-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.001
bu arada ben estee lauderın yaglı cıltler ıcın tonıgını aldım cok memnunum. cok asırı yaglanıyor cıldım amelıyattan sonra.
burdan takip ettiğim kadarıyla serdar bey başarılı bir cerrah ben de revizyon olcam kısmetse kararsızım fotografları nerden görebilirim
burdan takip ettiğim kadarıyla serdar bey başarılı bir cerrah ben de revizyon olcam kısmetse kararsızım fotografları nerden görebilirim
serdar hoca revizyondada bir numara. yaptıgı amelıyatların resımlerını gordum cok guzel iş cıkarmış gercekten
sadbuttrue vocabularie ikinizede teşekkür ederim arkadaslık isteğimi kabul ettiğiniz için kafam çok karışık ama sizin fotolar bana çok yardımcı oldu ikizininde burnu güzel olmuş MAŞALLAH:)) serdar bey hep aynı tarz yapmıyomuş bunu anladım yüze giden en güzel şekilde yapıyomuş bunu anladım bide önemli nokta önden görünüşte düzgün genelde yandan tüm estikli burunlar güzel görünür önemli olan önde asimetri yamukluk olmaması sizin burunlarını beğendim inşALLAH yaza benimde istediğim gibi olacak burnum tekrar teşekkürler...
bayanpolis sana da arkadaşlık teklifi yolladım hepinize çok teşekkürler
Vocabulaire,sen burnun dusmemesi icin konulan dikisi ne zaman aldırdın? Onuilk bir ay sonunda veya daha sonra aldırmanın farkı nedir?
ÇArşambaya görüşme için randevu aldım umarım uygun görür burun ucu için estetiği çünkü tam ameliyat olmak istemiyorum bakalım :)
benim gibiiii, genel anesteziden korkuyorumburnumun ucu yapilsa guzel bisey çikar diye dusunuyorum bakicaz artik... gorusmeden sonra buraya yazarsan sevinirim
kizlar ya yine kafam çok karisik :)) ne karmakarisik bir kizsin diceksiniz :) yaz için bir suruuuuu planim var, 3. memleketime ugramak istiyorum, bir dugun daha var, belki bir Tr turu bile yapabilirim birde Tr yazin çok sicak oluyor ameliyat için pek uygun deil vs vs derken ya vaktim olmazsa? ya yine olmazsa?( ben en iyisi ilk baharda alayim valizimi geleyim (el bagaji ama :)) )
kararsız arkadaşım,ben senin fotorafını gördüm güzel bir yüzün var ve burnun çok sırıtmıyor aslında,sağlık sorunun yoksa yaptırmayabilirsin,ama olaki yaptırırsan çok düşünmeden ve araştırmadan araştırdıkça konuyu beyninde çok büyütürsün bence stres yapmaya hiç gerek yok, dediğin gibi el bagajını eline alıp atla uçağa gel 10 günlük bir süreç kurtulur rahatlarsın tabiki baharda yaptırmak daha iyi oluyor yazın biraz sıcaklar sıkıyor ben mayısta olmuştum ve çok rahat geçirdim o dönemi....
aradaki fark nedir bilmiyorum ama Serdar bey kısa sürede almıyor onu. bir sonraki geldiğinde diyerek 1 yıl bekletti dikişi:) Tabi son 3 ay ben gitmedim aldırmaya. 1.yıl kontrole gittiğimde aldırdım. Alırken burnun iyice sağlamlaşmıştır demişti belki böle bir fark olabilir bilmiyorum.
kızlar slm uzun zamandır giremedim işe geri döndüm buyüzden görevim vardı çok yoğundum o yüzden hiiç giremedim.ben süreci anlatmaya devam edim ama benm atelm geçe hafta alındı burnum cok şişti oyüzden 2 gün bantlı giitm işe bantı bi çıkardım burnum yamuk çok üzüldüm hemen serdar beyi aradım endişelenme dedi sağa yatık duruyo sol tarfında ödemlerin çoktur dedi geçecek dedi.bekleyim dedm ama bu sürede masajda yaptım 3 güne kalmaz dedği gibi oldu geçti ama sanırm hala var o yamukluk şişlikler geçtikce burun dedlklerim düzelmeye basladı çünkü burnumun bi dedliği büyük biri küçük gibiydi.geçecek sabır diyorm ben.yalnız benm sıkntım simdi diğer arkadslarında paylastığı çıkıntı.burun kemerliydi benm.kemer gitti ama şişlikler indikce sanki kemik belirginlesmeye basladı bunun için size soraym dedim masajla gecermi o kemik gibi çıkıntı.can sıkıcı bşy çünkü...
canım sorma izinden döner dönmez göreve gittim.oyüzden hiç fırsatm olmadı.o yamukluğu görünce cok endişelendim hemen ardm çünkü arkadslarmda farketmişler sölediler.şimdi geçti ama çıkıntıda geçse herşey daha güzel olacak.akcaa merak etmistim seni nerelerdesin diye...masajın etkisi cok olumlu oldu bende, simdi halen tumsekler var ama gecsin diye bekliyorum. Bende de var gibi ama sanki sislik gibi o yuzden simdiden acele edip kafana takma bakalım nolcak. Cok sabır gerektiriyormus burun ameliyatı. Bu arada benim de sag taraf dahainik sola dogru...sislik dedi serdar bey