-
- Konu Sahibi EstetikEditor
merabalar bende serdar beye ameliyat olmak istiyorumda burdaki yorumların çoğunda doğal burun yaptığını okudum doğal olucağnı düşünüyorum ama yüzüme yakışmazsa diye korkuyorum biraz??
canım serdar hoca herkesin yüzüne yakışacağı şekilde burun yapıyo resimlerini çekiyo kendi tasarlıyo kafasında çok şükür çok güzel doğal bi burun yaptı bana şuan tek sıkıntı üzerinde hafif çıkıntı var bu çoğunda var galiba oda masajla geçiyomuş önemli olan ameliyattan sonra masajları düzenli aksatmadan yapmak ona rağmen ben çok memnunum
peki tam burunun şekli ne zaman oturuyo ?sizinki ne kadar oldu mesela?
Hımm inş. benimkide öyle olur çok sevindim sizin adınıza..bide burun ilk haftalar çok kalkık geliyomuş ya o ne kadar sonra düzeliyo?Tatlım benim bugün benim 45.günüm... Tam olarak oturması tabii zaman alacak ama ben en başından beri çok memnunum maaşallah... =)
Hımm inş. benimkide öyle olur çok sevindim sizin adınıza..bide burun ilk haftalar çok kalkık geliyomuş ya o ne kadar sonra düzeliyo?
peki tam burunun şekli ne zaman oturuyo ?sizinki ne kadar oldu mesela?
Nisanın 19 una felan daha gün almadım ama o tarihlerde olurumcanım ben ameliyat olalı 3 buçuk ay oluyo şuan burnum çok şükür gayet iyi serdar beyin dediğine göre burun 6. ayında şeklini almış oluyo ama 2 seneye kadar dahada güzellşiyomuş ilk 2 3 hafta kalkık oluyo ucu sonra iniyo sen ne zaman olcaksın ameliyat
Şimdiden benimki düzeldi bence, biraz kalkık olması güzel, burun oturdukça azıcık da olsa burun ucu inecek çünkü... Bi de o kadar kalkık gelmesi göz alışmadığı için, alışınca o da geçiyor... =)
darısı bana diyelim o zaman :) bu arada sizin fotoğrafları halen göremiyorum faceinz felan var mı ordan baksam:)
darısı bana diyelim o zaman :) bu arada sizin fotoğrafları halen göremiyorum faceinz felan var mı ordan baksam:)
ya okuldakilerin dikkatini çekecek derecede olmassa iyi yani ameliyat olduğm belli olurmu?Meltem, 3 hafta sonra sislikler oluyo ama bence asiri degiller. Ben iki hafta sonra ise basladim, sislerim vardi ama onlara ragmen herkes bayildi burnuma. Bence sorun olmaz.
ya okuldakilerin dikkatini çekecek derecede olmassa iyi yani ameliyat olduğm belli olurmu?
yok öyle zaten beni tanıyan arkadaşlarım için değilde ,şişlik diğer insanların fark edeceği kadar olur mu yaniyani... estetik olacaksın, belli olmaması mümkün mü sence? ya da seni tanıyacakların bile anlamayacağı bi değişim için o kadar para dökmeye değer mi?
yok öyle zaten beni tanıyan arkadaşlarım için değilde ,şişlik diğer insanların fark edeceği kadar olur mu yani
hmm anladım.. valla canım, şişliklerin geçmesi için 3 hafta çok ütopik bi zaman, geçer dersem yalan olur. ama şişlik deyince öyle korkunç bi görüntün olmuyo yani, benim eski burnum büyük olduğu için, yeni burnumun en şiş hali bile prenses gibiydi bence :)) ucu biraz kalkık oluyo, inmesi için zaman gerekiyo, bi de şişlikler eklenince, estetikli oldğun çok belli oluyo ilk zamanlar ama gün be gün oturuyo burun. her geçen gün ucu normalleşiyo, şişlikler iniyo. valla bence sabahtan akşama kadar bile değişiyo tipi.
benim düğünüme 4 ay var, ameliyat olalı 1 ay oluyo. doktoruma düğüne kadar ne alemde olurum diye sormuştum. bana 1,5-2 ayda şişliklerin bi hayli iner, 3.ayda kendini bayaa beğenmeye başlarsın, 6.ayda sadece senin ve benim farkedebileceğimiz şişlikler kalır, 1.yılda tamamen oturur. 2.yılında ise en güzel haline kavuşmuş olursun dedi. durum bu, sabır işi.
YA ÇOK ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR
benim ameliyattan 3 hafta sonra okula gitmem gerekicekte burun çok mu şiş olur, dikkat çeker mi? yoksa ameliyat tarihini başka güne mi ertelesem?
Meltem, 3 hafta sonra sislikler oluyo ama bence asiri degiller. Ben iki hafta sonra ise basladim, sislerim vardi ama onlara ragmen herkes bayildi burnuma. Bence sorun olmaz.