-
- Konu Sahibi EstetikEditor
ya ben burdaki son yorumları okuduktan sonra vaz geçicem sanırım,burunda çıkıntılar felan bide bi kaç burun fotoğrafını anneme gösterdim bunlarda çok doğal neresi yapılmış gb felan dedi
ya ben burdaki son yorumları okuduktan sonra vaz geçicem sanırım,burunda çıkıntılar felan bide bi kaç burun fotoğrafını anneme gösterdim bunlarda çok doğal neresi yapılmış gb felan dedi
kızlar benimde 4 ay oldu amaliyat olalı benimde burnumun üstünde çıkıntı var ama geçecek inş. böle kalcak değildir tabi bir an önce geçmesi iyi olur ben kontrole gitcem 6. ayımı tamamlayıncamı giderim bilmiyorum siz 4. 5. ayda gittinizmi kontrole
evet gerçekten çok doğal.önceki burnumu bilmeyene estetik ameliyatı oldum desem kimse inanmaz
Gectigimiz haftasonu 1,5 ay kontrolume gittim. Her sey son derece yolunda cok sukur. Burunucundaki dikisleri almadi, ucu hafif kalkik olsun istedik ben de, doktorum da. Sanirim 3-6 ay arasi bi donemde alacak. Dikisini aldiran varsa lutfen deneyimlerini paylassin.
Kizlar moralinizi bozmayin, daha cok bebek burunlarimiz :) biraz vakit taniyin kendinize, eminim duzelecek cogu sikinti. Allah cozumsuz dert vermesin.
önemli olan doğal durması zaten. neden yapay dursun ki! Belli olan burunlar oldukça çirkin duruyo. Bence sen de doğallıktan yana olmalısın
önemli ve güzel olan yanı da buestetik olduğu anlaşılmaması
tabiki.kalkık çok kavisli ben estetiğim diye bağıran burun bende istemem kesinlikle.ama birazcık daha küçük ve çıkıntısız olmasınıda tercih ederdim..çünkü burnum bana hala büyük gibi geliyo
ben de benim burnum için aynı şeyleri düşünüyorum. moralim bozuluyor. ama sonra eski halini düşünüyorum. buna da şükür diyorum. Ama tabi madem ameliyat oluyoruz en iyi şekilde olması gerekiyor....
aynen senin gibi düşünüyorum canım.şükür bu haline ameliyattan sonra daha kötü olan burunları çok gördüm ama dediğin gibi bıçak altına yatıp anestezi almak kolay bişey değil olmuşken içime sinen bişey olsaydı diyorum
Tatlım fotoğrafların var mı, önceki ve şimdiki??
kızlar bugün serdar beye kontrole gittim. çıkıntının 1 yıl içinde kaybolacağını söyledi. (ben pek inanmıyorum) Herkes tarafından fark edildiğini ve artık moralimin bozulduğunu söyledim. takma onları sen dedi. Biraz geçiştirdi galiba.... Güneş gözlüğü için de 1-2 ay daha bekle dedi. Kuzenimin de 6 y oldu ama geçen hafta ona takabilirsin dedi. Anlamıyorum neden böyle arada kalan konuşmalar yapıyo