Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar bende Serdar'a beye burun estetiği olacam, ama çok korkuyorum, birde doktor bey sadece üç foçtoğraf çekti sizde de mi sadece üç fotoğraf çekmişti

arkadaşlar bende Serdar'a beye burun estetiği olacam, ama çok korkuyorum, birde doktor bey sadece üç foçtoğraf çekti sizde de mi sadece üç fotoğraf çekmişti

canım tam hatırlamıyorum ama 3 veya 4 tür yani. fotografa baglı kalma, tasarım da yapmıyor. önemlı olan amelıyat sırasında önundekı canlı burnu iyi yapması:) korkacak bir şey yok, pozitif olmaya çalış. gecmış olsun.

sen fark etmesen de elmacık yanakların şiştir bence, ben de fark edemıyordum ama yakınlarım yanaklarımda bile şişlik oldugunu soyluyordu. okyanus suyu ben 3 kutu devırdım:) bana doktor sanırım ıkıncı aydakı kontrolumde artık kulanmana gerek yok demıstı ben sorunca, ama ben yenı şişeyi almış bulunmustum ve burnum hala tıkalıydı kuruyordu, o yuzden kullandım ben, zararını da görmedım, senın daha çok erken, kullanmaya devam edebılırsın.

yarın gidince sorcam devam etsem iyi olcak zaten pek nefes alamıyorum kullanmam gerek sanırım teşekkürler:)

bende yakın oldum ameliyat canım resim 3 yada 4 tane çekmişti sanırım korkulcak bişey yok bende korkuydm ama işini gerçekten iyi yapıyo ve hiç olumsz bişey duymadm hakkında ne zaman olmayı düşünysn

Bu hafta olacağım, ama çok korkuyorum, uykularıma girmeye başladı, şehir dışından geleceğim, kızlar çok uzun süre nefes alamıyor musunuz, ben en çok ondan korkuyorum, çünkü girip olunca bile çok kötü oluyorum, düşünün şimdi ameliyat olacağım,

Bu hafta olacağım, ama çok korkuyorum, uykularıma girmeye başladı, şehir dışından geleceğim, kızlar çok uzun süre nefes alamıyor musunuz, ben en çok ondan korkuyorum, çünkü girip olunca bile çok kötü oluyorum, düşünün şimdi ameliyat olacağım,

canım korkulacak bır şey yok ınankı. stres doğal tabı kı ama korkma boşa, burnundan bir süre nefes alamasan da agzından alıyorsun sonucta. 3. gün tampon cıkınca rahatlıyorsun, bazen tıkanıyor bazen açılıyor burnun, ama sonunda saglıklı bır nefese kavuşuyorsun. sımdıden gecmıs olsun.

Ben Serdar Beye ameliyat olalı 3 ay oldu.ameliyat,genel aneztesi ve kapalı teknikle yapılıyor.benim ameliyat ve sonraki sürecim çok rahat geçti.ağrım sızım yok denecek kadar azdı.sadece tamponlardan dolayı ilk 3 gün birazcık nefes sıkıntısı oluyor ama o da çok önemli değil bence..burnumdan çok memnunum,çok doğal ve düzgün oldu.hiçkimse de estetik olduğumu anlamıyor.tabi hala ödemlerim var az da olsa,zaten serdar bey de ödemlerin anca 6 aya kadar geçeceğini söyledi.ayrıca çok iyi nefes alabiliyorum.Doktor konusunda karar verememiş olan arkadaşlara doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum.doktora güvenmek çok önemli..Serdar Bey,kendine güvenen,güven veren,çok ilgili,içten,söylediği her şeyin arkasında durabilen çok sempatik biri..iyiki de kendisini tercih etmişim.arkadaşlar eğer sormak istediğiniz sorular olursa çekinmeyin,karar verme aşaması çok zor biliyorum o yüzden de seve seve yardımcı olurum..

canım bende yakın oldum senin gibi şehir dışından gittim benimde korkularım oldu senin gibi netten araştırdım hiç olumsuz bişey duymadım hakkında telde konuşuncada konuşmaları çok güven verdi yüz yüze görşmeye karar verdim görüşmeden sonra hiç bi soru işareti kalmadı kafamda tabi ameliyat öncesi korkum vardı saolsn serdar bey yatıştırdı beni bide anestezi doktoru var oda komik bi insan narkozu verirken sana kesin şunu der şimdi sana FENERBAHÇE kokteyli veriyorum :))))))hiç bişey hatırlamıyosn zaten hiç korkma ameliyat sonrası ağrım sızımda olmadı çok şükür tek sıkıntı burnundan nefes alamaman ağzından alınca yemek yerken zor oluyo sabah kalktığın zamanda ağzın boğazın kuruyo oda olcak sonuçta ameliyat bu tamponların 3. gün alınır ama yine nefes tam alamazsın benim 3. haftam oldu yeni yeni nefes alıyorum burnumdan ama ağzımdanda alıyorum alışkanlık galiba:) ama eskisi gibi kurumuyo bide zorlandığım sırt üstü yatmak yani ben normalde hiç yatamam o yüzden uyuyamadm tam serdar bey yanda yatabilirsin dedi ama ben yine tam yan yatmıyorum bişey olur diye. kızın biri yazmıştı yan yatmaktan burnumda kayma oldu diye dün dedim güldü bişey olmaz dedi ama yinede yan yatmak istemiyorum:)))

Ben Serdar Beye ameliyat olalı 3 ay oldu.ameliyat,genel aneztesi ve kapalı teknikle yapılıyor.benim ameliyat ve sonraki sürecim çok rahat geçti.ağrım sızım yok denecek kadar azdı.sadece tamponlardan dolayı ilk 3 gün birazcık nefes sıkıntısı oluyor ama o da çok önemli değil bence..burnumdan çok memnunum,çok doğal ve düzgün oldu.hiçkimse de estetik olduğumu anlamıyor.tabi hala ödemlerim var az da olsa,zaten serdar bey de ödemlerin anca 6 aya kadar geçeceğini söyledi.ayrıca çok iyi nefes alabiliyorum.Doktor konusunda karar verememiş olan arkadaşlara doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum.doktora güvenmek çok önemli..Serdar Bey,kendine güvenen,güven veren,çok ilgili,içten,söylediği her şeyin arkasında durabilen çok sempatik biri..iyiki de kendisini tercih etmişim.arkadaşlar eğer sormak istediğiniz sorular olursa çekinmeyin,karar verme aşaması çok zor biliyorum o yüzden de seve seve yardımcı olurum..

özlemcim geçmiş olsun bişey sorcam masajı ne kadar sürede yaptın faydasını gördnmü şimdi nasıl burnun memnunmusun ucu falan indimi

korkacak hiç bir şey yok, sonra o kadar rahatlıyorsun ki bugüne kadar neden ertelemişim diyorsun :) hem görüntü olarak hem de nefes alma konusunda çok güzel değişimler oluyor. şimdiden geçmiş olsun.

çok sağolun arkadaşlar ,işallah sizin dediğiniz gibi geçer, zaten benim burnumda sadece kemer problemi var, burnumun ucuyla oynamayacağını,burnumun kalkık olduğunu söyledi doktor bey, bakalım, işallah en güzel şekilde atlatırım bu ameliyatı

çok sağolun arkadaşlar ,işallah sizin dediğiniz gibi geçer, zaten benim burnumda sadece kemer problemi var, burnumun ucuyla oynamayacağını,burnumun kalkık olduğunu söyledi doktor bey, bakalım, işallah en güzel şekilde atlatırım bu ameliyatı

inş. canım benimde aynı problem vardı ama çok sorunlularda bile başarılı en önemliside doğal olması için rahat olsun ameliyattanda korkma hiç aneztesi doktoru sana kokteyl vercek zaten ilaç gibi gelir:))))

özlemcim geçmiş olsun bişey sorcam masajı ne kadar sürede yaptın faydasını gördnmü şimdi nasıl burnun memnunmusun ucu falan indimi

bana sormamışsın ama ben de cevaplayayım:p ben 6 ay kadar yapacakmışım masajı, eskı burnum büyük oldugu için. burun ucumda şişlik varmış bıraz hala, 3,5 ay oldu olalı, burun kalkıklıgımdan memnunum, ınş. inmez.

Teşekkür ederim zuhalcim sana da çok geçmiş olsun.kusura bakma anca girme fırsatım oldu.3 ay oldu yapıyorum,masajların çok faydasını gördüm ama bu aralar pek düzenli bi şekilde yapamadım.bende 6 aya kadar yapıcam,uç kısımlarında hala ödemlerim var çünkü.bu hafta içi serdar beye kontrole gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek.burun içinde de bi dikişim var,3 aydan sonra alırız demişti.burun ucum ilk zamanlara göre birazcık indi ama memnunum kalkıklığından.ya söyle bi sorun oldu sadece burnumun ucuna doğru ufak bi tümsek oluşmuştu,deri birikmesinden kaynaklandığını söyledi serdar bey.zamanla eriyecekmiş,yani 6 aya kadar gördüğün herşey geçecek dedi.doğru masaj yapmak bunların kaybolmasına yardımcı oluyor.bu arada eger merak ediyosan faceden ''Ozlem Alper'' ekleyebilirsin.en yeni resimlerimi ve eski resimlerimi de görebilirsin.ayrıca faceden sorularını daha kısa sürede de yanıtlayabilirim.

Teşekkür ederim zuhalcim sana da çok geçmiş olsun.kusura bakma anca girme fırsatım oldu.3 ay oldu yapıyorum,masajların çok faydasını gördüm ama bu aralar pek düzenli bi şekilde yapamadım.bende 6 aya kadar yapıcam,uç kısımlarında hala ödemlerim var çünkü.bu hafta içi serdar beye kontrole gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek.burun içinde de bi dikişim var,3 aydan sonra alırız demişti.burun ucum ilk zamanlara göre birazcık indi ama memnunum kalkıklığından.ya söyle bi sorun oldu sadece burnumun ucuna doğru ufak bi tümsek oluşmuştu,deri birikmesinden kaynaklandığını söyledi serdar bey.zamanla eriyecekmiş,yani 6 aya kadar gördüğün herşey geçecek dedi.doğru masaj yapmak bunların kaybolmasına yardımcı oluyor.bu arada eger merak ediyosan faceden ''Ozlem Alper'' ekleyebilirsin.en yeni resimlerimi ve eski resimlerimi de görebilirsin.ayrıca faceden sorularını daha kısa sürede de yanıtlayabilirim.

tamam tatlım eklicem bana 3 hafta sonra 1 ay sonra gel dedi o zamana kadar yapcam benim o kadar sorunlu değildi hayırlısı en zor günleri atlattık ya:)))

bana sormamışsın ama ben de cevaplayayım:p ben 6 ay kadar yapacakmışım masajı, eskı burnum büyük oldugu için. burun ucumda şişlik varmış bıraz hala, 3,5 ay oldu olalı, burun kalkıklıgımdan memnunum, ınş. inmez.

hmm ben 1 ay kadar yapcam bana o zaman gel dedi sabah akşam yapmaya başladım düzenli yap aksatma dedi masaj önemli hayırlısı tatlım

bu arada özlemcim faceye yazdım seni bi sürü kişi çıktı beni ekle istersen benden fazla türemedi:))) zülal balcı diye yaz çiçeklerin arasında gör beni:))))

tamam zülalcim gördüm seni çiçeklerin arasında :)) hemen ekliyorum.masajlar cok önemli canım,mutlaka düzenli yapmaya calış.ilk zamanlar masaj yaparken birazcık canın acıyabilir belki ama geçiyo hepsi,hızla düzeliyosun.ödemlerin geçtikçe de daha mutlu oluyosun :)

X