Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çok saol aslıcım ya içimi ferahlattın şuan benimde öle tabi insanın ister istemez moralini bozuyo bide işe gidip geliyorum kimseye bu halde görünmek istemiyorum burnun soyulduğunu biri demişti bana daha iyi o zaman demek normal bunlar o zaman zamana bırakıcaz:)

inş. ya şuan atelim duruyo 2 hafta oldu ameliyatımı olalı bundan sonra suya değdir dedi sıcak suda gevşer kendi düşer dedi seninkini serdar beymi aldı

evet serdar bey almıştı benimkini. yıkanırken biraz dikkat ettim ben ıslanıyodu ama yine de biraz dikkatli yıkandım, düşmedi atel. 2 hafta olduysa alması lazım ateli neden hala tutuyoki acaba :S

Serdar beyin hastası olmak süper bir şey. kızlar eğer Serdar beye ameliyat olduysanız ve hala aklınızda soru işaretleri varsa gidip mutlaka kendisi ile görüşün derim. bana kendisi çok yardımcı oldu. iyi ki ona ameliyat olmuşum.

senin aklında ne gibi soru işaretleri vardı ki cnm ?

senin aklında ne gibi soru işaretleri vardı ki cnm ?

canım burun üzerinde kıkırkdaklar vardı bende. şişlikler inince daha belirgin olmuşlardı. interneten okuduğum kadarıyla kıkırdak doku bırakılması gerekiyordu burunda. ama benimki dışardan çok belli oluyordu çünkü cildim çok inceydi. burnumun şeklini çok beğeniyordum ama bu kıkırdaklara canımı sıkıyordum. çevremden de bir kaç kişi burası neden böyle duruyor felan gibisinden sorular soruyorlardı. Serdar beye son kontrole gisişimde burun içinde iki dokunun bi birine yapışık kladığını bunun da nefes almamı biraz engellediğini bunu açabileceğini, kıkrıkdakalrı da törpüleyebileceğini söyledi. ve bu işlemleri yaptı. şimdi atel var burnumda. Atel çıktığında umarım istediğim görüntüye ulaşırım. burun içindeki nefes alma oranım ise arttı.
Forumdan takip ettiğim kadarı ile sen de Serdar beye ameliyat oldun. nasılsın şimdi, görüntünden ve nefes alıp vermenden memnun musun ? Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…