- 11 Aralık 2012
- 62
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.041
kızlar vocabularie akçaa tec bayan polis yosun zuhall maela janez sadbuttrue ve ismi aklama gelmeyen şekerlerimmm nasılsınız ben aslında nie girmedim çünkü hem burnumdan dolayı daha doğrusu burun deliklirimden hemde sevdiğimi uzaklara askere gönderdim ne zormuş ya şuan üzgünüm ve işillah geçsin istiyorum albümümü özel nedenlerden kaldırmak zorunda kaldım malesef ama sizin yorumlarınıza ayrı ayrı mutlu oldum şimdi yine burun deliklerimbüyük die dert eiyorum serdar hocaya söyledim sanırım 4 ay sonra ufak bir müdahale yapıcak ama hep benim kuruntum yoksa hocm burnumu harika yaptı izin alıp resim eklesem sizinde yorumlarınnızı merek ediyorum hepinizi çok seviyorum öpüyorum
kızlar vocabularie akçaa tec bayan polis yosun zuhall maela janez sadbuttrue ve ismi aklama gelmeyen şekerlerimmm nasılsınız ben aslında nie girmedim çünkü hem burnumdan dolayı daha doğrusu burun deliklirimden hemde sevdiğimi uzaklara askere gönderdim ne zormuş ya şuan üzgünüm ve işillah geçsin istiyorum albümümü özel nedenlerden kaldırmak zorunda kaldım malesef ama sizin yorumlarınıza ayrı ayrı mutlu oldum şimdi yine burun deliklerimbüyük die dert eiyorum serdar hocaya söyledim sanırım 4 ay sonra ufak bir müdahale yapıcak ama hep benim kuruntum yoksa hocm burnumu harika yaptı izin alıp resim eklesem sizinde yorumlarınnızı merek ediyorum hepinizi çok seviyorum öpüyorum
Vocabularıe canım benım tesekurler guzel dıleklerın ıcın resımlerını gordum yorum yapıcam cok tatlısın canım ızın askerden alnıcak daha once koymustum huysuzun tekı kızdı ıste maalesef
Sadbuttruecımmm kader arkadasım benım sorma evet gıttı askere cok zor ılk gun daha teslım olmadı aılesı goturdu her saat bası arıyorum vallahı ya ne zormus allah saglık versın ıyı olsunlarda beklıcez vallahı canım benım delıkler buyuktu zaten kucultuldu fakat burnumda kuculdu ya oyle mınık burnum varkı delıkler yınede dıkkat cekıyo olmadı su ıznı koparayım yapıcam album canım benım ısallah senınde sıslıktendır benımkı serdar hoca on dakıkalık ıs dedı sanırım lokalle yapıcak ama bekle sabret dedı belkıde ıstemıceksın dedı bakalım canım benım allah kavustursun ısalah sevdıgıne
canım benim allah kavştursun sadbutre tatlım senide bakmayın benim eşimde askerde değil ama farklı şehirlerdeyiz.iş durumundan dolayı.görüşyrz işte 2 haftada yada her hafta oyüzden özlem nedir bilyrm.foto bende koymak istym ama benmde eşim izin vermiyor.gerk yok diyor.bilmym zaten bazen canım okadar sıkılıyorki o çıkıntı bnim moralimi bozyo.masajla gececek gibide değil sanki.senin burun deliklerin küçülebilir ama bizim cıkıntısorunu ameliyatsız düzelmez.ben kavis istemiştim belli belirsiz.ama cıkıntı istememiştm:)bilmyrm bukadar maddi sıkıntıya girdim insallah düzelir.bütün birikim gitti basta cok mutluydym ama gün gectikce geçmycek diye üzüntüye kaplırm destek olalam biribirimze:
Onun dışında 18 aylık bir bebeğim olduğunu ve ne kadar süre darbe almamam gerektiğini söyledim 1,5 ay çok dikkat et dedi. Beni nerden buldunuz dedi ben de kadınlar klübünden dedim,Sadbuttrue senin burnunu çok beğendiğimi söyledim çok güzel bir kız güzelliği ortaya çıkmış gerçi daha yeni sayılır ama şimdiden gayet güzel duruyor dedim,Serdar Bey de evet daha da güzel olucak şişlikleri inince dedi :) Birisi benden Cansu Dere burnu istemişti normalde yapmam ama hastanın isteği bu şekilde olunca yaptım dedi o da bu forumdan dı ama kimdi hatırlamıyorum,Vocabulaire senin gibi birkaç kişinin burnunun üzerinde hafif çıkıntı gibi problemi olduğunu söyledim o zamanla geçicek yoksa orda kemer bırkamış olamam değil mi dedi. Bu arada derim kalın ve yağlı olduğu için biraz daha geç iner şişlikler dedi ama senden daha kalın hastalarım da var netice de iniyor belli bir müddet sonra dedi. Benim çok içime sindi açıkçası bu pazar yapalım dedi ama ben haftaya cuma sabahı olsun dedim. Bakalım,cuma bambaşka biri olucam heyecanlıyım,mutluyum merak ediyorum.
Sadbuttrue daha önce başka bir nickle girmiştim sen de öyle eklemiştin ama orda direk ismim olduğu için rahatsız olup başka bir nick aldım kendime o zaman görmüştüm ve gerçekten yüzüne çok yakışmış burnun,evet sabırlı olucaz artık napalım :) bana zaten doktorun en çok üstüne basa basa söylediği şey zamanla oturucak ilk aylardan moralini bozma oturunca çok güzel olucak demesiydi, en az 1 yıldır bu süre tahminim,şimdiki halinden çok çok daha iyi olucağından çok ufak sorunları da dert etmem gibi geliyor bakalım görücez beraber. Ameliyatı Çağ Hastanesi'nde olucam, bugün kan vermeye gittim oraya ücretsiz. Benim genel anestezi fobim vardı aslında yani uyanamamak ama doktor hiç şimdiye kadar öyle birşey yaşamadığını zaten öyle birşey olsa burda olmazdım bu işi yapamazdım dedi. Çok heyecanlıyım eşime burnumda et var ameliyat olmam zorunlu yaptırmışken de estetik olucam dedim mecburen biraz karşı çünkü takmışsın neyse ol bakalım dedi umarım o da beğenir yeni halimi gerçi en önemlisi benim beğenmem ama onun da görüşleri önemli.
hııı anladım canı o ihtimal hiç aklıma gelmemişti ben de diyorum nerden gördü:) iyi yapmışssın canım, ya çok teşekkür ederim mutlu oldum bne çok memnunun sadece derim kalın ve yağlı burnum o yüzden aceleci davranıyorum sanırım,bir de bi ara grip oldum falan o zaman daha da bi şişti ondan..onun dışında nefesim gayet iyi benim de etler yakıldı ve kemik eğriliği düzeltildi.. anesteziden hiç korkmadım ben bende de iğne fobisi var en büyük korkum oydu komik ama öyle..ameliyattan çıktı diyorum ki kolum ağrıyor serum bitmedimi hadi çıkarın artık falan dedim düşün :)) ay erkeklere bakma sen benim babam bantlarım çıkınca aradaki farkı anlamadı neredeyse moralim bozuldu zaten istemiyordu olmamı ne gerek var falan diyodu ama işte kafama koydum oldum ben sen de ol gitsin korkma çok çabuk geçecek :)
Part of moon canım benım ısallah serdar hoca senın burnunuda ıstedıgın gıbı cok guzel yapıcak evet o cansu dere burnu ısteyen benım ve hocam saolsun cansununkınden daha guzelını yaptı bana dınledı anladı yaptı canım amelıyat olmak ınan kı hepsınden daha kolaymıs onemlı olan bekleme surecı ısallah ıstedıgın olsun sevgıler
cumartesi günü ameliyatım var ..biraz heyecan biraz korku bastırdı beniburun deliklerimde küçültme yapılıcam sanırım arkadaslar dikişlerin iyileşme süresi nasıl oluyor bide esktra bir agrı yada acı söz konusumu ? biraz bilgi verebilirmisiniz ?
tesekkur ederım tatlım karsılasmamız gercekten cok ıyı oldu ama sankı yıllardır tanısıyormusuz gıbıydık hocada oyle zannettıbu arada sende cok tatlı bır bayansın burnunu cok begendım yuzune cok yakısmıs canım sakın bır hata yapıp dıkısını aldırma derım boyle cok guzel gorunuyor. esım begendı caktırmadan bana bakıyor ben dızıye falan dalınca bana uzun uzun bakıyor caktırmadan oda dıyordur bu kım eskı burnumu albume koydum canım cok buyuktu. sen ne yaptın masajlara basladınmı nasıl gıdıyor annen amelıyat oldumu sımdıden gecmış olsun. ayrıca cok hoş, alımlı ve samımı bır bayansın esın cok sanslı
masajları kesinlikle aksatmayın arkadaşlar. Eğer bir seansını bile canınız yapmak istemezse burada çıkıntıdan şikayet edenlerin yorumları gelsin aklınıza. Yaşayarak öğrenmek zorunda kalmayın...
masajları kesinlikle aksatmayın arkadaşlar. Eğer bir seansını bile canınız yapmak istemezse burada çıkıntıdan şikayet edenlerin yorumları gelsin aklınıza. Yaşayarak öğrenmek zorunda kalmayın...
canım benim allah kavştursun sadbutre tatlım senide bakmayın benim eşimde askerde değil ama farklı şehirlerdeyiz.iş durumundan dolayı.görüşyrz işte 2 haftada yada her hafta oyüzden özlem nedir bilyrm.foto bende koymak istym ama benmde eşim izin vermiyor.gerk yok diyor.bilmym zaten bazen canım okadar sıkılıyorki o çıkıntı bnim moralimi bozyo.masajla gececek gibide değil sanki.senin burun deliklerin küçülebilir ama bizim cıkıntısorunu ameliyatsız düzelmez.ben kavis istemiştim belli belirsiz.ama cıkıntı istememiştm:)bilmyrm bukadar maddi sıkıntıya girdim insallah düzelir.bütün birikim gitti basta cok mutluydym ama gün gectikce geçmycek diye üzüntüye kaplırm destek olalam biribirimze: