPMIYOR YAZMISLAR SABAHA KADAR UYUYAMADIM ELI YATKIN DIIL DOGAL YAPIYO YAZMISLAR LUTFEN BISEY SOYLEYIN COK PANIK OLDUM ISTEDIGIMI YAPAR DIMI SONUCTA COK AMELIAT YAPMASI ONEMLI DIIL BEN ILK BILE OlSAM SORUN DIIL ONEMLI OLAN ISTEDIGIMI YAPMASI DIMI
boşver bi dengesiz yüzünden canımızı sıkmayalım bize inanmayan gider çağ hastanesinde kayıtlarımıza bakar biz burda memnunsak memnuniyetimizide dile getiririz doktorumuzuda överiz hakediyo sonuçta kimse mükemmel değil her doktorun eksiklikleri var ben burnumdan memnunsam bunu serdar beye borçluyum çok şükür
Rica ederim tatlım... Nasıl burnuşun, ne zaman fotoğraf yükleyeceksin?? :)
daa nasıl ekleniyor onu bilemedim :S