-
- Konu Sahibi EstetikEditor
Amin canım, çoook teşekkür ederim.Birkaç gün sonra ne durumda olduğumu yazarım. Senin fotoğraflarını göremiyorum, umarım memnunsundur burnundan?
şöyle ki, burun deliklerinde birinde eriyen dikiş yapıyor diğerine kendi yöntemim dediği bi dikiş var. o ne eriyor ne de düşüyor. ilk zamanlar 1.5 ay sonra alacağını söyledi. sonra her gittiğimde biraz daha dursun acelesi yok dedi. en son 6. ay kontrolünde söyledim biraz daha dursun sağlamlaşsın burun dedi. neden bu kadar uzattığını anlamıyorum ama benim iyileşme hızım da yavaş ondan da olabilir. bünyeden bünyeye değişiyor sanırım
Ben de yarın ameliyat oluyorum, çok heyecanlıyım.:26:
dikişler normalde 1 ay içinde alınıyor bildiğim kadarıyla cnm 6. ay biraz çok gibi geldi...
Tatlııımm geçmiş olsun, her şey gönlünce olsun inşallah... =)
miku şu anda karşımda yatıyo, tv izliyo :)) ben ablasıyım, biz 3 kardeş Serdar hocaya ameliyat olmuş olduk, iyice birbirimize benzedik :) şu anda iyi, ağrısı sızısı yok, güzel güzel uyuyo uyanıyo, yemek yiyo çok şükür. biraz kendine gelsin, o da size yazar zaten.
miku geçmiş olsunn :) bugün serdar beyle görüşmeye gittim bana sizden bahsetti bi aileden 3 ameliyat yaptım diye:) bende haberim var yorumlardan takip ediyorum dedim:) bu arada nasıl geçti ameliyat ?
Çok çok geçmiş olsun, güzel haberlerini bekliyoruz onun da tatlım... =)
dikişler normalde 1 ay içinde alınıyor bildiğim kadarıyla cnm 6. ay biraz çok gibi geldi...
Tatlııımm geçmiş olsun, her şey gönlünce olsun inşallah... =)
miku geçmiş olsunn :) bugün serdar beyle görüşmeye gittim bana sizden bahsetti bi aileden 3 ameliyat yaptım diye:) bende haberim var yorumlardan takip ediyorum dedim:) bu arada nasıl geçti ameliyat ?
Evet çok memnunum. Serdar bey herkesin yüzüne en çok yakışan burnu yapıyor bence. Ameliyat öncesi Yakup Avşar, Nazım Çerkeş ve Nebil Bozdoğan'a burun tasarımı yaptırdım. İnan şimdiki burnum bütün tasarımlardan çok daha güzel oldu.
Tek sorunum burun kenarlarındaki geçmek bilmeyen dikiş izleri ve kılcal damarlar.
Çok teşekkür ederim Meltemcim. :) Eheh. Çok istikrarlı bir aileyiz. :) Ablam güzel güzel açıklamış gerçi, ama ben de söylemiş olıyım, ameliyat gayet güzel geçti. Hiç ağrım sızım olmadı çok şükür. Hatta ben doğru düzgün şişmedim bile. Morluklarım da çok azdı. Bugün Serdar Bey de çok iyi göründüğümü söyledi, mutlu oldum.Umarım böyle devam eder bu süreç.
Merak etme tatlım, hepsi geçer. Ameliyat yaptırmadan önce o kadar çok araştırdım soruşturdum ki... İzlerden şikayetçi olan bir sürü kişi gördüm, ama hepsi farklı farklı tarihlerde, izlerin geçtiğiyle ilgili yorumlar yapmışlar. Yani bu durum kişiye özel. Geçmek bilmiyo diye canını sıkma, elbet geçicek. Olumlu düşün.
çok sevindim senin adına darısı bana inş.:) alçı tam bi hafta sonra mı alınacak yoksa 4-5 gün sonra mı?
Çok geçmiş olsun cnm. En zorlu zamanları atlatmışsın, bundan sonrası sabır işi. Herhalde benimkinin iyileşmesi uzun sürüyor çünkü burun ucumda hala şişlik hissediyorum. Bakalım 2 yılda tam oturur dedikleri bu herhalde, inşallah zamanla daha da güzel olucak