Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

PYNSTSLA canım benim güzel dileklerin için teşekürler rabbim heresi kavuştursun sağsalim annelere babalara sabırlar versin.canım benim huyum böyle işte taktımı takıyorum işaşalh azıcık daha küçülür öpüyorum seni canım

Part of the moon'cum okyanus suyunu ve merhemi tampon cıkınca kullanıyorsun, zaten hoca soyle panik olma simdidem. Ameliyatın sabah 6'da olacaksa aksam 10'dan sonra bisey yemiyosun diye hatırlıyorum. Hoca yuzune gore ayarlıyor. Herkese yapmıyor kavisle kalkık burun sanırım kisiye gore yani yuzun sekline gore ayarlıyor. Burda bitakım ufak tefek sorunlar yazıyoruz ama en onemlisi benim burnum simdiden cok saglam duruyor ve nefesim cok iyi masallah. Benim en buyuk korkum burnumun cokmesiydi, ve 2. bir ameliyattı. Neyse ki oyle buyuk problemler yasatmadı Serdar Bey. Sislikler de inince gerisi hallolur. Sana simdiden iyi ameilyatlar diliyorum :) Bu arada ne zamandı ameliyatın?

Janez cevapların için çok teşekkür ederim. Bana hafif kavis ve çok az kalkıklık yakışır dedi bakalım sonucu görücez,resimlerimi koyarım bakarız nasıl durduğuna :) Senin memnun olmana ve sorun yaşamamana sevindim. Ameliyatım haftaya cuma sabah 5,30 da hastanede olucakmışım 6 gibi başlar ameliyat,ben de 9 dan sonra birşey yenmemeli diye düşünmüştüm doğru tahmin etmişim :)

teşekkür ederim canım tekrar sorduğun için. Ben sorduğumda da geçecek diyor zaten ama 1yılı aştığı için pek ihtimal vermiyorum artık. Ama tabi umarım geçer. İnşallah senin de başarılı bir ameliyat olur. Güzel bir burnun olur:)

ben görüşmeye gittiğimde kesinlikle kavis yapmıyorum çok yapay duruyo. Kavisli burunlar eskide kaldı demişti. Şimdi tarzını değiştirdi. Yoksa ben de hafif kavis isterdimmmmm. Ama tabi buna da şükür :) Ameliyatta bol şanslar sana part of moon :)

canım her gittiğimde söyledim. Hep geçecek dedi. Zaten sadece bana değil kim gitse öyle söylüyor. Eski haline tabi ki dönmeyecek onu biliyorum, ama hazır ameliyat olmuşken tam olsun istiyor insanoğlu...

BEREN_06 ve SADBUTTRUE ikinizi de allah kavuştursun kızlar. Fıstık gibi oldunuz tabi çocukların aklı iyice sizde kaldı :) hayırlı teskereler herkese...

bnde resim görmek istıyorum olan arkadaşlarla tanışmak ona gore karar vermek ıstıyorum

mrb oldunuzmu amelıyat bende ankaradayım ama kıme olacagıma hala karar veremedım serdar öztürk orhan murat özdemir mehmet ketene önerisi olan varmı

evet haklıymışsınız, mesajları buldum. hatta sizinkiler dışında da birçok mesaj varmış. cvp vermediğim herkesten özür diliyorum. hemen onları cevaplamaya başlıyorum şimdi :)

mrb bnde yenıyım sıteyı kullanmayı bılmıyorum yardımcı olurmusunuz mesajları nası gorebılırım bana gelen bıde amelıyat olan arkadaşların resımlerını ..

Kizlar burda bi arkadasim burnunu yaptirmayi dusunuyo doktoru bulmus falan, bana doktorun mail adresini verdi mail attim bir kaç soru sordum resimlerimi attim içime sinerse gider gorusurum diye sorularimi cvplamis ve burnumun gayet guzel oldugunu yazmis !!! okuyunca hiç sevinemedim ama bunu bir estetik cerrahtan duyunca acaba abartiyor muyum? deger mi? diye sorguluyor insan kendini, diger yandan da doktor içime sindi en azindan samimi... gidip gorusmeyi dusunuyorum... aslinda Serdar bey'e olmak istiyorum ya iste biliyosunuz, kosullar.... yapmak istediklerim ve yapamadiklarim olmazsa ona revizyona gelirim artik :))))

JANEZcim canım benim teşekurler güzel dileklerine canım zormuş ayrılık eşinle hiç ayrılmayın bir daha işallah bizlerde tez zamanda kavuşalım burnun nasıl canım iyimi :) merak ediyorum seni burnumu beğenmene çok sevindim seninki daha güzel olsun canım ama işte taktım bururn deliklerime:))

part of moon canım ne istersen sor seve seve cevaplarım benim ameliyatım akşam 6 daydı öğlen 12 den sonra bişey yemedim sabahta heyecandan yememiştim anlıcan bütün gün açtım canım ama sabah olanlar o konuda daha şanslı:) burnunnu tamponlar çıkınca temizleyebiliyorsun canım:)

VOCABULARİE canım benim desteğin için teşekurler herkes tez zamanda kavşsun işallah iyiki varsın

canım her gittiğimde söyledim. Hep geçecek dedi. Zaten sadece bana değil kim gitse öyle söylüyor. Eski haline tabi ki dönmeyecek onu biliyorum, ama hazır ameliyat olmuşken tam olsun istiyor insanoğlu...
benim daha 1 ay oldu canm ama senin dedğin gibi bugün arkadaslarım burnun düşüyormu senin dedi çok üzüldüm.ben öle olsun istedim dedim geciştirdim.ama içimde fırtınalar kopyo.ben belli belirsiz kavis istemiştim çıkıntı değilbaşta burn deiklerim orantısız oldu sonra şiş geçince düzeldi.ama eski burnuma dönyor diye mutsuzm.ben geçmeyecegini bilyrm bunun 1 ayıyada 1 yılıda yok.1 ayda bakyosun değişen bişy olmayacagını bilyrm.tekrar ameliy olmak zorunda kalmamak için tercihim prof ve serdar hocaydı ama bakcaz.insan diyorki hani okadar para verdim acıya katlandm.ii olsn mutlu olym istyor.bu hafta sonu gitcem ve sölycem sıkıntılarımı.((

BEREN_06 ve SADBUTTRUE ikinizi de allah kavuştursun kızlar. Fıstık gibi oldunuz tabi çocukların aklı iyice sizde kaldı :) hayırlı teskereler herkese...

canımmm çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinn hehe çok saol canım benim ama şu an daha çok benim aklım orda ya neyse alışcaz zamanla mecbur :) ben de kendimi avutuyorum işte geldiğinde şişlerim iyice inmiş olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…