-
- Konu Sahibi EstetikEditor
kızlar bugün serdar beye kontrole gittim. çıkıntının 1 yıl içinde kaybolacağını söyledi. (ben pek inanmıyorum) Herkes tarafından fark edildiğini ve artık moralimin bozulduğunu söyledim. takma onları sen dedi. Biraz geçiştirdi galiba.... Güneş gözlüğü için de 1-2 ay daha bekle dedi. Kuzenimin de 6 y oldu ama geçen hafta ona takabilirsin dedi. Anlamıyorum neden böyle arada kalan konuşmalar yapıyo
kızlar bugün serdar beye kontrole gittim. çıkıntının 1 yıl içinde kaybolacağını söyledi. (ben pek inanmıyorum) Herkes tarafından fark edildiğini ve artık moralimin bozulduğunu söyledim. takma onları sen dedi. Biraz geçiştirdi galiba.... Güneş gözlüğü için de 1-2 ay daha bekle dedi. Kuzenimin de 6 y oldu ama geçen hafta ona takabilirsin dedi. Anlamıyorum neden böyle arada kalan konuşmalar yapıyo
cnm masaj hakkında ne dedi devam et mi dedi yoksa yapma artık mı dedi.dikişi aldımı aldıysa alırken acıdımı?
Banada dr. kaybolacağını söylüyor fakat burnumun üstünde bildiğin bi çıkıntı var((Beklemek ve inanmak çok zorrrr.
Arkadaşlar Serdar Bey'in yaptığı burunlar doğal görünüyor mu?
artık masajlara yüklenme o çıkıntı kendi kendine insin dedi. Dikişleri de alayım istersen şimdi dedi. Çok rahatsız ediyor mu seni diye sordu. Ben de şimdilik rahatsız etmiyor dedim. o zaman bi daha ki geldiğinde alayım daha da sağlamlaşsın burnun dedi.
Arkadaşlar ben bu burun ucundaki dikişleri anlamadım. Sanırım Serdar bey yöntemini değiştirmiş. Ben 15 ay önce kapalı teknik ameliyat oldum. Burnun içinde eriyen dikişler vardı kendilinden düştü. Burun kenarlarındaki dikişleri de 8 gün sonra kendi aldı.
ben ilk burun ameliyatımda çok kötü bi sonuç almıştım ve 1,5 yıl önce serdar beye revizyon oldum. çok memnunum, kimse estetik olduğunu anlamıyor :) gösterişsiz ama doğal bir burun oldu. derimin aşırı ince olmasından dolayı ışıkta bazı gölgelenmeler olabiliyor ama yine de güzel ve doğal. cildimi kalınlaştırmak için yakın zamanda karnımdan yağ alıp burnuma enjekte edicek. burun estetiği düşünen tüm arkadaşlarıma serdar beyi gözüm kapalı tavsiye ediyorum.
Ben de yarın ameliyat oluyorum, çok heyecanlıyım.:26:
Canım inşallah herşey istediğin gibi olur, iyi haberlerini beklicez. Emin ol biraz sabırla herşey çok güzel olacak.
heyecanlanma mikuşum, ablan hep yanında olcak :13: