- 6 Eylül 2011
- 291
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.981
Kizlarrrrr nasilsiniz???? umarim hepiniz iyisinizdir, son zamanlar kosturmaktan sizleri okuyamiyorum, 2.memlekete dondum... Bu arada ameliyat sonrasi sureç çok zor olsa gerek ya inanirmisiniz 3 ben aldirdim (2si yuzumde) doktor 10 gun boyunca pansuman sonra dikislerini aliriz dedi 3gun pansuman yaptim 5.gun de dikisleri aldirdim ! çildirdim resmen napim yuzumde iki bant yuzumu yikayamiyorum istedigim gibi banyo yapamiyorum... bu sureçi sabirli bir sekilde geçiren tum arkadaslara bravo demeden geçemicem... ben saçlarimi falan yolarim heralde :))) opuldunuzzzzz guzeller
Canım ben de 3 gibi çıktım demekki bi yarım saat daha geç olsaydı randevum karşılaşacaktık :)
canım kontrole gideceğini bilseydim sana uydururdum saatimi,seni canlı görmeyi çok isterdim, merak ettim son halini aslında...
Bayanpolis : çoookkk geçmis olsun, bence guzel bir burnu çoookkktannn hakketmistin umarim diledigin gibi olur.
Sadbuttrue, vocabulaire : valizim bulundu ama tatilimin 4 gunu resmen zehir oldu, simdi tazminat isticem tabi ki, hala aklima geldikçe sinirlerim bozuluyor, valiz Paris'te kalmis uçaga verilmemis bile ! bu arada olur da basiniza gelirse ki umarim gelmez hergun arayin ancak ararsaniz ciddi anlamda ilgileniyorlar... Burnum da yaza kaldi ama olsun napim her iste bir hayir vardir en azindan yazin daha çok vaktim var hiçbiseyim aceleye gelmez, zaten burnumla da barisik biriyim gunluk yasamimi etkilemiyor, acelem yok aslinda... sizin resimleri gorunce sabirsizlaniyorum biraz o kadar :))
Bayanpolis : çoookkk geçmis olsun, bence guzel bir burnu çoookkktannn hakketmistin umarim diledigin gibi olur.
Sadbuttrue, vocabulaire : valizim bulundu ama tatilimin 4 gunu resmen zehir oldu, simdi tazminat isticem tabi ki, hala aklima geldikçe sinirlerim bozuluyor, valiz Paris'te kalmis uçaga verilmemis bile ! bu arada olur da basiniza gelirse ki umarim gelmez hergun arayin ancak ararsaniz ciddi anlamda ilgileniyorlar... Burnum da yaza kaldi ama olsun napim her iste bir hayir vardir en azindan yazin daha çok vaktim var hiçbiseyim aceleye gelmez, zaten burnumla da barisik biriyim gunluk yasamimi etkilemiyor, acelem yok aslinda... sizin resimleri gorunce sabirsizlaniyorum biraz o kadar :))
Bayanpolis cok sevindim bu kadar kisa surede iyi olmana, 6. gunde beni gorsen korkup kacardin :)) Masallah diyelim, cok sevindim morluk ve sisliklerin olmamasina. Benim 16. gunum, morluklarimin gecmesine az kaldi, sislikler de yavas yavas iniyor bakalim. Sevgiler.
Bayanpolis cok sevindim bu kadar kisa surede iyi olmana, 6. gunde beni gorsen korkup kacardin :)) Masallah diyelim, cok sevindim morluk ve sisliklerin olmamasina. Benim 16. gunum, morluklarimin gecmesine az kaldi, sislikler de yavas yavas iniyor bakalim. Sevgiler.
sanırım aranızdan biriyle muaynanede karşılaştık ama hanginiz olduğunu bilmiyorum :)
canım dısarda sıs yok ama ıcerıyı sorma c.tesı atel takıldı serdar hocam odemlerı ındırdı en zor asamam buydu sımdıye kadar o kadar cok odem oluşmuşkı en agrılı ıslemdı. ama benım sucum hıc su ıcemıyorum:26: yalnız su burun temızleme ısı zor. ne zamana kadar yapacagız acaba. bırde kremı nekadar sure suruyorsunuz
Canim gecmis olsun tekrar, bundan sonra cok acili bir islem yok zaten. Bana yeniden deniz suyu almana gerek yok, normal suyla kulak cubugu kullanabilirsin dedi. Ama kremi bir ay daha kullan dedi..ben atel varken gunde 3-4 kere krem suruyordum, simdi sadece sabah ve daha cok aksam yatmadan suruyorum...krem icini nemlendiriyor iyi geliyor yoksa cok gergin gibi hissediyorum burnumu. Ya ben normalde de cok su icerim ama odemler onla da tam ilgili mi bilmiyorum...o kadar su istim bana misin demedi sislikler :) ben bu hafta gidicem kontrole masaji ogrenmek icin...
burdan takip ettiğim kadarıyla serdar bey başarılı bir cerrah ben de revizyon olcam kısmetse kararsızım fotografları nerden görebilirim
burdan takip ettiğim kadarıyla serdar bey başarılı bir cerrah ben de revizyon olcam kısmetse kararsızım fotografları nerden görebilirim
tesekkurler janez ciğim. bende aynen gergın hıssedıyorum burnumu kuruyunca. gunluk rutın hayatımıza nezaman donebılıyoruz acaba. şu ev işlerıne filan. duramıyorum artık. 10.gunum.
Cani atelin ciktigi gun ben normal hayata yavas yavas donmeye basladim ama kendimi yorunca sanki daha cok sisiyor burnum ve yanaklarim...yani zaten benim cok yavas iniyor sislikler...ama Bence 15. gunden sonra donmeye baslarsin. Biraz daha sabret. Bu arada ben hayatimda kullanmadigim kadar kapatici ve fondoten suruyorum...Ama iki gozumun altindaki mor halkalar bana misin demiyor! :) Cildim bir garip oldu. En kisa zamanda eski haline donsun diye bekliyorum. Bir de Bioderma'nin Arnica kremi varmis onu siparis ettim bakalim bir faydasi olcak mi...Offf...
canım senınde burun delıklerınde kucultme oldumu ben sımdıden cok memnunum dıkışlerım hala duşmedi. temızlıkte cok zorlanıyorum sen nezaman amelıyat oldun canım