-
- Konu Sahibi EstetikEditor
peri boşver tasarımı. ben yakında ameliyat olacağım. revizyon hem de! hem de tasarımsız!!
gözüm kara :)
slm lar. bende serdar öztürk e karar kılmıstım ama tasarım yapmıyomus ole duydum ve vaz geçtim. ama yınede gonlum ondan yana
tasarım konusunda bilgisi olan warmı?
Kızlar ben 19 ocak saat 5'de ameliyat oluyoruuuuuummm... =D
Çok heyacanlandııımmmm... =)
slm lar. bende serdar öztürk e karar kılmıstım ama tasarım yapmıyomus ole duydum ve vaz geçtim. ama yınede gonlum ondan yana
tasarım konusunda bilgisi olan warmı?
hadi hayırlı olsun :)
canım bişey sorcam ben serdar beye ameliyat olalı bir buçuk ay oluyo çok şükür güzel bi burun yaptı bana ama burun ucum biraz kalkık duruyo serdar beyle görüştüm belli bi zaman sonra burun ucu şişliğin inince oda inecektir dedi yada kontrole geldiğinde içindeki dikişi alırız istediğin gibi olur dedi seninde kalkıkmıydı ne zaman sonra burun ucu şişliğin indi
evet kalkıktı ve hatta hala kalkık. şişlikler inince kalkıklığı azalıyo. şu an hala burun ucunu tam hissetmiyorum en çok şişlik orda var. ama ben memnunum kalkıklığından beni pek rahatsı etmiyo. dikişlerimi 1.5 ay sonra alacağını söylemişti. ama hala almadı canım
En son gittiğimde, ki Aralık 7 felandı sanırım, 5 di ama yeni yıldan sonra artacaktı, günü aldık ama 16'sında tahliller için gidicem o zaman kesinleşicek fiyat tatlım...
Anlatabilir misiniz bana çıktıktan sonra neler oluyor kızlar? =)
Büyük ve kemerli bi burnum var belirtiyim... =)
evet canım fiyat artıcaktı sana tahlilmi dediler aslında serdar bey bana ameliyat günü erken orda ol tahlil falan yapılır demişti ama kan falan vermedm hiç ameliyattan önce damar yolum açıldı o kadar ben akşam 6.30 dan sonra ameliyata girdim narkozu verdiler nasıl kendimden geçtim hiç hatırlamıyorum hatta dedim hani bişey olmadı diye sonra içimin yandığını hissetim tak gitmişim onlarda alsana bişey demişlerdirgece hastanede kaldım tabi uyumadm ağızdan nefes alıyodm onu geçtim kanamam falan oluyodu hemşire git gel yapıyodu sargı bezlerini değiştiriyodu bide tabi oturur gibi sırt üstü yatıyodm ama hiç ağrım olmadı çok şükür yani ilk 2 3 gün sıkıntı çekersin sonra kanama azalmaya başlıyo ama tamponun 3. gün çıkar ama yine tam nefes alamzsn 2 3 hafta sonra rahat nefes almaya başlarsın bu arada benim burnumda kemer vardı büyüktü ama o kadar büyük değildi bide burun deliğim daraltıldı
Benim de burun deliklerim küçültülecekmiş tatlım, peki dikişler nasıl oluyor, görünmesin diye kapatıcı felan kullandın mı hiç, evetse ne kullandın, bi de ameliyatın ne kadar sürmüş?? =)
Ne çok sordum di mi?? =D
yok canım sorcan tabi:) dikişler için kapatıcı falan kullanmıyorum beni rahatsız etmiyo burnun yan tarafında sanki çizik gibi duruyo ip yok yani ip iç tarafta var oda görnmüyo zaten ameliyatada akşam 6.45 gibi girmiştim kendime geldiğimde 10u geçmişti ama 9dan sonra odama getirmişler yani 1 saat sonra kendime geldim yani 2 saat kadar sürdü
Uyandırma odasında uyanana kadar tutmuyorlar mıymıııışş yani?? =)
Peki senin yüzünde çok morarma oldu mu? Olduysa ne kadar zamanda geçti? Hangi gün ameliyat oldun ve tamponun hangi gün alındı? Bi de ne tip tampon kullanmış hoca sende??
Ve damar yolunu nereden açmışlardı senin, ve ne zaman çıkarmışlardı?
Sen bana soru için vize verince, biraz abarttım sanırım... =)
sor canım ameliyat sonuçta insan merak ediyo sırasıyla cevap veriyorum :))) ameliyatdan sonra odama almışlar aşağı yukarı 1 saat sonra kendime geldim yani onlar uyandırdı o uyanma anı çok garip kendime gelememiştm yani uykudan gözümü açamıydm sonrada uyuyamıyosn tabi ağrın olduğundan değil kanaman oluyo dike yakın bi oturuşun oluyo morarma tabi oluyo ama çok değil benim sağ göz kapağım nerdeyse tamamı siyah şeklindeydi diğeri o kadar değil göz altlarımdada vardı ama çok değil şişlikde oluyo tabi ama aşırı bi şişliğim yoktu ilk haftadan sonra azaldı 2. haftadan sonra geçti ben 18 kasım cuma akşamı oldum pazarteside tamponlarım alındı tamponunda tipini görmedimde sormadmda:) ama çıkarırken hiç acın olmuyo gıdıklanıyosn sadece çektikçe çekiyo tuhaf bişey ama görmedim hiç. sağ kolumdan açtılar hani kan alınan yer varya ordan açtılar narkozuda ordan verdi doktor çıkarmayıda hastaneden taburcu olcağında çıkarıyolar başka varmı merak ettiğin tatlım:)