Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ayrıca beni sabırla cevapladığın için çoookk teşekkür ederim tatlımm... =) =)

Bi de ameliyattan sonra buz kompresi yaptılar mı, ve daha sonraları içerde kuruma olmaması için ne kullandın tatlım, ne kadar kullandın? =)

Tamponlari cikarmak icin gata ya mi gittin yoksa hastanede mi cikti? Bir de tampon varken kurudu mu ici?

Bi de ameliyattan sonra buz kompresi yaptılar mı, ve daha sonraları içerde kuruma olmaması için ne kullandın tatlım, ne kadar kullandın? =)

ameliyattan sonra yaptılar canım fazla şişliğin olmamsı için kuruluk için daha doğrusu tamponlar alındıktan sonra temizlik için okyanus suyunu önerdi serdar bey onu 3 haftada bitirdim tekrardan almadım istersen al dedi yada kulap çöpünü ıslatıp temizleyebilirsin dedi yaniburnun tıkalı oluyo genelde ama 3. 4.haftadan sonra falan açıldı yani rahat nefes alabildim artık bişey kullanmadm ondan sonrada canım

Tamponlari cikarmak icin gata ya mi gittin yoksa hastanede mi cikti? Bir de tampon varken kurudu mu ici?

ben gittiğim zaman gatadaydı orda çıkardı ama muayenesindede yapıyo canım tampon varken kuruma olmuyo canım çünkü kanaman oluyo serdar bey bez koydu burnumun ucunada kanla dolduk sıra değiştirdim tamponlar alındıktan sonra kanaman azalıyo su geliyo oda 1 2 haftadan sonra bitiyo

Şimdi nasıl diyorsun tatlım, iyi ki olmuşum diyor musun?? =)

mrb kızlar ben kan aldırırken bile fenalaşıyorum sizce burun amlytı olmam mantıklı mı

selam kızlar. tüm yazdıklarınızı okudum ama hala korkum ve heyecanım geçmedi :)

benim aslında büyük bi burnum var ama hiç ameliyat olmayı düşünmemiştim, manken miyim model miyim, estetik olup napıcam kafasında bi hatunum :)) ben çok sık grip olan bi insandım ve sık sık burnum tıkanırdı bu yüzden. sürekli doktorlardaydım ama hep dahiliyeye giderdim. içtiğim antibiyotiğin haddi hesabı yoktu. en son bundan bir ay önce hasta oldum yine ve bu sefer kbb'ye gittim. doktor dedi ki, senin burun kemiğin sola doğru eğri, devüasyon var ve burnunun iki kenarındaki kesecikler allerjik sebeplerle şişmiş. senin sık hasta oluşun, tıkanıklıklardan dolayı dışarı atılamayan mukus ve diğer akıntıların sürekli içine akması, ameliyat şart dedi. o günden beri bendeki endişeyi varın siz düşünün

doktor serdar öztürk benim erkek kardeşimin doktoru. bundan 3,5 ay önce oldu ameliyatını. onun da 2 kere burun kemiği kırılmıştı, o yüzden eğriydi ve günden güne ucu aşağı düşüyordu. o yüzden hem sağlık, hem estetik amaçlı ameliyatını oldu. çağ hastanesinde yapıldı. söylediğine göre, ameliyatın başından bugüne kadar, canının acıdığı tek an eline açtıkları damar yoluymuş :) hiçbir ağrısı sızısı olmadı, öyle ki her gün 3 kere alması gereken ağrı kesicilerini almayı unutuyodu :) ilk 3 gün tamponlardan dolayı tıkanıklık ve buna bağlı olarak nefes alma ve yemek yeme güçlüğü oldu ama bu 3 gün, kardeşimin ameliyatındaki sıkıntılı tek süreçti diyebilirim. sonrasında hiçbir problem yaşamadı. şişlikleri de bayağı indi, tanımayanlar hiç anlamıyor ama biz bildiğimiz için sanırım, iki gözünün ortasındaki kısım ve burun ucundaki şişlikleri farkedebiliyoruz. her gün 3 defa masajlarını aksatmadan yaptı, hala da yapıyor. son derece doğal bi burun, estetik olduğu kesinlikle belli değil.

şimdi ben de serdar beye ameliyat olmak istiyorum, ama bi takım problemlerim var. ilki, ben istanbuldayım. ailem ankarada, o yüzden kalacak yer falan sorun değil de, kontroller, dikiş ve atel alınması gibi, doktoru görmem gereken anlar bana çok sıkıntı yaratır mı? şehirdışından ameliyat olan tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum :)

ikincisi temmuzun 7'sinde düğünüm var. ocak sonu-şubat başı gibi ameliyat olmayı planlıyorum, o zamana kadar görüntüm düzelir mi? düğün fotolarımda şiş bi suratla poz vermek istemem

üçüncüsü, ben parfümerim, yani parfüm tasarlıyorum. işim burnumla yani. koku alma hissiniz azaldı mı, ya da ne kadar zamanda tam anlamıyla normale döndü? çünkü işin bu kısmı beni özellikle korkutuyor, ya eskisi gibi koku alamazsam... doktor beni bu konuda rahatlatmaya çalıştı ama yine de tecrübeli arkadaşlardan duymayı tercih ederim.

sonuncusu da, ameliyata psikolojik olarak hiç hazır değilim aslında... çok damdan düşer gibi oldu benimki, o yüzden korkuyorum. hem ameliyat, kesik, iğne, dikiş, narkoz ödümü koparıyo, hem de sonrası. ya kendimi sevmezsem? ya burnum çok güzel olsa bile bana yakışmazsa? ya burnum güzel olsa ve bana yakışsa bile, ben kendimi benimseyemez, aynada yabancılar ve kötü hissedersem? çok mu abartıyorum acaba (

uzun yazdım kusura bakmayın. umarım aklıma takılanlara cevaplar bulabilirim. herkese geçmiş olsun.

Miska;
En son söylediğiniz, yani psikolojik durum beni de düşündürmüyor değil, ama benim tanıdığım ve yaptıranların çoğu iyi ki yaptırmışım diyorlar, sadece Serdar hocanın hastaları değil, başka doktorlara ameliyat olanlar da aynı şekilde konuşuyor. Sanırım karar vermek en zoruydu, benim ameliyatım 19 ocakta, benim de büyyüüüükk ve kemerli burnum var... Her şeyden önce bana yakışacağına ve her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum... Umarım sizin için de her şey çok güzel ve dilediğiniz gibi olur... Bu arada şimdiden tebrikler düğün için... =)

Şimdi nasıl diyorsun tatlım, iyi ki olmuşum diyor musun?? =)

canım şuan tam istediğim gibi değil yani tabiki iyiki yaptırdım diyorum ama yakın ameliyat olduğum için burun ucum şiş biraz o yüzden ucu hafif kalkık duruyo kimi böle sevebilir ama ben biraz daha aşağıda olsun istiyorum serdar bey şişlik indiğinde ucu istediğin gibi olur eğer hala memnun kalmazsan içindeki dikişleri alırım istediğin gibi olur dedi ama ona rağmen burnum doğal görünüyo çok memnunum çok şükür:))

canım ben ankara dışından biri olarak sana anlatayım ama şunu söleyim çok abartmışsın:) ben sakaryadayım şuan ameliayt olalıda yaklaşık 2 ay olcak bende korkuyodum ameliyat olmaktan ama kaç senedir istediğim bişeydi bu benim öle çok büyük bi burnum yoktu kemerliydi ama bu yüzden kendime öz güvenim yoktu serdar beyle yüzyüze görüştükten sonra korkularım azaldı tabi yine heyecanlıydım
işin kötü yanı o gün dışarda burnu sarılı birisini gördüm meraktan sordum kime ameliyat olduğunu nasıl geçtiğini serdar beye ameliyat olmamıştı başka bi doktor yapmıştı ameliyatını 3. kez ameliyat olmak zorunda kaldığını söledi doktoru nerden buldu diye sordu bana birisi önermedi internetten araştırdım dedim onlara güvenme çoğu reklam dedi ondan sonra kendimi o kadar kötü hissetimki anlatamam vazgeçmeyide düşündüm sonra serdar beyle tekrar konuşmak istedim yani güvenmiştim ama içime bi kurt düşmüştü tekrardan konuşup bana belkide moral vermesini istedim muayenesine gittim serdar bey yoktu yardımcısını soru yağmuruna tuttum azda olsa rahatladım hastaneye gittim ordaki hemşireleride soru yağmuruna tuttum:) karamsarlığımı atmıştım üstümden serdar beylede konuşunca dahada rahatladım ama tabi heyecan gitmemişti sonuçta ilk defa ameliyat olcaktım narkoz falan korkutuyodu beni ama narkozu koldan verdiler ve ben nasıl kendimden geçtiğimi bile hatırlamıyorum uyandığımda hiç bi ağrım yoktu sadece kanamam vardı onun içinde hemşireler ilgilendiler yani canım narkozmuş ameliyatmış korkma hiç bişey hissetmiyosun öle riskli bi ameliyatta değil zaten
ameliyatın 3. gününde tampon çıkıyo ben 3 gün kaldım orda git gel sıkıntı olur diye ben çalışıyorum hafta sonuna denk getirmiştim ameliyattan 1 hafta sonra alçın çıkarılıp atel takılıyo atellede 2 hafta duruyosn ama serdar bey eğer gelip gitmen sıkıntı olursa kendinde çıkarabilirsin dedi yani sıcak suyla ıslandığında kendide düşer dedi ben atelle 2 hafta durduktan sonra sıcak suyla ıslattım ilkinde gevşedi 2i ıslatmamda kendi düştü ama masaj için gitmem gerekti yani ameliyat olduktan 3 hafta sonra masaja başlanıyo 1 ay sonrada tekrar kontrole çağırıyo seni bende o yüzden bu hafta sonu gitcem.Canım senin düğünün temmuzda benimki eylülde olcak inş. ama o zamana kadar burnun çoktan iyileşmiş olur zaten 6 ayda şişlik falan hiç bişey kalmıyo nefes konusunuda dert etme sakın ameliyattan 2. 3. hafta sonra burundan rahat nefes alabiliyosn yani eskisi gibi oluyosun morluklrın geçiyo şiş olarak iki göz arasında ve burun ucunda şişlik oluyo ama şuan benim sadece burun ucum şiş oda zamanla geçicek dedi doktor Yani kısacası canım hiç korkma korkulacak bişey yok aynaya baktığında değişik gelcek burnun ama iyiki yaptırmışım diceksin:)

kızlar bende bu ayın 17 sine ameliyat günümü aldım Serdar hocadan.Aslında başka bi doktordan 19 una almıştım ama son anda vazgeçip Serdar hocayı tercih ettim.İnşallah pişman olmam ve doğru bir tercih yapmışımdır. Benimki revizyon olacak, aslında revizyon olan arkadaşların resimlerini görme imkanımız olsa ne ii olurdu

serdar bey mi yapicak cnm ameliyatını? öyleyse ön görüşmede muayene ücreti alıyor mu? sen görüştüysen eğer izlenimlerini paylaşırmısın?

Kızlar bu konuyu açtığınız ii oldu bende burnumu ameliyat ettrdim başka doktorda serdar öztürkle düzeltmesi için görüştüm ancak fırsat yaratıp ameliyat olamadım. ön görüşme için herhangi bir ücret talep etmiyor çok anlayışlı biriydi

cnm Serdar bey görüşmeden ücret almıyor. ben cumartesi günü görüşmeye gittim çok yoğun olmasına rağmen tam 1 saat ayırdı bana kafamdaki bütün soruları cevapladı resimler gösterdi ilgili bi dr bi görüşmeye git istersen.

Tatlıımm benimki de 19'unda... Umarım her şey gönlünce olur, heyecanla beklicem senin haberini 2 gün sonra da ben giriceemmm... Ben hocama güveniyorum ve her şeyin iyi, gönlümüzce olacağına inanıyorum... =)

Teşekkür ederim cnm bende güveniyorum inşallah hayal kırıklığı yaşamayız ve istediğimiz gibi olur.Senin ilk ameliyatınmı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…