Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar bugün serdar beye kontrole gittim. çıkıntının 1 yıl içinde kaybolacağını söyledi. (ben pek inanmıyorum :KK43: ) Herkes tarafından fark edildiğini ve artık moralimin bozulduğunu söyledim. takma onları sen dedi. Biraz geçiştirdi galiba.... Güneş gözlüğü için de 1-2 ay daha bekle dedi. Kuzenimin de 6 y oldu ama geçen hafta ona takabilirsin dedi. Anlamıyorum neden böyle arada kalan konuşmalar yapıyo :KK43:

cnm masaj hakkında ne dedi devam et mi dedi yoksa yapma artık mı dedi.dikişi aldımı aldıysa alırken acıdımı?

kızlar bugün serdar beye kontrole gittim. çıkıntının 1 yıl içinde kaybolacağını söyledi. (ben pek inanmıyorum :KK43: ) Herkes tarafından fark edildiğini ve artık moralimin bozulduğunu söyledim. takma onları sen dedi. Biraz geçiştirdi galiba.... Güneş gözlüğü için de 1-2 ay daha bekle dedi. Kuzenimin de 6 y oldu ama geçen hafta ona takabilirsin dedi. Anlamıyorum neden böyle arada kalan konuşmalar yapıyo :KK43:

Banada dr. kaybolacağını söylüyor fakat burnumun üstünde bildiğin bi çıkıntı var :KK43:((Beklemek ve inanmak çok zorrrr.

Son düzenleme:
cnm masaj hakkında ne dedi devam et mi dedi yoksa yapma artık mı dedi.dikişi aldımı aldıysa alırken acıdımı?

artık masajlara yüklenme o çıkıntı kendi kendine insin dedi. Dikişleri de alayım istersen şimdi dedi. Çok rahatsız ediyor mu seni diye sordu. Ben de şimdilik rahatsız etmiyor dedim. o zaman bi daha ki geldiğinde alayım daha da sağlamlaşsın burnun dedi.

Arkadaşlar Serdar Bey'in yaptığı burunlar doğal görünüyor mu?

Zaten Serday Bey'in en bariz özelliği doğal burunlar yapmak. Sen istesen de öyle çok kavisli, çok kalkık burunlar yapmıyo. Adamın tarzı bu. O yüzden doğallık konusunda şüphen olmasın. Ben Serday Bey'e güveniyorum, ablam da kardeşim de kendisine ameliyat oldular. Ama şu son yorumlar kafamı karıştırdı açıkçası.:44:

benimde burnumun üstünde biraz çıkıntı var öle çok belli değil ben rahatsızda olmuyorum ama elbet geçecektir bu herkeste var galiba ama serdar hocanın ben başarılı bi doktor olduğuna inanıyorum ufak tefek sorunlar bence her doktor için geçerli ben pişman değilim ameliyat olduğum için çıkıntı geçecektir zamanla mesela benim yanaklarımdada şişlik var bu sizde varmı bilmiyorum ankara olmadığım için serdar beye görünemdm bi cildiye doktoruna göründm ödemden dolayı dedi bu şişlik olmasa çıkıntıdan o kadar rahatsız olmuyorum ama yanağımdaki hafif şişlik biraz kötü görünüyo inş. geçer

bu cuma benim kızkardeşim de serdar beye ameliyat olacak. böylece 3 kardeş, aile boyu doktor beyin elinden geçmiş olucaz :)) benim 2.ayım, tabi ki şişlikler, ödemler vs var ama bu haliyle bile yeterince mutluyum, eminim zaman içinde çok daha güzel olacak. görüntüsünden yana bi şikayetim yok çok şükür ama en büyük memnuniyetim rahat rahat nefes alabiliyor olmak. çünkü en büyük korkum ameliyattan sonra rahat nefes alamaz hale gelmekti, topikte eski olannlar bilir.

bence şişlikleri, ödemleri çok da takmayın kafanıza, biraz sabredin. inşallah bi an önce şifaya kavuşuruz.

artık masajlara yüklenme o çıkıntı kendi kendine insin dedi. Dikişleri de alayım istersen şimdi dedi. Çok rahatsız ediyor mu seni diye sordu. Ben de şimdilik rahatsız etmiyor dedim. o zaman bi daha ki geldiğinde alayım daha da sağlamlaşsın burnun dedi.

Arkadaşlar ben bu burun ucundaki dikişleri anlamadım. Sanırım Serdar bey yöntemini değiştirmiş. Ben 15 ay önce kapalı teknik ameliyat oldum. Burnun içinde eriyen dikişler vardı kendilinden düştü. Burun kenarlarındaki dikişleri de 8 gün sonra kendi aldı.

Arkadaşlar ben bu burun ucundaki dikişleri anlamadım. Sanırım Serdar bey yöntemini değiştirmiş. Ben 15 ay önce kapalı teknik ameliyat oldum. Burnun içinde eriyen dikişler vardı kendilinden düştü. Burun kenarlarındaki dikişleri de 8 gün sonra kendi aldı.

şöyle ki, burun deliklerinde birinde eriyen dikiş yapıyor diğerine kendi yöntemim dediği bi dikiş var. o ne eriyor ne de düşüyor. ilk zamanlar 1.5 ay sonra alacağını söyledi. sonra her gittiğimde biraz daha dursun acelesi yok dedi. en son 6. ay kontrolünde söyledim biraz daha dursun sağlamlaşsın burun dedi. neden bu kadar uzattığını anlamıyorum ama benim iyileşme hızım da yavaş ondan da olabilir. bünyeden bünyeye değişiyor sanırım

ben ilk burun ameliyatımda çok kötü bi sonuç almıştım ve 1,5 yıl önce serdar beye revizyon oldum. çok memnunum, kimse estetik olduğunu anlamıyor :) gösterişsiz ama doğal bir burun oldu. derimin aşırı ince olmasından dolayı ışıkta bazı gölgelenmeler olabiliyor ama yine de güzel ve doğal. cildimi kalınlaştırmak için yakın zamanda karnımdan yağ alıp burnuma enjekte edicek. burun estetiği düşünen tüm arkadaşlarıma serdar beyi gözüm kapalı tavsiye ediyorum.

kiki yağ enjeksiyonunu serdar bey mi yaptı? Nasıl geçti? Benim de burun kenarlarında dikiş izleri duruyor da, biraz çukurluk var. Acaba aynı yöntemle bu izden kurtulabilir miyim diye aklıma geldi de.

Canım inşallah herşey istediğin gibi olur, iyi haberlerini beklicez. Emin ol biraz sabırla herşey çok güzel olacak.

Amin canım, çoook teşekkür ederim.:KK16: Birkaç gün sonra ne durumda olduğumu yazarım. Senin fotoğraflarını göremiyorum, umarım memnunsundur burnundan?

X