Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ELFEBA canım sanırm bu şişlikler ve burunun tam yüze oturması en az 6 ayı buluyor işallah sabredince güzel olucak :) burun ucu konusundada doktoruma kseinlikle söylicem kavis istediğimi ama eminim seninkide güzel olmuştur:)

ayyyy kızalr birde bişey sorucam çekiniyorum utanıyorum ama çok merka ediyorum ameliyata girerken üzeriimizi çıkarıyoruz ya iç çamaşırlada çıkıyormu acayip merak ediyorum dün düşünmekten uyuyamadım acil cevap lütfenn işallah yanlış anlamamışsınızdır biraz titizleniyorum biliyorum ama ben azıcık titizim bu konularda öpüyorum herkesi :)

bende bekliyorum ama şu anki görüntümdende rahatsız değilim şu an bile eski haline göre çok daha güzel şişler inince güzel olucağına inanıyorum. sağol canım güzel dileklerin için:)
önlük meselesine gelince önlük biraz yanlardan açık ama sedyeye yatınca zaten üstünü örtüyle örtüyorlar hiçbir yerin görünmüyor merak etme:)

ayyy canım ya vallahi zaten normaldede çok utangaç biriyim nasıl olucak ki :) bu arada uyanınca baktın mı alttakide çıkmadı dimi hep kaldı ayy birde benim gögsüm yok gibi bişey gögüs yokki ucu oldun :) o kadar minikki uzanınca görünmüyo erkek sporcuların gögüsleri bile seninkinden büyük der annem :) allah yardımcımız olsun ne yapalım çıkarıcaz o zaman gitmeden kırklanayım yahu haci şakrilerle :) mis mis olalaım ayıp yani :) ayy şaka bi yana ilk defa yaşıcam böyle bişey teşekür edeerim ZUHALCİMMM hadi sen kurtuldun sıra bizde

:KK1: canım uyandıktan sonra o aklıma gelmediki sadece burna odaklanıyosun sen ama doktorlara güvenilir ya genelde tabi uyucan diye korkar insan ama güven sen onlara ki hastanede güvenilir merkezde bi hastane hiç gelmesin aklına o doktorunada güven başarılı bi doktor doğal yüzüne yakışan bi burun yapıcaktır korkmada zaten hiç bişey hissetmiyosun mışıl mışıl uyuyosun uyanıncada ağrında olmuyo zaten düşün ben adapazarındayım gittim görüştüm geldim sonrada ameliyat için gittim o gün akşam oldum ertesi gün çıktım ve kimse yoktu yanımda onuda geçtim ailemden kimseye haber vermedim yani her şeyi göze aldım çok şükür mutluyum kendime güven geldi benim için en önemlisi bu zaten:KK76::KK76::KK76:

kızlarrr bantlarıma çıkıtı bugün başka bir ben var karşımda :) beğendim burnumu ama tabiki çok şiş bugün 19. günüm hatta bir tarafı diğerine göre daha fazla şişmiş. onlarda inerse tam olacak. fotoğraf atmak istemiyorum çünkü gerçekten şiş. SADBUTTRUE arkadaşımıza attım ama o benim alçılı halimi görmüştü ameliyat olmayan arkadaşları yanlış düşündürmekten korkuyorum çünkü öncesinde öyle bir ruh halinde oluyor ki insan herşeyi kafasına takıyo bu yüzden bir süre daha beklemek istiyorum.

Canımm geçmiş olsun tekrardan ve hayırlı olsun yeni burnuşunn :KK9::KK9: eminim şu anki şiş hali bile çok güzel olmuştur canım sakın kafana takma ama sen zaten başından beri çok pozitifsin maşallah :KK9: Bence koymak istersen koyabilirsin resimn çünkü bu ameliyatı olmaya karar verenler nasıl bi süreç oldunu biliyorlar ama sonra da koyabilirsin nasıl istersen. Sen söz ver şu an kafana takma tamam mı yavaş yavaş şişlerin inecek ve şekli çıkacak ortaya. Ben de buna çok takılıyordum doktora dedim ki ilk açıldığında ben kesin ağlarım duygusallaşıp bide çok şiş olur mu dedim mesela şu anki halinden kötü dururmu dedim,o da hayır sonuçta küçültüyoruz şiş bile olsa normal halinden kötü olmaz dedi :) Sen moralini yüksek tutmaya bak tamam mı :KK20:

bu konuda bende bayağı utangaçlık yaşadım canım ama utanmamız normal ben sordum hepsini çıkarcammı diye külot kalabilir dediler diğerlerini çıkardım üzerimde önlük olmasına rağman utandım madem bu konuya değindik detayına kadar giriyorum kız kızayız nasıl olsa:KK1: önlükle beklerken utandım göğüs ucu biraz belli oluyodu çünkü sütyende çıkmıştı rahat olamadm uzandım sedyeye ordaki örtüyü bastım üstüme ameliyathaneye götrdüler ordaki aneztezi uzm. önlüğüde alalımmı dedi bende almasak olmazmı dedim boynumdaki ipi çözdü bu demek oluyoki ben uyurken alcaklardı:KK1: ama napalım sonuçta onlarda işini yapıyo yani tıpta ayıp olmaz:KK30:

Canım işyerinde gülmemek için kendimi nasıl tuttum yaa ne tatlısın öle güzel anlatmışsın kii :KK1::KK1: Benimde öğrendiğim iyi oldu,gerçi bak gerildim o anu düşününce ama amaaan mecbur gircez ya onu mu düşüneyim napayım dimi ama :KK1:

Canım işyerinde gülmemek için kendimi nasıl tuttum yaa ne tatlısın öle güzel anlatmışsın kii :KK1::KK1: Benimde öğrendiğim iyi oldu,gerçi bak gerildim o anu düşününce ama amaaan mecbur gircez ya onu mu düşüneyim napayım dimi ama :KK1:

canım benim saol o senin tatlılığın:KK16: bencede düşünme onu mecbur çıkarcaklar ama onlar zaten işe odaklı yapıyolar işlerini ben güvensizlik hissetseydim zaten düşünürdüm tekrardan senin gün ne zaman şimdi

canım benim saol o senin tatlılığın:KK16: bencede düşünme onu mecbur çıkarcaklar ama onlar zaten işe odaklı yapıyolar işlerini ben güvensizlik hissetseydim zaten düşünürdüm tekrardan senin gün ne zaman şimdi

yaa kızlar koyverin gitsinn düşünmeyin :) ay acaba ben mi edepsizim hiç utanmadım benim utandığım nokta göğüslerim çok küçük erkek çocuğu gibiyim ona tuhaf olmuştum :) :KK70: var bende bir gariplik ama çözemedim :) serdar beyle bugünde görüştük sabırlı olmamı tekrarladı. ya ben çok tuhaf oldum hem inanamadım hem bi an ağlamaklı oldum eski ben yok diye karma karışık anlayacağınız. o zaman fotoğraf için bir iki gün daha bekleyeyim hafta sonu atarım :)

Canımm geçmiş olsun tekrardan ve hayırlı olsun yeni burnuşunn :KK9::KK9: eminim şu anki şiş hali bile çok güzel olmuştur canım sakın kafana takma ama sen zaten başından beri çok pozitifsin maşallah :KK9: Bence koymak istersen koyabilirsin resimn çünkü bu ameliyatı olmaya karar verenler nasıl bi süreç oldunu biliyorlar ama sonra da koyabilirsin nasıl istersen. Sen söz ver şu an kafana takma tamam mı yavaş yavaş şişlerin inecek ve şekli çıkacak ortaya. Ben de buna çok takılıyordum doktora dedim ki ilk açıldığında ben kesin ağlarım duygusallaşıp bide çok şiş olur mu dedim mesela şu anki halinden kötü dururmu dedim,o da hayır sonuçta küçültüyoruz şiş bile olsa normal halinden kötü olmaz dedi :) Sen moralini yüksek tutmaya bak tamam mı :KK20:

canım çok teşekkür ederim darısı başınıza artık. :) aynen serdar bey in dediği çok doğru şiş ama eski halinden o kadar güzelki şişlil gözüme bile batmıyooo :) m. etme iyiyim moralim iyi sorun yok sen nasılsın asıl heyecan var mı :)

yaa kızlar koyverin gitsinn düşünmeyin :) ay acaba ben mi edepsizim hiç utanmadım benim utandığım nokta göğüslerim çok küçük erkek çocuğu gibiyim ona tuhaf olmuştum :) :KK70: var bende bir gariplik ama çözemedim :) serdar beyle bugünde görüştük sabırlı olmamı tekrarladı. ya ben çok tuhaf oldum hem inanamadım hem bi an ağlamaklı oldum eski ben yok diye karma karışık anlayacağınız. o zaman fotoğraf için bir iki gün daha bekleyeyim hafta sonu atarım :)

benimde küçük yani yine dümdüz gibi değil ama küçük ucuda hababam orduya yeter önlükte pörtlemişti ondan utandım:KK9::KK9::KK9:

benimde küçük yani yine dümdüz gibi değil ama küçük ucuda hababam orduya yeter önlükte pörtlemişti ondan utandım:KK9::KK9::KK9:

bende o bile yok demekki ondan sıkıntı yapmamışım ben :) bide 3 saat sonra farklı bir ben olcam onu düşünemezdim valla o an benim derdim üşümekti :) ben yazın bile üşüyen bir insanım tek sorunum buydu onuda sıcak örtüyle çözmüştü hocam :)

bende o bile yok demekki ondan sıkıntı yapmamışım ben :) bide 3 saat sonra farklı bir ben olcam onu düşünemezdim valla o an benim derdim üşümekti :) ben yazın bile üşüyen bir insanım tek sorunum buydu onuda sıcak örtüyle çözmüştü hocam :)

evet ameliyathanede üşüdüm bende normalde benimde üşüme konusunda hassas bi vücudum var ameliyathanede üşümek bi yana ortamda biraz gerdi beni ama anlık olan şey uyutuverdiler hemen bizi oldu bitti MAŞALLAH:KK53:

haha aynen öyle :) bu arada ne zaman geliyorsun bir daha ankaraya ?

serdar bey bi 6 ay sonra görüşmek üzere dedi:KK53: iyi oldu aslında ya burdan git gel bana bi sürü masraf bide koyan o kadar saat yol çekiyorum gidiyorum bi 10 dakka ayırabiliyo hep hastası oluyo bu gittiğimde dayanamadm valla hemen gitmem dedim o kadar yol geldim aklımda ne varsa sormak istiyorm falan ama o anda unutuyorum ya bundan sonra yazıp gitcem:KK1:

serdar bey bi 6 ay sonra görüşmek üzere dedi:KK53: iyi oldu aslında ya burdan git gel bana bi sürü masraf bide koyan o kadar saat yol çekiyorum gidiyorum bi 10 dakka ayırabiliyo hep hastası oluyo bu gittiğimde dayanamadm valla hemen gitmem dedim o kadar yol geldim aklımda ne varsa sormak istiyorm falan ama o anda unutuyorum ya bundan sonra yazıp gitcem:KK1:

aynı ben :) adam bıktı artık benden orda sormayı unutuyorum sonra arıyorum bu nasıldı şu şöyle oldu diye :) en iyisi yazmka bende çareyi onda buldum. tüh ya baya varmış ya senin için iyi olmuş ama görmek isterdim seni. geldiğinde vaktin olursa görüşmek isterim seninle :)

canım çok teşekkür ederim darısı başınıza artık. :) aynen serdar bey in dediği çok doğru şiş ama eski halinden o kadar güzelki şişlil gözüme bile batmıyooo :) m. etme iyiyim moralim iyi sorun yok sen nasılsın asıl heyecan var mı :)

ay kızlar çok güldürdünüz beni tam günün son çalışma saatlerinde allahda sizi güldürsün yaa :KK1::KK1:
benim günüm tam 1 ay sonra bugün valla düşündkçe heyecan yapıyorum o yüzden düşünmemeye çalışıyorum yaa bi ara gidip tahlilleri yaptıcam işte zaten o saatten sonra dönüş yok :) Evet evet resimlerini buraya koymasan bile bana at olurmu çok merak ediyorum ben yaa :KK52:

canım senin mesajını da alıntı yaptım sandım yapmamışım..tam 1 ay sonra bugün benim günüm..sabahın köründe :KK1:

ay kızlar çok güldürdünüz beni tam günün son çalışma saatlerinde allahda sizi güldürsün yaa :KK1::KK1:
benim günüm tam 1 ay sonra bugün valla düşündkçe heyecan yapıyorum o yüzden düşünmemeye çalışıyorum yaa bi ara gidip tahlilleri yaptıcam işte zaten o saatten sonra dönüş yok :) Evet evet resimlerini buraya koymasan bile bana at olurmu çok merak ediyorum ben yaa :KK52:

aminnnn canım ben de narkozun etkisi devam ediyo galiba hep bu moddayım ve aslında panik halinde yaşıyordum ama işte narkoz :) rahat ol hiç bişey yok inan bana. hangi hastane karar verdin mi ?

aminnnn canım ben de narkozun etkisi devam ediyo galiba hep bu moddayım ve aslında panik halinde yaşıyordum ama işte narkoz :) rahat ol hiç bişey yok inan bana. hangi hastane karar verdin mi ?

yok canım yaa o senin kendi pozitifliğin bi kere :KK16: günler iyice yaklaşınca tutuşurum belki ama şu an iyiyim :) Tabiki çağ hastanesi yaa gidip bi de bin lira fark mı vericem zaten gece kalmıcam ki,tamam içi güzel otel gibi de o kadar parayı hastane farkı için vermem :KK20:

yok canım yaa o senin kendi pozitifliğin bi kere :KK16: günler iyice yaklaşınca tutuşurum belki ama şu an iyiyim :) Tabiki çağ hastanesi yaa gidip bi de bin lira fark mı vericem zaten gece kalmıcam ki,tamam içi güzel otel gibi de o kadar parayı hastane farkı için vermem :KK20:

çok haklısın canım bir de serdar bey yakında olunca ben kendimi daha bir güvende hissetmiştim hadi bakalım hayırlısı herşey çok güzel olacak :)

X