- 19 Şubat 2012
- 302
- 4
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.061
Beren cok tesekkur ederim guzel temennilerin icin umarim icime siner ama sinecegini hissediyorum,senin icin cansu dere burnu yaptik ve yakisti hastama dedi herkese olmaz dedi bana olmazmis cok kucuk ve kalkik burun gerci ben de hafif kavisli ve birazcik kalkik istiyorum yuzume uygun olur insallah :) okyanus suyunu tampon ciktiktan hemen sonra mi kullanmaya basliyoruz,bir de ameliyattan once kac saat ac kalmak gerek onu sormayi unutmusum doktor beye
Part of the moon'cum okyanus suyunu ve merhemi tampon cıkınca kullanıyorsun, zaten hoca soyle panik olma simdidem. Ameliyatın sabah 6'da olacaksa aksam 10'dan sonra bisey yemiyosun diye hatırlıyorum. Hoca yuzune gore ayarlıyor. Herkese yapmıyor kavisle kalkık burun sanırım kisiye gore yani yuzun sekline gore ayarlıyor. Burda bitakım ufak tefek sorunlar yazıyoruz ama en onemlisi benim burnum simdiden cok saglam duruyor ve nefesim cok iyi masallah. Benim en buyuk korkum burnumun cokmesiydi, ve 2. bir ameliyattı. Neyse ki oyle buyuk problemler yasatmadı Serdar Bey. Sislikler de inince gerisi hallolur. Sana simdiden iyi ameilyatlar diliyorum :) Bu arada ne zamandı ameliyatın?
Onun dışında 18 aylık bir bebeğim olduğunu ve ne kadar süre darbe almamam gerektiğini söyledim 1,5 ay çok dikkat et dedi. Beni nerden buldunuz dedi ben de kadınlar klübünden dedim,Sadbuttrue senin burnunu çok beğendiğimi söyledim çok güzel bir kız güzelliği ortaya çıkmış gerçi daha yeni sayılır ama şimdiden gayet güzel duruyor dedim,Serdar Bey de evet daha da güzel olucak şişlikleri inince dedi :) Birisi benden Cansu Dere burnu istemişti normalde yapmam ama hastanın isteği bu şekilde olunca yaptım dedi o da bu forumdan dı ama kimdi hatırlamıyorum,Vocabulaire senin gibi birkaç kişinin burnunun üzerinde hafif çıkıntı gibi problemi olduğunu söyledim o zamanla geçicek yoksa orda kemer bırkamış olamam değil mi dedi. Bu arada derim kalın ve yağlı olduğu için biraz daha geç iner şişlikler dedi ama senden daha kalın hastalarım da var netice de iniyor belli bir müddet sonra dedi. Benim çok içime sindi açıkçası bu pazar yapalım dedi ama ben haftaya cuma sabahı olsun dedim. Bakalım,cuma bambaşka biri olucam heyecanlıyım,mutluyum merak ediyorum.
Hepinize merhaba,uzun zamandır bu topiği okuyorum,her sayfayı okudum diyebilirim hepinizle sanki uzun zamandır görüşüyor gibiyim :) Bugün Serdar Bey'in yanına görüşmeye gittim,burnum çok kemerli ve büyük bir burun değil ama Serdar Bey'in de söylediği gibi kemerim var,kemikte hafif bir eğrilik var ve burun ucum düşük,yüzümün orantısını çok beğendi burnun yapılınca çok daha güzel olursun yan profilden şu an hiç güzel gözükmüyor dedi ben de zaten bunun çocukluğumdan beri farkındayım :) Burun deliklerimi beğendi dışardan dikiş izin olmayacak,2 beden küçültücem,burun ucunu kaldırıcam ve hafif kavis vericem dedi çünkü ben hafif kavisli seviyorum. Yaptığı burunlara baktım gerçekten çok doğal duruyor.
Vocab. bu kadar kendini suclamayani masajdan mı ille bu cıkıntı..aslında Serdar hocayla konus derim ben de bir daha...belki bir mudahele gerekir. Yani artık ille cıkıntı kalacak diye bisey yok...Sana kesin gecer mi dedi hoca? Yani bu arada resimlerde cok hafif belli oluyor ama sen soylemesen anlamazdım ben. Hatta cıkıntı nerde diye aradım resimlerine bakarken...Ama bence sen bir konus doktorla. Boyle kendi ustune alma butun sorumlulugu.
aynen bende ya 20 25 gun sonrada bben amelıyat olcam daha kımsenn resmını göremedım
bnde resim görmek istıyorum olan arkadaşlarla tanışmak ona gore karar vermek ıstıyorum
aynen öyleforumu hatmettim resmen ama hala kafamda net birşey yok. ankara'damısın sende? istanbul'da ameliyat olmak da geliyor aklıma ama ameliyat sonrası evimde dinlenmek varken otelde bir hafta beklemek zorunda olmak düşündürüyor beni. hatta belki beklemem gereken süre bir haftadan da uzun sürebilir
Canım anlatsana nasıl tek gittin ,oldun ? Seni görünce ailenin tepkisi nasıl oldu ?
geçmiş olsun ıyı cesaret etmilşinız tek başına olmaya umarım sonuçtan memnunsunuzdur
senin burnunun ucundaki dikiş alındı mı? daha önce ucu düşük müydü burnunun şimdi ne durumda? çok merak ediyorum umarım yanıtlarsın
evet haklıymışsınız, mesajları buldum. hatta sizinkiler dışında da birçok mesaj varmış. cvp vermediğim herkesten özür diliyorum. hemen onları cevaplamaya başlıyorum şimdi :)
birde site albümlerinizi görmeme izin verse çok mutlu olcam ama belli bir yorum sayısına ulaşmam lazımmışşş! idare edin artık çenem düşücek biraz :)
cnm yapılan burna göre değişiyomu bilmiyorum ama benim kapalı teknik ve genel anestezi ile oldu ameliyat
25 yoruma hıç luzum yok bence... bunun ıçın bı alan var mı oraya yazsak?
benim daha 1 ay oldu canm ama senin dedğin gibi bugün arkadaslarım burnun düşüyormu senin dedi çok üzüldüm.ben öle olsun istedim dedim geciştirdim.ama içimde fırtınalar kopyo.ben belli belirsiz kavis istemiştim çıkıntı değilcanım her gittiğimde söyledim. Hep geçecek dedi. Zaten sadece bana değil kim gitse öyle söylüyor. Eski haline tabi ki dönmeyecek onu biliyorum, ama hazır ameliyat olmuşken tam olsun istiyor insanoğlu...
BEREN_06 ve SADBUTTRUE ikinizi de allah kavuştursun kızlar. Fıstık gibi oldunuz tabi çocukların aklı iyice sizde kaldı :) hayırlı teskereler herkese...