-
- Konu Sahibi EstetikEditor
Miskaaaselam canım nasılsın? Burnun nasıl oldu? bakıyorum başkalarına yorum da yazmaya başlamışsın Her şey yolunda mı?
pff burnumdaki çıkıntı gitmicek galiba.
ben de senin gibi tam 3 hafta sonra okula başladım. şişliklerim vardı. ama herkes çok beğenmişti burnumu. ister istemez eski haliyle kıyaslıyorlar. ondan kimse yok kötü olmuş yok şiş duruyo falan demiyor. daha fazla erteleme çünkü yazın zor olur bir an önce ameliyatı ol ve kurtul derim ben :)
18 nisana ameliyat gününü aldım inş. istediğim gb olur:)
pff burnumdaki çıkıntı gitmicek galiba.
valla miskacım, ayın 24ünde 6.ay için muayene olmam gerekiyor. soracağım. ama benim canımı sıkan dikişlerden çok burnumdaki çıkıntı. profil sayfama yeni fotolarımı koydum. oldukça çok olumsuz eleştiri aldım. Bu da demek oluyor ki dışardan da çok rahat fark ediliyor. Hani eski haline göre yine çok şükür diyorum. Ama ameliyat olmayı göze almışken ve o kadar para vermişken böyle olsun istemezdim
canım baktım fotoğraflarına. bence ödem o çıkıntı, asla kemik olduğunu düşünmüyorum, burnun o kısmında anatomik olarak kemik bile bulunmuyor ki, kıkırdak oluyor o kısım. gerek burnunun ucu, gerek septum altındaki hafif sarkık görüntü, gerekse o taktığın çıkıntı, hepsi ödem bence, kardeşimden biliyorum. 7-8 aylardayken geçti onun bariz aksaklıkları da mesela, o da takmıştı kemer kaldı diye, şimdi dümdüz burun sırtı. bence bizim doktorumuz kavis vermediği için, her ödem çıkıntı gibi görünüyo, iyileştikçe düzleşecek bence. ki bazı yorumlardaki gibi kavisin daha iyi olacağı fikrine de katılmıyorum, yapay olduğu çok belli olmamalı, her gören estetik mi oldun dememeli, en temizi bu :) bence sabret, olumsuz şeyler düşünme.
Hani eski haline göre yine çok şükür diyorum. Ama ameliyat olmayı göze almışken ve o kadar para vermişken böyle olsun istemezdim
artık ben de öyle düşünmeye başladım ne yazıkki
canım benimde çıkıntım var biraz öle çok belli değil deri fazlalığındanmı böle bilmiyorum bu herkeste var galiba geç geçiyo galiba senin ne kadar olmuştu ameliyat olalı
canımm aynen katılıyoruumm.ameliyat sonuçta insan kolay karar veremiyo maddi-manevi çok büyük sıkıntı çekiyosun sonuçta istediğin gibi çıkmayınca üzülüyo insan.tabi bunada şükür Allah beterinden saklasın ama ben hep 2.ameliyatı gerektiricek bi durum olmaz inş diyodum ama öle olmıcak galiba
canım 7-8 ayda geçtiğine emin misin? çünkü daha önce bir yorumda kardeşinin burnunun çok iyi olmadığını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam...
kızlar bişey sorcam kapalı teknikle ameliyat oldugumuz için mi burun kanatları delıklerı dışardan küçültülüyo ? ameliyat olalı 10 ay oldu burun kanatlarım daraltıldı dısardan bı taraf berbat görunuyo çizik atılmıs gıbı dıkısım cok belırgın kaldı tabı bu tek tarafı böyle bi tarafı gectı gıbı sadece ben ve bılenler görebılıyo .ancak diğer tarafım çukurlastı gittikçe sılınecegıne daha cok göze carpıyo bunun nedenı nedır anlamıyorum herkes oraya bakıyo ne oldu dıye soruyo ve çok üzülüyorum aynı durumda olanlar bilenler varsa paylaşabılırlermipsikolojim bozuldu resmen ağlamaktan
canım karıştırıyo olabilir misin, çünkü ben kardeşimin ameliyatından ve sonucundan çok memnun kaldığımız için serdar beye ameliyat olmaya karar verdim. size kardeşimden ilk bahsettiğimde 5 ay oldu demiştim ama yanlış hesaplamışız, resmen çocukcağızın ameliyat tarihini yanlış hatırlamışım :) 7 ay olmuş aslında. bi tarafında ödem var hala, baya sert bi şekilde ele geliyor, umarım o geçer. bi de onun burun ucu dikişleri yok, erkek olduğu için sanırım, gerek görmemiş o dikişi koymaya. şimdi sanki ucu biraz düşük gibi geliyo gözümüze ama kardeşim çok taktığı için bu konuya, kendisine bu fikrimizi söylemiyoruz. aslında düşük de değil ama kılı kırk yarınca buluyo insan illaki takacak bi şey.
canım ameliyattan önce doktor bana da belki burun deliklerini küçültmem gerekebilir demişti. o zaman anlatmıştı, izler 1 sene içinde iyice azalır ama asla tamamen geçmez, fakat makyajla kapanabilir şekilde olur demişti. seninki de makyajla kapanıyo mu?
sağ tarafta sıkıntı yok kapatıcı sürmeye bıle gerek yok ama sol taraf ne kapatıcı ne pudra ne fondoten kapanmıyo cunkı iz gibi değil oyulmuş çukur gibi çizgi duruyo
canım karıştırıyo olabilir misin, çünkü ben kardeşimin ameliyatından ve sonucundan çok memnun kaldığımız için serdar beye ameliyat olmaya karar verdim. size kardeşimden ilk bahsettiğimde 5 ay oldu demiştim ama yanlış hesaplamışız, resmen çocukcağızın ameliyat tarihini yanlış hatırlamışım :) 7 ay olmuş aslında. bi tarafında ödem var hala, baya sert bi şekilde ele geliyor, umarım o geçer. bi de onun burun ucu dikişleri yok, erkek olduğu için sanırım, gerek görmemiş o dikişi koymaya. şimdi sanki ucu biraz düşük gibi geliyo gözümüze ama kardeşim çok taktığı için bu konuya, kendisine bu fikrimizi söylemiyoruz. aslında düşük de değil ama kılı kırk yarınca buluyo insan illaki takacak bi şey.
Doğru canım, karıştırıyor olabilirim. ya da aklımda yanlış kalmıştır... zamanla bakacağız ve göreceğiz çıkıntı geçiyor mu geçmiyor mu... senin de fotolarını kısa zamanda görürüz umarım
kızlar bişey sorcam kapalı teknikle ameliyat oldugumuz için mi burun kanatları delıklerı dışardan küçültülüyo ? ameliyat olalı 10 ay oldu burun kanatlarım daraltıldı dısardan bı taraf berbat görunuyo çizik atılmıs gıbı dıkısım cok belırgın kaldı tabı bu tek tarafı böyle bi tarafı gectı gıbı sadece ben ve bılenler görebılıyo .ancak diğer tarafım çukurlastı gittikçe sılınecegıne daha cok göze carpıyo bunun nedenı nedır anlamıyorum herkes oraya bakıyo ne oldu dıye soruyo ve çok üzülüyorum aynı durumda olanlar bilenler varsa paylaşabılırlermipsikolojim bozuldu resmen ağlamaktan