-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.021
kızlar yenı fotograflarımı koydum
ama cok şiş hala
Canım tesekkurler cevap icin. Ben 1. ay sonunda aldırsam mı diye dusundum ama sonra da korktum burnum duserse diye..ben de aldırmıycam bir sure.
cumartesi günü ameliyatım var ..biraz heyecan biraz korku bastırdı beniburun deliklerimde küçültme yapılıcam sanırım arkadaslar dikişlerin iyileşme süresi nasıl oluyor bide esktra bir agrı yada acı söz konusumu ? biraz bilgi verebilirmisiniz ?
Canım nasılsın? O gun sagsalim vardınız mı diye mesaj atıcaktım ama kac gundur bilgsayara birsey oldu, yazamadım cok uzuldum. Esin ne dedi, begendi mi burnunu? Ne buyuk tesaduf oldu o gun karsılasmamızBen senin onceki burnunu bilmedigim icin yeni burnun o kadar dogal geldi ki bana, bilmesem senin kendi burnun zannederdim. Ve gercekten burnun ve yuzun cok iyi durumda masallah, 1 aya kalmaz cok guzel olur burnun son sekliyle...Cok sıcak ve tatlı biriymissin, iyi ki karsılastık
cumartesi günü ameliyatım var ..biraz heyecan biraz korku bastırdı beniburun deliklerimde küçültme yapılıcam sanırım arkadaslar dikişlerin iyileşme süresi nasıl oluyor bide esktra bir agrı yada acı söz konusumu ? biraz bilgi verebilirmisiniz ?
canım heyecanlanaman normal ama korkulacak birşey yok hiçbirşeyin farkında olmuyorsun merak etme. İçteki dikişler eriyen dikiş oluyor burun ucundaki kalıcı birtek. Daraltma dikişlerini ben bilemiyorum. Dikişlerle ilgili ağrın sızın olmaz bence ameliyattan sonraki ilk 2 gün ağrın olursa oluır onda da basit bir ağrı kesici yetiyor ki hiç ağrısı olmayan da var. İçini ferah tut,ilk 3 günü atlat tamponların çıksın çok rahatlıcaksın emin ol :)
canım heyecanlanaman normal ama korkulacak birşey yok hiçbirşeyin farkında olmuyorsun merak etme. İçteki dikişler eriyen dikiş oluyor burun ucundaki kalıcı birtek. Daraltma dikişlerini ben bilemiyorum. Dikişlerle ilgili ağrın sızın olmaz bence ameliyattan sonraki ilk 2 gün ağrın olursa oluır onda da basit bir ağrı kesici yetiyor ki hiç ağrısı olmayan da var. İçini ferah tut,ilk 3 günü atlat tamponların çıksın çok rahatlıcaksın emin ol :)
maya canım benımde burun delıklerımde kucultme yapıldı resımlerıme bakabılırsın burun delıklerındekı dıkışlerle ılgılı hıc bır sıkıntı olmuyor agrıda olmuyor kesıldıgını hıssetmıyorsun bıle sorun ıcerdekı dıkışlerı hıssedıyorsun. 2 hafta sonra dusmeye baslıyorbır sorun olmuyor.benım hala dıkıslerımın cogu duruyor. ama agrı sızı hıcbır sıkıntım yok canım hıc heyecan yapma sakın ve dert etme burun delıklerını. umarım sende ıyı bır sekılde atlatacaksın bu surecı ama sabırrrrrrrr
canım senn dikiş izi felan 16. Gün olmasına rağmen gayet başarılı tampon çok rahatsız etmişmiydi peki
sabııır evet dua edin olur mu :)
sadbuttrue canım nasılsın sıslıklerın ne durumda benımde atelım cıktı ama cok şişim var masaja hemen baslıyormuyuz 1 hafta beklıyormuyduk ?
iyiyim canım sen nasılsın ? valla şişlikler var hala ilk başlarda hızlı iniyor sonra yavaşlıyor diyorlardı doğruymuş inmesi azaldı şimdi ama hala var..ben 3.haftamda başlamıştım doktor öyle söylemişti sana ne dedi?
masajları kesinlikle aksatmayın arkadaşlar. Eğer bir seansını bile canınız yapmak istemezse burada çıkıntıdan şikayet edenlerin yorumları gelsin aklınıza. Yaşayarak öğrenmek zorunda kalmayın...
ben sıkılsam da yapıyorum mutlaka,ama şişliklerimin inmesi yavaşladı canımı sıkıyor bazen...canım sen aksatmış mıydın ki masajlarını öyle dedin ? bir de tekrar başladığından beri ne durumda çıkıntın ?
kızlar vocabularie akçaa tec bayan polis yosun zuhall maela janez sadbuttrue ve ismi aklama gelmeyen şekerlerimmm nasılsınız ben aslında nie girmedim çünkü hem burnumdan dolayı daha doğrusu burun deliklirimden hemde sevdiğimi uzaklara askere gönderdim ne zormuş ya şuan üzgünüm ve işillah geçsin istiyorum albümümü özel nedenlerden kaldırmak zorunda kaldım malesef ama sizin yorumlarınıza ayrı ayrı mutlu oldum şimdi yine burun deliklerimbüyük die dert eiyorum serdar hocaya söyledim sanırım 4 ay sonra ufak bir müdahale yapıcak ama hep benim kuruntum yoksa hocm burnumu harika yaptı izin alıp resim eklesem sizinde yorumlarınnızı merek ediyorum hepinizi çok seviyorum öpüyorum
kızlar vocabularie akçaa tec bayan polis yosun zuhall maela janez sadbuttrue ve ismi aklama gelmeyen şekerlerimmm nasılsınız ben aslında nie girmedim çünkü hem burnumdan dolayı daha doğrusu burun deliklirimden hemde sevdiğimi uzaklara askere gönderdim ne zormuş ya şuan üzgünüm ve işillah geçsin istiyorum albümümü özel nedenlerden kaldırmak zorunda kaldım malesef ama sizin yorumlarınıza ayrı ayrı mutlu oldum şimdi yine burun deliklerimbüyük die dert eiyorum serdar hocaya söyledim sanırım 4 ay sonra ufak bir müdahale yapıcak ama hep benim kuruntum yoksa hocm burnumu harika yaptı izin alıp resim eklesem sizinde yorumlarınnızı merek ediyorum hepinizi çok seviyorum öpüyorum
evet canım aksattığım oldu. Özellikle akşam yatmadan ya hiç yapmıyordum sabah çok yaparım diye ya da sayılarını az yapıyordum. 6ay geçtikten sonra düzenli yaptım ama pek bir fayda olmadı bence. duruyo çıkıntı. Bi bakıyorum gitmiş gibi bi bakıyorum yine var. geçmeyecek sanırım...
Arkadaslar,
Serdar Ozturkun amaliyat ucreti nekadar?????