-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.441
kızlarrr moraller nasıl nasılsınız benim dün keyfim yerine geldi gittim gataya hocama bin tane soru sordum desem yeridir :) gösterdim resimleri tamam dedi zaten ameiyattan öncede kavis kavis diceksin ben unutmamada zaten yapıcam ama sen yine dersin dedi ayyy demezmiyim dedim hafifi kavisli kalkık bi burun yapıcak bana bugünde tahil yaptırıcam git bi baksınlar dedi ayy vallahi uuyamıyorum yemekten aştan kesildim o derece yaa neyse rahatladım birazcık çok değişeceksin dedi emina sandalın burnuna uzun bu yüzüde uzun sana yakışmaz dedi yapıcam dedi işte bakalım çok şükür anlaştık ben hastalarımın isteiğine önem veririm ama dönümicek yllara girmem olmıcak bişey yapmam çok oyuk ve kavis olursa 5 ay sonra dolduralım diceksin çok kötü olur dedi birde dio ki sakın ya 1 aydan önce hocamm burnun çok kalkık inmiyorrr inmiyor die hergün gelme daralıyor adam haklı yani kısaca kızlar burnum kalkık diyorsunuz ya 3 ayda sonra düzeliyormuş ilk bir ayda çok şiş ve kalkık luyormuş sabır sbır hepinizi çok seviyorum öpüldünüz :)
kızlarrr moraller nasıl nasılsınız benim dün keyfim yerine geldi gittim gataya hocama bin tane soru sordum desem yeridir :) gösterdim resimleri tamam dedi zaten ameiyattan öncede kavis kavis diceksin ben unutmamada zaten yapıcam ama sen yine dersin dedi ayyy demezmiyim dedim hafifi kavisli kalkık bi burun yapıcak bana bugünde tahil yaptırıcam git bi baksınlar dedi ayy vallahi uuyamıyorum yemekten aştan kesildim o derece yaa neyse rahatladım birazcık çok değişeceksin dedi emina sandalın burnuna uzun bu yüzüde uzun sana yakışmaz dedi yapıcam dedi işte bakalım çok şükür anlaştık ben hastalarımın isteiğine önem veririm ama dönümicek yllara girmem olmıcak bişey yapmam çok oyuk ve kavis olursa 5 ay sonra dolduralım diceksin çok kötü olur dedi birde dio ki sakın ya 1 aydan önce hocamm burnun çok kalkık inmiyorrr inmiyor die hergün gelme daralıyor adam haklı yani kısaca kızlar burnum kalkık diyorsunuz ya 3 ayda sonra düzeliyormuş ilk bir ayda çok şiş ve kalkık luyormuş sabır sbır hepinizi çok seviyorum öpüldünüz :)
KIZLAR YARDIM LUTFEN ARASTIRDIM BENIM ISTEDIGIM BURUN KALKIK DIIL KAVISLI BURUN AMA GOZLE GORULECEK KADAR YANI BELIRGIN BIR KAVIS ISTIYORUM YAPARMI SIZCE SERDAR HOCA BUGUN GATAYA GIDICEM YANINA SORUCAM FORUMDA OKUDUM KAVISLI YAPMIYOR YAZMISLAR SABAHA KADAR UYUYAMADIM ELI YATKIN DIIL DOGAL YAPIYO YAZMISLAR LUTFEN BISEY SOYLEYIN COK PANIK OLDUM ISTEDIGIMI YAPAR DIMI SONUCTA COK AMELIAT YAPMASI ONEMLI DIIL BEN ILK BILE OlSAM SORUN DIIL ONEMLI OLAN ISTEDIGIMI YAPMASI DIMI
canım profiline gir,sol tarafta aşağıda albüm ekleden albüm oluşturup resim ekliceksin,ister herkese açık ister özel yaparsın sadece listendekiler görürsen ekleyince haber ver biz de ordan profiline girip bakalım.
aynen bu dediklerini yaptım ama yine olmadıbir daha bakıcam birazdan :)
SADBUTTRUE canım benim valla hocayla konuşunca rahatladım çünkü bu aralar bana uyku yok :) canım ben gittim ya gataya hoca bi kağıt yazdı verdi imza attı ücret ödemiceksin dedi gittim bugün yaptırdım bi tanem sadece kan alıyorlar 3 tüp :)
ZUHALCİMM canım bende şeyi sorucam sana gece kaldın ya ücret ödedin mi canım cevaplaran sevinirim TEC YOSUN sizleride öpüyorum işallah hepimiz güzel olucaz :)
SADBUTTRUE canım benim valla hocayla konuşunca rahatladım çünkü bu aralar bana uyku yok :) canım ben gittim ya gataya hoca bi kağıt yazdı verdi imza attı ücret ödemiceksin dedi gittim bugün yaptırdım bi tanem sadece kan alıyorlar 3 tüp :)
ZUHALCİMM canım bende şeyi sorucam sana gece kaldın ya ücret ödedin mi canım cevaplaran sevinirim TEC YOSUN sizleride öpüyorum işallah hepimiz güzel olucaz :)
Tahlilleri falan ben sormuştum kızlar, sadece kan mıymış yaa ben akciğer ve burun filmi falan da çekilir sanıyordum. Bir de aç mı vermemiz lazım bu kanı da ?
Zuhalcim beren benden bi gün önce 19 u akşam olması lazım :)
Tahlilleri falan ben sormuştum kızlar, sadece kan mıymış yaa ben akciğer ve burun filmi falan da çekilir sanıyordum. Bir de aç mı vermemiz lazım bu kanı da ?
Canım teşekkür ederim yakın zamanda yaptırırım ben de :) sana yapılmış olmama ihtimali yok yaa ameliyat sonuçta bu yapmış olmaları lazım :44:
Ameliyatina az kaldi galiba... Simdiden geçmis olsun, umarim hersey istedigin gibi olur...
canım sadece kan veriyorsun öncesinde. aç tok bana sormadılar ben öğleden sonra gitmiştim dememişlerdi bişey. bu arada albüm eklemek için yine baktım ama ya ben beceremedim ya sitede bişey var biraz daha kurcalayayım bakalım belki olur :)
Ben narkoz için akciğer filmi de çekerler sanıyordum..Albüm eklerken neyi yapamadın söyle belki bir yardımı dokunur :)
yazdım sanıyorum ya bende :) albüm başlığı çıkıyor altında bir kutucuk daha açıklama bölümü ama altında bişeye izin verilmedi yazıyor saf gibi bakıyourm 2gündür beceremedim valla
canım albüm ekleye tıklayınca bi yer geliyor,oraya bi isim ver,açıklamaya birşey yaz istersen sen bilirsin,sonra herkese açık ya da özel diye bi kısım var ordan seçimini yap msonra değişkilikleri kaydet de..albüm oluşuyor ve boş geliyor sonra çıkan sayfada da sağda resim yükleye tıklayıp resimlerini yükle :)